2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27570 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nepovezaniju reprezentaciju ja nisam video ni kod mnogo losijih zemalja.. oni mozda nemaju realni kvalitet, ali ovi i da imaju trunke timske igre nemaju

[Edit by SerbianFighter: Zaboravih napisati.. bio sam pod utiskom nekih drugih stvari...]

Citat
Zasto smo bili toliko losi? Nisam imao gde da gledam. Cime su nas ubili, trojkama?
Onoliko koliko sam ja gledao, a nisam sve.. nisam imao ni zivaca ni uslova...
Spanci su samo odigrali korektnu utakmicu... nista posebno.. samo korektno.. uz mozda nadprosecnu partiju navara... a mi... znas li sta znaci kad u prvoj cetvrtini svaka lopta na relaciji centar - bek biva izgubljena... ne po neka.. apsolutno svaka.
Do savrsenstva neuigran tim.. kao da su se sad skupili nakon 20 dana jedenja jagnjetine i lokanja vopsa...

Pravicemo mi pesica od blata.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2005, 05:49:23 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
16. 09. 21:00 Rusija - Ukrajina 86 : 74   Grupa A
16. 09. 21:00 Turska - Litvanija 75 : 87  Grupa B
16. 09. 20:30 Francuska - Grčka 50 : 64  Grupa C
16. 09. 20:30 Srbija i Crna Gora - Španija 70 : 89  Grupa D
16. 09. 18:00 Hrvatska - Bugarska 88 : 84  Grupa B
16. 09. 18:00 Nemačka - Italija 82 : 84 (74 : 74)  Grupa A
16. 09. 17:30 Slovenija - Bosna i Hercegovina 74 : 65  Grupa C
16. 09. 17:30 Letonija - Izrael 65 : 74  Grupa D

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
moj komentar krsa od sinoc:
Rakocevica staviti na stranu i dati mu sokic a ostatak postrojiti uza zid i kastrirati... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Evo ovako:
1. Sto se tice publike, bolja atmosfera se i nije mogla ocekivati, jer je na tekmi bila gomila politicara, umetnika, gospode, jednom recju sve neki Fenseri, pa i nije bilo nesto mnogo njih koji bi zagrejali dlanove i izgubili glas navijajuci i vrseci pritisak i na Spance i na sudije, da se igralo i u Cacku ista bi atmosfera bila jel bi dosli isti ljudi...
2. Posto zivim blizu hotela "Park" gde su smestene sve reprezentacije, a i komsa mi radi na recepciji i to ovih dana nocnu smenu, mogu da vam kazem da nase pojedine zvezde, bole q-rac za sve, Jaric je dosao sa Bentlijem i noc pred utakmicu znaci u petak vece izlazi u grad, dovodi klinke u hotel ostaje sa njima u sobi do duboko u noc, Rebraca isto voza Porse, iznajmljuje "nocne pratnje", ma svi ti NBA starovi su pokupili americko-crnacke-yo-mada-faka-fazone, samo se glupiraju i onda normalno kad izadju na teren ne mogu da se sastave, sada se mozda i vidi koliko je bilo postenije od Stojakovica sto je rekao da nece igrati, nego da lumpuje nocu pa da sutra igra ko mulac. Ima i svetlih primera kao sto je Bodiroga koji se vidja samo sa zenom i to u normalno vreme, pa cak i Rakocevic je iznenadio sve u hotelu svojom ozbiljnoscu i ljubaznoscu...
3. Igra nepovezana, nemastovita, bez ikakve koncepcije, prosto se ne zna ko sta radi, i to je ono sto najvise boli i zbog cega su ljudi iziritirani! Nije strasno sto su izgubili, vec kako su izgubili! Obradovic kaze "idemo na zlato", na pripremama dobijemo po koju utakmicu uz pomoc sudija, on opet kaze "nema mesta za zabrinutost", sad kada nas Spanci ladno pregaze bez da se mnogo oznoje, on kaze "nije nam islo, gde je publika da nas podrzi", a to sto je ovo vec treca godina kako mlatimo praznu slamu i pricamo price, a na terenu sve gora i gora igra, to nije problem, vec je problem publika... Smile
Pa ovo me sve vise podseca na fudbal i na Miljanica, Savicevica, Holandiju, Azerbejdzan, prosle godine nas kosarkaski Azerbejdzan su bili Kinezi, a ove godine ako se nesto ne promeni i to sada vec preko noci to ce biti Latvija ili Izrael vrlo smo blizu toga...
Ja bih licno voleo da Obradovic sa ovom ekipom osvoji zlato, a onda da on i zvezdice lepo uz sve pocasti odu u zasluzenu penziju, pa da dodje recimo Dusko Ivanovic i da zavede red i disciplinu pre svega...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Slazem se sa tobom. Narocito mi ovo deluje ubedljivo sto kazes za "nba zvezde" i njihovo bahato ponasanje.  Ja sam imao isti utisak,s amo sto nisam naravno znao ovo sto si ti rekao, jer nisam imao prilike da vidim svojim ocima tako nesto, vec sam samo pretpostavljao. Takodje mi prija ovo sto kazes za Bodirogu i Rakocevica, jer sam upravo i ja imao takav utisak o njima dvojici, kao kulturnim, pristojnim momcima, koji stoje sa obe noge na zemlji i ako bi imali daleko vise razloga da budu uobrazeni od nekih drugih.

Zeljko Obradovic je tezak kreten. Ne mogu da verujem da sam toliko promenio misljenje o nekome. Secam koliko sam ga voleo od 95' pa do prvih kriza, kada sam mislio da je u pitanju samo slucajnost, ali kao sto ti kazes, ovo je vec trece, nadam se samo privremeno, takmicenje, na kome posrcemo i zato to vise ne moze biti slucajnost. Covek je takodje potpuni psyho, jer vidis kako se ponasa na terenu, na konferencijama za stampu, nikad u zivotu nije, niti ce verovatno, priznati da je on za nesto kriv, vec je uvek tu neko drugi, bila to publika, igraci ili nesto trece. Sto generaciji 95' iz Grcke nije smetala atmosfera? Sto su oni osvojili zlato, a igrali su u Grckoj gde su Grci malo je reci navijali protiv nas i ja koliko pratim kosarku ne secam se da je nekada bila uzarenija atmosfera nego tada, a plus smo igrali protiv uzasno jakog tima Litvanije sve sa Sabonisom, Marculjonisom i ostalima. Njemu sada smeta sto nas publika nije podrzala i to sto nas nije podrzala dovoljno jako. I sada je kriva publika, a ne on i to sto je nesposoban da napravi uigran tim. I nije kriva cinjenica sto su nas Spanci odvalili i pregazili, sto smo igrali prvu utakmicu na otvaranju tako dugo ocekivanog evropskog prvenstva u ansoj zemlji i tako tesko dobijenog, sada i ko zna kada opet, vec je kriva publika sto nije dovoljno dobro navijala.

Nadam se i verujem da cemo ipak useti da uradimo nesto, ali u svakom slucaju onaj osecaj koji sam imao ranije prema reprezentaciji, kada su oni bili bukvalno moji idoli i kada sam ih gledao ne trepcuci , ovo sada je jadno i voleo bih da nesto urade, ali daleko je to od onog osecaja koji sam ranije imao. Nadam se da ce posle ovoga prvaenstva, kako god da se zavrsi doci Pesic ili neki ozbiljan trener za selektora.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Citat
. Covek je takodje potpuni psyho, jer vidis kako se ponasa na terenu, na konferencijama za stampu, nikad u zivotu nije, niti ce verovatno, priznati da je on za nesto kriv, vec je uvek tu neko drugi, bila to publika, igraci ili nesto trece. Sto generaciji 95' iz Grcke nije smetala atmosfera? Sto su oni osvojili zlato, a igrali su u Grckoj gde su Grci malo je reci navijali protiv nas i ja koliko pratim kosarku ne secam se da je nekada bila uzarenija atmosfera nego tada, a plus smo igrali protiv uzasno jakog tima Litvanije sve sa Sabonisom, Marculjonisom i ostalima. Njemu sada smeta sto nas publika nije podrzala i to sto nas nije podrzala dovoljno jako. I sada je kriva publika, a ne on i to sto je nesposoban da napravi uigran tim. I nije kriva cinjenica sto su nas Spanci odvalili i pregazili, sto smo igrali prvu utakmicu na otvaranju tako dugo ocekivanog evropskog prvenstva u ansoj zemlji i tako tesko dobijenog, sada i ko zna kada opet, vec je kriva publika sto nije dovoljno dobro navijala.
jesi li ti uopste gledao konferenciju za stampu posle utakmice... ocigledno da nisi... Zeljko je izasao sam i svu odgovornost preuzeo na sebe, publiku je kasnije prozvao sa punim pravom...
Jel kapiras ti sta su navijaci uradili, da li si gledao utakmicu uopste ili pricas onako bez veze, cisto da ispljujes... gde u normalnoj zemlji, sa normalnim ljudima mozes da vidis da navijaci zvizde svojoj reprezentaciji i navijaju za protivnika... to se moze videti samo u Srbiji jer smo stoka od naroda i samo cekamo povod da ispljujemo nekog, a to sto su ti isti toliko toga dobrog doneli ovoj zemlji, sto zasluzuju spomenik da im sagradimo to se zaboravlja vetj sutra.. strasno... i treba da puknemo kad smo tolika stoka da ne cenimo uspehe...
koji normalan covek bi ostao ravnodusan na to da ga izvizdi rodjeni narod a pri tom je dosao na pripreme i prvenstvo a mogao je da se brcka negde na Havajima...
Spanci su nas odrali, svaka im cast, nasi su igrali uzasno lose i ocigledno je da mozemo i moramo mnogo bolje, ali cinjenica je da je Spancima polazilo sve za rukom, da smo mnogo gresili... na kraju ja sam i dalje optimista...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Ja nisam gledao i nebih da dajem neke komentare vezane za utakmicu. Ali mislim da Obradovic nije pravo resenje za reprezentaciju, Pesic je za mene Bog.

Voleo bih da uzmemo zlato ali...bice vrlo, vrlo tesko.

Gledao sam skoro sve utakmice u pripremnom periodu ali one nista nemogu da kazu, ipak je to uigravanje.

Ono sto mogu da zakljucim da se vise forsira npr. Gurovic nego Radmanovic koji ima bolji sut trenutno. Vise se forsira Avdalovic nego Rakocevic i Jaric koji su daleko daleko iznad njega. I mislim da mogu pod kosem zajedno da igraju Krstic i Rebraca.

Bodiroga je Car i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ja uopste nisam optimista. Ne moguce je da odu do kraja, ako nekako udju u cetvrtfinale, spotaknuce se od bilo koju reprezentaciju. Jednostavno, ako se hoce zlato treba i igra, a izgubiti 19 razlike na pocetku pred domacom publikom nije ni igra ni znanje niti nista. Publika je imala pravo sto je zvizdala, jer mnogi od nih su mozda kupili i komplet ulaznice, dakle odvojili su dobar deo svoje plate, a da bi gledali kako se igraci provaljuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Španija - Letonija 114:109 (98:98) produzetci

Znaci bice gusto i za to 3 mesto u grupi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zeljko Obradovic je tezak kreten. Ne mogu da verujem da sam toliko promenio misljenje o nekome.
Umesto da me lepo poslusas.. ti se svadjas  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.