Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:38:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U susret: Eurosong 2011  (Pročitano 71385 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
pa peva sigurno bolje od ove krakate,mada i produkcija utice na to ,bar na studijskim albumimaa,uostalom tema nije madona,vec ova pesma koja je sranje i svidja se samo ovom jesi

Pa to i jeste sustina ali on pominje Madonu.

Elem, vratimo se sustini - pesma je zaista tesko sranje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
samo meni se sviđa a najprodavanijia je evrovizijska pesma još od pesme waterloo grupe abba
to znači da sam ja veoma bogat  Smile

trenutno je na 6. mestu billboardove top liste http://www.billboard.com/charts?tag=nav#/charts/european-hot-100 nakon što je provela 4 nedelje na prvom mestu (bila je br. 1 pre pobede na psemi evrovizije)

Lena Meyer-Landrut, winner of the Eurovision Song Contest 2010 for Germany, will appear as a voice actress in the animated 3D film Sammys Abenteuer - Die Suche nach der geheimen Passage. She will speak the role of a little turtle girl called Shelley, who is one of the three lead characters in the film.
Lena will starr in the film alongside famous actor Matthias Schweighöfer and comedian Axel Stein. The film is directed by Ben Stassen and its theatrical release is scheduled for 28th October. Already during her particiaption in the national final, Lena has expressed her interest in becoming an actress. She had already appeared in minor roles in various daytime tv productions, but this is her first appearance in a feature film.  
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 23:04:27 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
То што је на топ листама блазираних дебилних Европљана не значи нужно да је песма квалитетна, а овде о томе тренутно причамо. Значи не о популарности, него квалитету песме и извођача.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a srbi imaju divan ukus  Smile zvezde granda, goga sekulić, mile kitić...  Smile

ja mislim da je veoma kvalitetna pesma i još kvalitetniji izvođač. to isto misli i veliko broj muzičkih kritičara. mada ja nikada nisam poštovao mišljenje kritičara a takođe smatram da je nemoguće odrediti kvalitet pesme. može samo da ti se dopada ili ne.

link za top listu sam postavio jer neko reče da sam jedini kome se dopada pesma koja je na top listama od australije do kanade, a ne zato da bi dokazivao njen kvalitet. tako nešto ne postoji.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 23:31:14 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
a srbi imaju divan ukus  Smile zvezde granda, goga sekulić, mile kitić...  Smile

Причамо о колико толико нормалним песмама, нећемо сад о нашим "бисерима"  Smile

Можда ја и нисам компетентан да причам о евровизијским песмама уопште, јер је мени и ватерло безвезе... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa da, upravo to pokušavam da objasnim.  nečiju muziku možeš da voliš ili ne, sve ostalo je relativno. ne postoji kvalitet jer istu pesmu svi čujemo drugačije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Ne pominjem politiku politike radi, vec da ti malo lepse docaram.

To kolika je popularnost pesme i onda to da uzimas kao merodavno je isto kao i Hitlerova populranost u Nemackoj i da neki Jevrejin kaze "covek je poremecen" a ostali (+ Japanci, Italijani, Bugari, dobar deo Madjara, Austrijanci, Kozaci itd) kazu - lupas, pogledaj brojke koliko nas ga podrzava, on je pravi politicki hit.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ne pominjem politiku politike radi, vec da ti malo lepse docaram.

To kolika je popularnost pesme i onda to da uzimas kao merodavno je isto kao i Hitlerova populranost u Nemackoj i da neki Jevrejin kaze "covek je poremecen" a ostali (+ Japanci, Italijani, Bugari, dobar deo Madjara, Austrijanci, Kozaci itd) kazu - lupas, pogledaj brojke koliko nas ga podrzava, on je pravi politicki hit.  Smile

И то је исправан резон, ако се упореди са овиме што фрамлинг покушава да докаже  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Naravno. Ali nisam zato postavio link za top listu.

Pazi sad ovo. Isti muzički stručnjaci za prestižni muzički časopis ocene sa pet zvezdica dve pesme. Tebi se jedna dopada druga ne. ta druga nije sranje već ti se jednostavno ne dopada. Jednostavno, muzika nema kvalitet i ja sam protiv ocenjivanja muzike. Muzika ti se ponudi a ti slušaš ono što ti se od ponuđenog dopada i to je cela filozofija.

Mnogo mi je smešna Slađana Milošević kada zapeni u nekoj emisiji o tome kako se ovde ne sluša kvalitetna muzika. Kvalitetna muzika ne postoji. Samo se Slađani ne dopada muzika koju većina ljudi ovde sluša, I to je sve.

Zato nemoj da dozvoliš sebi da zvučiš kao neki propali rock muzičar  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Класничну музику не волим никако, ал никад нећу рећи да је неквалитетна. Значи квалитет постоји само га треба знати препознати. И наравн не мора да ти се свиди то ал је и даље квалитетно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:38:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.