Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У случају независног Косова неминован распад БиХ  (Pročitano 18200 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
BlackBerry bold
ma i ja lupam gluposti, u pravu si ti.....
nego šta nego da ravnjamo!
kada god mi ravnjamo, države u okruženju sve veće!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
ma i ja lupam gluposti, u pravu si ti.....
nego šta nego da ravnjamo!
kada god mi ravnjamo, države u okruženju sve veće!

Ако алудираш на Милошевића он је био обичан трговац српском земљом и српским главама. И то изузетно лош по нас Србе.
А кад кажем сравнити онда буквално и мислим сравнити. Значи без икаквих преговора договора и осталих срања, свим расположивим средствима.
Јер просто колико ја видим Србија се смањује и са њим и без њега. Ови који су шатро пријатељи Европе и света нити увећаше нити обогатише Србију за осам година власти. А такође тргују српским главама као и Милошевић. Продали су толико Срба да ће још мало трибунал морати од својих ''оснивача'' да тражи проширење капацитета јер постаје тесно фали им ћелија. А влади Србије ће све су прилике ускоро стићи молба ''драги пријатељи Срби молимо вас да више не продајете своје српске главе јер немамо више места где да их складиштимо''. Нешто типа оних немачких плаката ''немојте више пријављивати своје комшије''.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Siemens 
   Kosovo je nažalost mrtvo za Srbiju . Kojiće nam teritorija gde nema našeg življa , zamislite  skupštinu Srbije posle izbora ako Šiptari ostanu svi u Srbiji  Smile bilo bi ih u parlamentu bar jedno 70 . Ali RS to je ok tamo je većina naših ljudi , i činimi se da je ta jabuka koja se zove Dejtonski sporazum zrela za otpadanje .
   Kroz diskusiju se provlači da nemamo političare ni sa jedne strane Drine koji valjaju , grešite ovo je retko doba u istoriji Srpskog naroda kada imamo političare i tamo i vamo koji se razumeju i dogovaraju , a rezulatat će se videti uskoro. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ја стварно не разумем ове приче о одрицању од територије зарад неке будуће стабилности?
Друго, дао би југ и тиме нас одсекао од Македоније и Грчке тек тако ако се не варам?!

Проблем је што наша гамад на врху власти нема муда да укине аутономију Војводине и потпуно децентрализује Србију са изузетком КиМ...
Немају муда да кажу свима убудуће да ће онај ко се дрзне да комада нашу земљу поново, нестати са лица земље...
Тако то раде озбиљне државе без обзира на цену...
Само људи имају храбрости да сносе последице својих дела, а мишеви се одричу свега и свачега зарад "мира" да не идем даље у дубиозу свега са визама и "Европом"...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prva i osnovna stvar koju svaki Srbin treba da shvati je ta da on nema sta da se odrice Kosova!
Slobo se Kosova odrekao 1999 god. i povukao srpsku vojsku sa Kosova,od tada Kosovom upravljaju vodje teroristicke i separatisticke organizacije (OVK) koje do tada rukovodstvo "velikog" srpskog Vozda zahvaljujuci svojoj nesposobnosti nije moglo da unisti!
Ljudi racunica je jasna.do 1999 god. "sposobni" srpski politicari su se borili protiv separatista i njihovih pomagaca sa zapada,a poslije 1999 god. Kosovom vladaju ti separatisti i njihovi pomagaci sa zapada!
Valjda je onda jasno ko je dobio u tom ratu a ko je izgubio!
Nemamo se mi sta odricati necega sto vec 8 godina nije nase.
Moze li se i jedan Srbin odreci sjevernog Kipra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ti potezes pitanje rata, tako je i Alija radio 91, pa se desilo sto se desilo... pa je bilo kuku Amerika... Samo ovaj put smo naucili lekciju pa cemo to iskoristiti da promovisemo agresore i proglasimo nezavisnost.

O cemu ti pricas ???
Mi htjeli rat a vi  godinu dana prije rata oko Sarajeva nabacali Tenkova i Artiljerije ko sto nije bilo kod
Staljingrada u 2 Svjetskom Ratu....
Cuj vi naucili lekciju ???
Koji ste god grad ili selo zauzeli musko starije od 13 god tesko da je zivu glavu izvuklo....
Ja sam napisao i opet cu ponoviti da sam protiv rata,ali sam 100% siguran da bi se odmah zaratilo
kad bi vi samo datum od referenduma zakazali....
Vi Srbi zivite u snovima,ako mislite da se RS moze odvojiti.
RS moze postojati samo unutar BIH,sve ostale opcije su njeno nestajanje...

Vas jedini saveznik,ako ga tako mozemo nazvati je Rusija,vidimo po pitanju Kosova
koliko je ona bitan faktor....Da ne spominjem bombardovanje 99 i tad su vas branili....

S druge strane za jedinstvenu BIH je SAD,Evropska Unija i cijeli Islamski svijet....

I najvazniji faktor a to je trenutni odnos snaga u BIH.Nasa najveca prednost u
tom sukobu bi bili Hrvati kojima mnogo vise odgovara ukidanje RS,nego
nama Bosnjacima,tacnije oni bi najvise izgubili odvajanjem RS....

Kad vam 92 nismo dali da nam rusite drzavu sto bi vam onda sad dopustili???
Kad se odnos snaga 92-08 okrenuo u nasu korist.
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Много смо мазили мањине.
Од сада, памет у главу - каква аутономија, какви бакрачи!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ti potezes pitanje rata, tako je i Alija radio 91, pa se desilo sto se desilo... pa je bilo kuku Amerika... Samo ovaj put smo naucili lekciju pa cemo to iskoristiti da promovisemo agresore i proglasimo nezavisnost.

O cemu ti pricas ???
Mi htjeli rat a vi  godinu dana prije rata oko Sarajeva nabacali Tenkova i Artiljerije ko sto nije bilo kod
Koji ste god grad ili selo zauzeli musko starije od 13 god tesko da je zivu glavu izvuklo....
Ja sam napisao i opet cu ponoviti da sam protiv rata,ali sam 100% siguran da bi se odmah zaratilo

Vas jedini saveznik,ako ga tako mozemo nazvati je Rusija,vidimo po pitanju Kosova
koliko je ona bitan faktor....Da ne spominjem bombardovanje 99 i tad su vas branili....

S druge strane za jedinstvenu BIH je SAD,Evropska Unija i cijeli Islamski svijet....

O uragan opet ti!
Lazes da niko stariji od 13 god. nije izvukao zivu glavu,lazes!To su ozbiljne optuzbe i ako ih vec iznosis trebo bi da imas neoborive cinjenice za to!
I jos nesto,opet ti o odnosu snaga!Nije mi jasno na osnovu cega zakljucujes da je 92 god. svijet bio na nasoj strani,(vjerovatno ces mi tvrditi i da je 1995 god. NATO bio na nasoj strani)?Pokusaj logicno razmisljati da je to tako bilo RS bi vec tada bila samostalna,i opet te podsjecam da se nekad pricalo o ukidanju RS-a,a sada se prica o odvajanju RS-a!Toliko o tvrdnji da se odnos snaga okrenuo u vasu korist!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

O cemu ti pricas ???
Mi htjeli rat a vi godinu dana prije rata oko Sarajeva nabacali Tenkova i Artiljerije ko sto nije bilo kod

O uragan opet ti!
Lazes da niko stariji od 13 god. nije izvukao zivu glavu,lazes!To su ozbiljne optuzbe i ako ih vec iznosis trebo bi da imas neoborive cinjenice za to!
I jos nesto,opet ti o odnosu snaga!Nije mi jasno na osnovu cega zakljucujes da je 92 god. svijet bio na nasoj strani,(vjerovatno ces mi tvrditi i da je 1995 god. NATO bio na nasoj strani)?Pokusaj logicno razmisljati da je to tako bilo RS bi vec tada bila samostalna,i opet te podsjecam da se nekad pricalo o ukidanju RS-a,a sada se prica o odvajanju RS-a!Toliko o tvrdnji da se odnos snaga okrenuo u vasu korist!

Pa recimo kad druga vojska izvrsi agresiiju na BIH u ovom slucaju JNA i kad
tadasnja BIH vlada trazi   u UN da mozemo kupovati naoruzanje i kad
pored Rusije jos neke Velike Sile(Mislim da je bila V.Britanija a mozda i Francuska) stave veto na  uvoz
oruzja,onda ti je sve jeasno na cijoj su strani bili.....
95 je cijeli svijet skontao ko ste,pa vam je zbog toga bilo bombardovanje....

Daj mi dokument u kojem vasa vlada hoce da izvrsi referendum..........nema ga....
A to sto t ii mnogi na ovom forumu sanjate to je druga stvar...
Pricate o odvajanj RS a nista neradite po tom planu ???
Ako je tebi odvajanje sto na ovom forumu svaki dan napises da bi volio
da se RS odvoji od BIH,onda uredu,tvoje pravo.

Sto se tice ukidanja RS,vec sam napisao da su svi Bosnjaci i Hrvati za
ukidanje RS,ali da RS nemogu ukinuti bez Srba...
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Siemens 
Ја стварно не разумем ове приче о одрицању од територије зарад неке будуће стабилности?
Друго, дао би југ и тиме нас одсекао од Македоније и Грчке тек тако ако се не варам?!

Проблем је што наша гамад на врху власти нема муда да укине аутономију Војводине и потпуно децентрализује Србију са изузетком КиМ...
Немају муда да кажу свима убудуће да ће онај ко се дрзне да комада нашу земљу поново, нестати са лица земље...
Тако то раде озбиљне државе без обзира на цену...
Само људи имају храбрости да сносе последице својих дела, а мишеви се одричу свега и свачега зарад "мира" да не идем даље у дубиозу свега са визама и "Европом"...
   Ma neće niko da ga da , oni su nam ga  već uzeli .A sada će da to i ozvaniče . Mi će mo biti jebani koliko god da pomeramo levo desno du.... .
   A što se tiče satiranja , toliko smo jaki da ne bi mogli da satremo  ni malo veću najezdu miševa .

Što se tiče BiH  , stvorena je u ludim vremenima , zato ne može opstati samo da se vreme malo stiša , raspašće se ko i stara SFRJ . A dok dođe vreme to Srbija će već stati na svoje noge .
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 11:41:44 od 26041967 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.