Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:29:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji sve skuplje nego u Nemačkoj  (Pročitano 8459 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Srbija je banana i sta sad? Zasto izmisljate toplu vodu, kofere u ruke i paljba odavde!

ajde sta samo kukate, zamislite da ste rodjeni u somaliji ili sev. koreji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Zanima me ako u Srbiji i u Nemačkoj benzim košta isto kako onda da Nemci imaju veću platu to je nešto što može da se promeni kod nas . Takodje me zanima koliki su mesečni računi za struju u Nemačkoj koliko sam čuo otpriilike isti kako to da Nemački radnik ima veću plato od našeg ko su ti kod nas što određuju plate za Eps i Nis . Ovo naglašavam zato što može kod nas da se promeni plata naravno na bolje i potrebno nam je što više ljudi i preduzeća sa dobrom platom to pokreće sistem. A u ovim preduzećma se može ako znamo kako plaćaju Nemci i kakvu platu imaju u tim kompanijama ???
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Citat
Zanima me ako u Srbiji i u Nemačkoj benzim košta isto kako onda da Nemci imaju veću platu to je nešto što može da se promeni kod nas .
Isto kosta ali oni vise potrose benzina, vise se voze.

Citat
Takodje me zanima koliki su mesečni računi za struju u Nemačkoj koliko sam čuo otpriilike isti kako to da Nemački radnik ima veću plato od našeg ko su ti kod nas što određuju plate za Eps i Nis .
Isti su racuni ali Nemacka ima vise domacinstava.

Citat
Ovo naglašavam zato što može kod nas da se promeni plata naravno na bolje i potrebno nam je što više ljudi i preduzeća sa dobrom platom to pokreće sistem.
Slazem se.

Samo ovo sto sam ti odgovorio, ne znaci da kod nas bas nista ne moze da se promeni.
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ok hvla na odgovoru. Razumem da kod vas nemože da se promeni . Gledano proporcionalno u procentima otprilike je isto ako su cene više manje iste. Nemačka je veća zemlja sa više stanovnika i ima jedan nivo plata koji je  za nekih deset puta veći od našeg . A mi imamo kompanije koje mogu da daju makar pet puta veću platu nego što je kod nas sada. Opet bi mi bili manje plaćeni al nama bih naravno bilo mnogo bolje . Zašto u Nemačkoj nije još bolje nego što je sada naravno neznam. Samo želim da kažem da nas naši lopovi kradu i da ljudi vide da može to da se promeni samo treba krenuti već jednom tamo gde treba.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 16:10:41 od Bole__Ser »
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Ok hvla na odgovoru. Razumem da kod vas nemože da se promeni . Gledano proporcionalno u procentima otprilike je isto ako su cene više manje iste. Nemačka je veća zemlja sa više stanovnika i ima jedan nivo plata koji je  za nekih deset puta veći od našeg . A mi imamo kompanije koje mogu da daju makar pet puta veću platu nego što je kod nas sada. Opet bi mi bili manje plaćeni al nama bih naravno bilo mnogo bolje . Zašto u Nemačkoj nije još bolje nego što je sada naravno neznam. Samo želim da kažem da nas naši lopovi kradu i da ljudi vide da može to da se promeni samo treba krenuti već jednom tamo gde treba.
      Nisam ja u Nemackoj, u Srbiji sam ali znam neke statistike posto sam ekonomista po struci.
Dok ovi nasi krenu...   e koliko ce godina proci...
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sa najnovijim poskupljenjem jestivog ulja sada je u Srbiji ulje duplo skuplje no u Nemackoj. 120 u Srbiji a 60 u nemackoj.

Samo kada bi imali i duple plate no u Nemackoj pa da se ne sekiramo za ovakve "zivotne sitnice i radosti" koje nam priredjuje Vlada.
najtacnije receno godn Miskovic -posto vecina resornih ministara viri iz nujegovog dzepa.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820

Bole nije tocno da se ovdje u Njemackoj place ne mijenjaju, place su bile u godini 2007 vece nego u 2006 ali to je nesto minimalno, i neprimjeti se jer je i hrana opcenito u Njemackoj poskupila kada se gleda godina 2006.

I cijena goriva nije bas ista, ja neznam ali kod nas najskuplji benzin znaci onaj 98 kosta sada oko 1,54€ po litru, ja mislim da je ipak u Srbiji jeftiniji.

A za vodu,struju i grijanje se placa ovdje oko prilike 250€ za jedan stan od 85m². 
I nerazumijem to zasto u Njemackoj nije jos bolje nego sto je sada...? Ide na jos bolje, ove godine je BDP rast u njemackoj bio oko 2,5% a to je mnogo za ovako jaku industriju koja ima Njemacka, a prognozira se za 2008 godinu da ce biti oko 2,2 odsto! To je za Njemacku odlicno!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
evo neki podaci koje ja plaćam u Srbiji: Benzin bezolovni 1L= 88.00din ili 1.28eur-a i to 95 oktanski, Struja neznam koliko kilovata al plaćam redovno ovaj račin bio je 5480 din ili 70.20eur-a , voda 870din ili 11.20eur-a za tri meseca , grejanje na plin centralno 7300  din ili 93.60eur-a i još obavezna tv pretplata 350 din ili 4.50 eur-a . Ukupno 183.8 eura na moju platu od 320 eura . Nisam još stavio račun za telefon oko 1000 din. A kada krene jača zima teško meni .

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Колики ти стан имаш ако плаћаш грејање 7300? 150 метара квадратних?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Živim  u kući i nemam daljinsko grejanje imam centralno grejanje i grejem 100kvm . Kod nas u Srbiji je apsurd da u selima ili varošicama cene za život su veće nego u gradovima . Na primer jaje je skuplje kod nas u Žablju nego u Novom sadu lol.A o grejanju da nepričam....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:29:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.