Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У случају независног Косова неминован распад БиХ  (Pročitano 18033 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Pa naravno ako bukne na nekoliko mjesta u EU ići će i u Bosni, ali se moramo dogovriti sa Hrvatima ovog puta i Bošnjacima ostaviti samo Sarajevo sa okolinom! Vidim neko se uzda u vojsku BiH ne budite smješni ta nikog ne može odbraniti!  Smile

kojih pola okruženja da mi je znati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa naravno ako bukne na nekoliko mjesta u EU ići će i u Bosni, ali se moramo dogovriti sa Hrvatima ovog puta i Bošnjacima ostaviti samo Sarajevo sa okolinom! Vidim neko se uzda u vojsku BiH ne budite smješni ta nikog ne može odbraniti! Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Bojim se da će samo to Bošnjacima i da ostane da lupaju glavom od zid, jer možda im samo tada dođe iz dupeta u glavu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
13:43
VANREDNO ZASEDANJE SKUPŠTINE RS U ČETVRTAK

BANJALUKA – Vanredno zasedanje Skupštine Republike Srpske, povodom nezakonitog proglašenja nezavisnosti Kosova, biće održano u četvrtak, najavio je predsednik parlamenta Igor Radojičić.

On je rekao da je datum održavanja sednice dogovoren na sastanku sa šefovima poslaničkih grupa u Skupštini, koje pre zasedanja treba da usaglase tekst dokumenta, koji će parlament usvojiti povodom jednostranog i nelegalnog proglašenja nezavisnosti Kosova.

Osnova za donošenje dokumenta biće zajednička izjava rukovodstva RS, predsednika, predsednika vlade i predsednika Skupštine RS, u kojoj je navedeno da je odluka kosovskog parlamenta o proglašenju nezavisnosti pravno ništavan.

Kako Tanjug saznaje, pre vanrednog skupštinskog zasedanja biće održan i sastanak kod predsednika RS sa liderima parlamentarnih stranaka RS, da bi se došlo do zajedničkog stava, povodom novonastale situacije u RS i BiH, posle proglašenja nezavisnosti Kosova.
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Bojim se da će samo to Bošnjacima i da ostane da lupaju glavom od zid, jer možda im samo tada dođe iz dupeta u glavu! Smile
Tebi rata nije bilo dosta 90-tih ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
E Hare hare, vidm da još slušate onog vašeg Hareta! To vama rata nije dosta, zar ne znaš da se može radružiti i bez pucanja! Pa valjda smo postali civilizovani!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
E Hare hare, vidm da još slušate onog vašeg Hareta! To vama rata nije dosta, zar ne znaš da se može radružiti i bez pucanja! Pa valjda smo postali civilizovani!
Ne slušam ja nikog od ovih idiota političara  Smile Sam si rekao, citiram: "moramo dogovriti sa Hrvatima ovog puta i Bošnjacima ostaviti samo Sarajevo sa okolinom" ?! Zar to nije malo provociranje ? Eto, iskreno, odgovori!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Pa naravno ako bukne na nekoliko mjesta u EU ići će i u Bosni, ali se moramo dogovriti sa Hrvatima ovog puta i Bošnjacima ostaviti samo Sarajevo sa okolinom! Vidim neko se uzda u vojsku BiH ne budite smješni ta nikog ne može odbraniti! Smile

Smile Smile Smile

Hare, pocinjes pomalo da provociras. Ili spusti loptu ili prestani da pratis ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 422
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N97
Sta je ovo politicki forum a sve ratne teme. Sad  bi kao trebalo ratovati protiv svih a niko nece na Kosovo.
Moze li neko objektivno napisat sta Srbija dobija a sta gubi raspadom BiH?
Po meni dobiva jedan dio RS-a i novi rat,  a gubi Sandzak i Vojvodinu i vrijeme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i

Smile Smile Smile

Hare, pocinjes pomalo da provociras. Ili spusti loptu ili prestani da pratis ovu temu.
E jbg sad! Ti misliš da ja provociram ? Dobro, svako ima svoje mišljenje!

Međutim, nikad mi nije bio cilj nekoga prvocirati niti će to ikada biti  Smile Ne znam zašto ja provociram sa tri smajlija na tekst koji, eto pročitaj još jednom, ima jasan cilj a to je dodatno zakuhavanje u državi koja je i ovako otišla u 3 pm!

Ja želim zdravu disksusiju, ako je to moguće! Nadam se da si se i sinoć mogao uvjeriti da mi ni u jednom trenutku nije bio cilj da isprovociram nekoga!

Ako smetam, ja ću to ponoviti kao i sinoć, mogu otići, nije to nikakav problem! Međutim, mrvica tolerancije nije na odmet.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.