2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret > Evropsko prvenstvo 2005.  (Pročitano 27399 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
smirite se... cuvaju se za EP Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Akki.. kad pesic kaze.. samo vi mene pustite da radim pa izgubi sve na Beogradskom trofeju i uzme svetsko zlato to je jedno...
Kad Zeljko kaze samo vi mene pustite da radim, ja odustajem od kupovine paketa ulaznica...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ajde sada da za trenutak ostavimo te nase standardne price o Obradovicu, Pesicu i tako dalje i koncentrisemo se na nesto drugo. Evo mene, kao nekoga ko je posmatrao utakmicu zanimaju sledece stvari. Prvo, da li je normalno da Rakocevic faulira njihovog centra, krilnog centra, ne znam tacno sta je, ali uglavnom u takvoj situaciji kada je biti ili ne biti i kada visoki igrac sutira trojku, verovatno po prvi put u zivotu i kada postoji velika sansa da ce je promasiti, narocito sto je sutirao iz trka, da li je normalno da jedan plej, pritom veoma iskusan i jedan od glavnih igraca u reprezentaciji, faulira istog tog igraca i to tako da on ipak uspeva da postigne trojku? Onda drugo sto me zanima i sto nema veze sa selektorom i taktikom. Da li je normalno da jedan tim koji je sacinjen oz samih nba i evropskih zvezda, najplacenijih evropskih igraca i tako dalje, nije u stanju da za 10+ sekundi ozbezbedi da bude fauliran i tako obezbedi dva slobodna bacanja od kojih bi jedno obezbedilo produzetke i sansu da se napravi ta razlika od +4? Eto recite vi meni sada da li ovo ima veze sa Obradovicem i Pesicem ili su to greske koje prave sami igraci i koje nemaju veze ni sa kim drugim nego sa njima samima?
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svaki igrac, profesionalac, ima velike sanse da da trojku ako je sam. Ja bih ga takodje faulirao. Samo sto bih se potrudio da ne moze da sutne, jer mnogo su manje sanse da ce centar dati 3 penala, i mnogo je veca usteda vremena nego da cekas da on sutne pa sta bude. To sto je ovom liku lopta usla slucajnost je puka jer je totalno bio odguran sa pozicije.. Premalo je vremena ostalo da bi se kalkulisalo i cekalo da on promasi. Sanse da udje onakav sut su i onako mizerne. Desava se, al to je visa sila.

A drugo.. selektor je taj koji odredjuje sta ce se igrati... to sto on ne ume , druga je stvar.. i na olimpijskim igrama smo sve tekme izgubili u poslednjih minut.. ako zeljko ne zna ko treba da mu igra taj minut i kako.. nek lepo ne bude selektor.

Nebitno je da li ce proci u polufinale.. problem je sto im ne bi bilo prvi put da ovo ponove i kad bude bitno... Problem je sto je bodiroga pokazao da ne moze da hladno sutne 2 penala ni na ovakvoj tekmi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ja koliko poznajem kosarku, znam da je veoma neuobicajeno da centar uopste pokusava da sutira trojku, a jos je redje da je pogodi. Naravno da njemu nije trebalo davati da sutne trojku, ali ako je on vec, sa svojih 2+ metra i 150 kg krenuo u skok i sut, zasto onda Rakocevic sa svojih 187 cm i 80 kg, krece da ga faulira, kada zna da ce u tom slucaju dobiti tri slobodna bacanja, a opet takav igrac, znaci centar ce pre pogoditi tri slobodna bacanja nego trojku? Drugo on je vec krenuo u sut, tako da nije bilo dileme da li ce uspeti da ga zaustavi pre suta ili ne. Trece, bez obzira sto posle poslednjih par vleikih takmicnjea nemam bas pozitivno misljenje o Zeljku Obradovicu, ipak mislim da situacija koje je posle toga nastupila nije imala veze sa njim, kao doduse i ova o kojoj sam pricao. Znaci sta je on tu konkretno mogao da uradi? Jel Vule Avdalovic nosio loptu i trazio da ga neko faulira? Pa zar to nije najbolje resenje? Koga staviti da odradi takav posao ako ne pleja? E sada sto on nije sposoban da za 10+ sekundi iznudi faul to je onda njegova nesposobnost a ne krivica selektora.

Nije toliko vazno sto nisu usli u polufinale, ali meni se nikako ne svijda igra naseg tima. Deluje postpuno kao razbijena vojska, nema uigranih akcija, sve se svodi na individualne pokusaje, deluje nekako malokrvo, anemicno. Moguce da Zeljko krive neke prave akcije, prave adute, ali opet kada se setim da su i prethodne generacije sa Djoredjevicem, Divcem, Danilovicem ucestvovlae na jakim pripremnim turnitrima i pobedjivale, pa ponovo osvajale prvenstva, onda mi ovo deluje malo cudno. Da bude jos zanimljivije, upravo pod Zeljkom Obradovicem su te ekipe osvajale te pripremne turnire.

Bodiroga takodje vise ne lici na sebe od pre par godina. Izgleda da je i on na zalasku kraijere. Ranije kada on dobije da sutira slobodna bacanja, ja vec racunam dva poena za nas. Eto sada vise to nije tako. Ali ja opet kazem. Slobodna bacanja svako moze da promasi i niko nema 100% sut za slobodna bacanja, ali one dve greske su me potpuno razocarale, jer sam odmah to uporedio sa nekim prethodnim reprezentacijama i pitao se recimo sta bi i da li bi takve dve pocetnicke greske napravili recimo Djordjevic i Sasa Obradovic, kao sto su napravili Rakocevic i Avdalovic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Akki.. kad pesic kaze.. samo vi mene pustite da radim pa izgubi sve na Beogradskom trofeju i uzme svetsko zlato to je jedno...
Kad Zeljko kaze samo vi mene pustite da radim, ja odustajem od kupovine paketa ulaznica...
videtjemo... ne znam samo odkud toliko nepoverenje u Zeljka... ali dobro, ja sam siguran da gresis...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pa to ni meni nije jasno. Sve najvece, mani najdraze pobede, najbolje igre reprezentacija je postigla pod Zeljkom Obradovicem. Cinjenica je da je on malo tezak covek, konfliktna licnost i tako dalje, ali generalno postigao je velike uspehe i bio je, ja mislim da je i dalje, najtrofejniji trener u Evropi. Najbolja utakmica koju sam ja ikada gledao je bila finale evropskog prvenstva 95-e kada smo igrali sa Litvanijom u finalu i tada je selektor bio Zeljko Obradovic. Opet Pesic i ako mi je delovao kao neki levak koji ne zna ni tri padeza, me je odusevio i ne znam da li sam ikada, osim tog finala gledao nasu reprezentaciju da igra tako glatko i lepo kao pod njim. Ja mislim da su razliciti tipovi trenera ali da su i Zeljko Obradovic i Svetislav PEsic vrhunski treneri sto su dokazali i njihovi rezultati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
02/09/2005 | Izvor: B92
Efes kup: Plavi pregazili Francuze

Košarkaška reprezentacija SCG osvojila je peto mesto na Efes Pilsen Svetskom kupu, koji se igra u Istanbulu.

„Plavi“ su u borbi za peto mesto, pred nekoliko desetina gledalaca, pobedili selekciju Francuske rezultatom 99:72.

Francuzi su prvu četvrtinu dobili rezultatom 32:21, ali od tog trenutka selekcija SCG potpuno je razbila ekipu koju predvodi Toni Parker.

Razlika je već u prvom poluvremenu dostizala petnaestak razlike, a u nastavku je dominacija igrača u belim drresovima bila potpuna, pa su jedina dva pitanja bila – da li će SCG postići stoti poen i da li će razlika biti veća od 30 razlike.

„Plavi“ posle Efes kupa putuju u Atinu, gde će nastupati na Akropolis kupu, poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva (16. septembra).

------------------------------

heheh... igrali se...

A Zeljko je najbolji trener u Evropi, a i sire... to je bar dokazano...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Da razjasnimo nesto Pesic je zakon, strateg kao Murinjo u fudbalu, ali ne treba da potcenjujemo Obradovica, samo razmislite koliko je trofeja pokupio. Njegova mozda i jedina mana jeste sto je konfliktna licnost, brzo se zapali, i tu mislim da je doslo do sukoba sa Pedjom Stojakovicem... Ali na stranu to, ono sto nama fali je lider na parketu i na strani Djordjevic, Divac... i narocito pristup reprzentaciji kakav smo imali do pre neku godinu. Neko ce reci kakva zemlja, takva i reprzentacija, ali zar nam je bilo bolje 95, 96, 97-me...
Po individualnom kvalitetu bi mogli da sastavimo 2 reprzentacije koje bi u tom segmentu bile bolje od svih ostalih evropskih, ali nesto drugo ocigledno skripi...
Dalje ne bih se slozio da je cetru lakse dati 3 vezana bacanja nego trojku, jer centri najvise kubure sa bacanjima, a ima puno centara koji vrlo dobro sutiraju za 3.
Takodje sto se tice akcija, prosle godine se pokazalo da igramo mnogo bolje bez njih, jer su nam unosile samo konfuzije i drugi su ih skroz procitali.
I na kraju sto bi rek'o Pesic, crta se na kraju povlaci, pa videcemo, jos uvek sam optimista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Poznat je definitivan sastav košarkaške reprezentacije Bugarske koja će učestvovati na Eurobasketu 2005.

Selektor Rozen Barčovski se opredelio za sledeće igrače:

Tenčo Banev (Odesa), Bojko Mladenov (Lukoil), Stefan Georgiev (CSKA Sofia), Georgi Davidov (Lukoil) Hrisimir Dimitrov (Spartak Pleven), Dimitar Angelov (CSKA Sofia), Dejan Ivanov (Černomorec), Kalojan Ivanov (Černomorec), Todor Stojkov (Lukoil), Filip Videnov (Nanci), Julian Radionov ( Lukoil), Jordan Bozov (CSKA Sofia).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.