Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мањи порези за издања на ћирилици  (Pročitano 2080 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Citat
Sta mi je omoguceno? : ))
Nista, hajde onda da zaposlimo sve nezapolene u "stidenstke organizacije, da istovaraju kamione...kako se samo ranije nismo toga setili!!!11 Sta se ti ljudi uvek nesto bune, robija je lepa, lepo je biti rob, stalno pristajati da radis sve vise, a da ti neko drugi otima rad i zivi na tvoj racun...milina : )))
Zasto bih ja to radio? To treba da radi onaj ko nije osetio bic kapitalizma.
Smile

Ти направи систем у ком неће морати да се ради, у ком ћемо да се хранимо кроз фотосинтезу. Или направи репликатор из звјезданих стаза па поклони један сваком домаћинству.  Smile
: ) Dobro, ovo je slobodna interpretacija zaludnog umetnika : ) Rad ce uvek biti potreban. Problem je taj sto velike korporacije i kapitalisti koce implementaciju tehnologije na opste dobro. Ne zaboravimo, pre 120 godina su ljudi ginuli na ulicama, kako bi decu spasili rada u fabrikama, a svoje radno vreme sa 16 sati dnevno skratili na 12, pa na 8. Te bitange nece dati nista bez borbe.

Zasto bih ja to radio? Ne mogu ja sam to da uradim ; )
Kao kada bih ja tebi rekao "napravi sistem u kom ce svi raditi 20 sati dnevno, tek da imaju toliko da plate struju ali istovremeno ocekuj da budu srecni i zadovoljni"...u cemu je problem? Ti bi rekao "ne, ne rade dovoljno, treba 26 sati dnevno"!
A to si u pravu, kapitalizmu ne treba covek, treba mu potrosac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Одличну, а да покушаш шта да кажеш на тему која је иначе о ћирилици ако ниси примјетио. Јел ти Сорош забранио и њено коришћење?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Одличну, а да покушаш шта да кажеш на тему која је иначе о ћирилици ако ниси примјетио. Јел ти Сорош забранио и њено коришћење?
Pa rekao sam, ne znam da li pratis temu ili samo rovaris i bauljas po temama? : )
A da pokusas nesto da kazes na temu, koja je inace o cirilici? Jel ti tvoja fiksacija to zabranila?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
 Smile

Шта си рекао, просипаш иста срања као на милион других тема.  Smile Просто питање, јел Сорош крив што не знаш или не желиш да користиш ћирилицу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Smile

Шта си рекао, просипаш иста срања као на милион других тема.  Smile Просто питање, јел Сорош крив што не знаш или не желиш да користиш ћирилицу?
Sta si rekao, prosipas ista sranja kao na milion drugih tema, fiksiras i bauljas u prazno : )
Prosto pitanje: Od kuda ti se u glavi ukazao Soros? : )
Za tebe sve i uvek, samo sve ; ) Uzivaj! ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Не можеш ти толико да тролујеш колико мене може да боли курац. Не пали ти турање главе у пијесак. Питам те поново, због чега као велики борац за српске интересе не користиш национално писмо свог народа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Не можеш ти толико да тролујеш колико мене може да боли курац. Не пали ти турање главе у пијесак. Питам те поново, због чега као велики борац за српске интересе не користиш национално писмо свог народа?

Gde sam ja rekao da sam "borac za srpske interese"? Gde sam rekao da pripadam srpskom narodu (ili bilo kom drugom) : ) Ne radi ti droga! Daj nesto da sabije!!!11 Fiksirao si prvo Sorosa, pa mene, sad "srpske interese".
Ne pali ti turanje glave u pesak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
 Smile

Опрости Њофра, нисмо те познали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
није лоше за почетак,добра идеја Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.