Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У случају независног Косова неминован распад БиХ  (Pročitano 18171 puta)
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ma, samo da rata ne bude... da, uhvati me bjes ponekad, zbog svega, zbog ovih govana na vlasti, zbog toga sto je nas narod glup, pa dobro kazu mnogi, nismo nista bolje ni zasluzili, kad je onaj pobjedio na izborima!? pa ne razumijem... i do sledecih izbora nece biti ni RS ni nicega... prvo su nam mjenjaju grb, himnu, onda po skupovima-za dan RS nisu ni spomenuli one ljude sto su izginuli u ratu, one sto su se suprostavili dusmanima... sta ocekujete od takvih ljudi? nek me neko kaze nesto sto su oni uradili dobro za RS i pokoricu se, znaci samo jednu stvar koju dodik nije potpisao pod "pritiskom" bosnjaka i visokog predstavnika???
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
ili ste vi ustaše mislili da smo zaboravili Jasenovac i sve one jame po BIH . E na osnovu svega toga zaključite šta će biti za jedno desetak godina , a daće bog i ranije.

decko , kupit cu ti persen , da se malo smiris.pretani da sanjas!
to je proslost!

papak istorija se nezaboravlja
prvo:

ja nisam rekao da trebas da zaboravis povijest!

drugo:

ja ne branim ustasku ideologiju, to znaju svi koji me poznaju na ovom forumu

trece:

ako pokusas da osvetis neduzne srpske zrtve koje su pobili ustaske horde, pa pocnes da ubijas neduzne hrvate samo zato sto su hrvati, to ce biti onda veeeeeeliki problem!

cetvrto:

nemoj da te povijest optereceiva neces uspijeti u zivotu.

Citat
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 20:18:49 od generacija »
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ako u slucaju bude nezavisno kosovo,mora srpska republika da trazi spajanje uz srbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ako pokusas da osvetis neduzne srpske zrtve koje su pobili ustaske horde, pa pocnes da ubijas neduzne hrvate samo zato sto su hrvati, to ce biti onda veeeeeeliki problem!

ko je ovo rekao ja ili ti  Smile

Citat

nemoj samo da se ti brineš za mene,već sam uspjeo   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat

ko je ovo rekao ja ili ti  Smile

Citat

nemoj samo da se ti brineš za mene,već sam uspjeo   Smile

e bas mi je drago za tvoj uspijeh, ali shvati da nemas nista od toga ako  mislis da je svaki hrvat ustasa, kada nije tako vjeruj mi, i potpuno  ces da budes zreo kada hrvata, bosnjaka , albanca,... budes gledao kao covjek koji je isti kao i ti nije ni malo manje vrijedan od tebe, mene itd.
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
e bas mi je drago za tvoj uspijeh, ali shvati da nemas nista od toga ako  mislis da je svaki hrvat ustasa, kada nije tako vjeruj mi, i potpuno  ces da budes zreo kada hrvata, bosnjaka , albanca,... budes gledao kao covjek koji je isti kao i ti nije ni malo manje vrijedan od tebe, mene itd.

Ako si zavrsio, idi malo na vicoteku i postedi nas komentara koji nemaju veze sa temom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nezavisno Kosovo=Nezavisne sve teritorije koje traze nezavisnost,a ima ih oko 500 u svetu. Naravno i Republika Srpska,a spajanje sa Srbijom ukoliko se to uspe iz nekih pregovora izdejstvovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije daleko dan kada ce i Nemacka da dodje u problem sa Turcima kojih ima skoro 5 miliona, a i Francuska sa muslimanima, pa pogledajte samo Francuske reprezentacije u svim sporovima sve vrvi od neFrancuza.
Nije daleko ni dan kada ce Skandinavske zemlje da postanu muslimanske jer Skandinavka sa sobom seta 3 psa, a muslimanska zena sa sobom voda 5 dece.
Svi oni sami sebi jame kopaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Људи,хладна глава.Ко призна независну Србску признаје тиме и Косово и Метохију!Посебно људима из Р.Србске, да не падају на лажи Милорада Додика,то је превејана комуњара,некадашњи члан партије Анте Марковића( Пера Л.(уди),Пешићка,Димитријевић.дукљански либерали........) лопов и велеиздајник. Србски народ преко Дрине  нико несме да поведе у нова страдања,а посебно не човек који се обезбедио на Дедињу.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Zanimljivo je gledati kako je BiH zapadu posluzila kao eksperiment kome je cilj bio vjezba  upravljanja kriznim teritorijama, a na 100 km udaljenosti stvara jedan takav...teatar apsurda...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.