Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Sarajevu protest 5.000 mudžahedina !?!  (Pročitano 10432 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je delo i Radovana i Alije i Tudzmana i Milosevica. Zaboravio sam spomenuti i ostale glavne protagoniste pogresne politike u Sarajevu: Ejup Ganic (siptar iz Sandzaka), Tunjo (poznati "kriticar" Andrica), Silajdzic (Bubasvaba Lakirana), i mnogi drugi.
Iz Sarajeva su otisli ili oterani gotovo svi Srbi, tako da ih tamo uopste nema, izuzimajuci poltrone i izdajice tipa Pejanovic, Bogicevic, Vesovic i ostala bagra.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
to je delo i Radovana i Alije i Tudzmana i Milosevica. Zaboravio sam spomenuti i ostale glavne protagoniste pogresne politike u Sarajevu: Ejup Ganic (siptar iz Sandzaka), Tunjo (poznati "kriticar" Andrica), Silajdzic (Bubasvaba Lakirana), i mnogi drugi.
Iz Sarajeva su otisli ili oterani gotovo svi Srbi, tako da ih tamo uopste nema, izuzimajuci poltrone i izdajice tipa Pejanovic, Bogicevic, Vesovic i ostala bagra.
Šiptar iz sandžaka Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Slazem se da mnogi imaju umjesane prste..........
Posto vidim da si Sarajlija,sto se nevratis u Sarajevo,vidim da si
skolovan,nebi trebao imati problema sa zaposlavanjem,jer kod nas ti se
gleda jos sve po popisu iz 91 god....

Smile

Sto se tice Pejanovica, Bogicevica, Vesovica po mom misljenju oni
nisu izdajice jer se zalazu za ono sto Srbima pripada a to je
ravnopravnost sa Bosnjacima i Hrvatima u Sarajevu....

Po tom tvom razmisljanju  ovih trenutnih 25 000-45 000 Sarajevskih(mislima na Federalni dio) Srba
su izdajnici zato sto zive u svom gradu... Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 11:44:25 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedna tuzna cinjenica glasi: Prave Sarajlije danas ne zive u Sarajevu!
Na slici dole: Sarajevo 2008 godine!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sarajevska_Omladina_Danas.jpg
(63.35 KB, 600x430)
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Nemora znaciti da to nisu Sarajke..........a i sta tebe tu ima da vrijeda...
Zar nije bilo vrijedanje kad su komunisti zabranili ovakvo oblacenje....
Zar nije vrijedanje sto su komunisti od 45 do 92 u Sarajevu porusili
30 Dzamija..........
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 11:42:49 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mene nista ne vredja ovde. I ja nikada nisam srusio ni jednu dzamiju, niti bi ikada to i ucinio.
Ja samo govorim sto to nije pravo Sarajevo, sto je to danas Teheran, i sto je sasvim "normalno" da se priprema protest mudzahedin! Aferim!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mene nista ne vredja ovde. I ja nikada nisam srusio ni jednu dzamiju, niti bi ikada to i ucinio.
Ja samo govorim sto to nije pravo Sarajevo, sto je to danas Teheran, i sto je sasvim "normalno" da se priprema protest mudzahedin! Aferim!

Kako to da se u Teheranu na Alipasinu pravi Crkva......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Nemora znaciti da to nisu Sarajke..........a i sta tebe tu ima da vrijeda...
Zar nije bilo vrijedanje kad su komunisti zabranili ovakvo oblacenje....
Zar nije vrijedanje sto su komunisti od 45 do 92 u Sarajevu porusili
30 Dzamija..........
Broz je zabranio nošenje čadora i zarova preko lica, nije zabranio šamije, dimije, duge haljine (vidi do čega me dovodite da branim Broza  Smile ). 

Džemal Bjedić je zahtevao izmeštanje groblja iz centra gradova na periferije kako to priliči normalnom svetu. Ne znam da li je u Sarajevu zaista porušeno 30 džamija, nikad za to nisam čula, ali da je u celoj Jugoslaviji bilo obustavljeno svako zidanje pravoslavnih crkava znam. U isto vreme na KiM, Raškoj i Bujanovcu su džamije nicale ko na tabli monopolija hoteli.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 11:53:37 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Samo da znate da bi i oni za nas rekli-"Protestvuje 5000 četnika"...Kako vam to izgleda?
Oni su ljudi jbg,isto kao i mi.Zar vam se ne kenja više od mržnje i netolerancije?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Prvo to kako se neko oblači je njegova lična stvar.
Drugo to što neko poštuje principe i pridržava se propisa svoje vjere nikako ne mora da znači da je zatucan i neobrazovan.
Treće izgleda da ti nisi pravi sarajlija, jer pravom sarajliji, koje god on bio vjeroispovijesti, ne smeta drugi i drugačiji, a tebi očito smetaju i te djevojke i ta džamija ispred koje sjede.
Četvrto najviše mrzim ljude koji su pobjegli iz svog mjesta/grada pa sada pljuju po istom.
Peto demonstracije su vid legalnog i demokratskog iskazivanja protesta, naravno ukoliko su mirne a ne kao demosntarcije na kojima se ubije čovjek zato što je došao na otvaranje džamije u BL
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 13:12:07 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.