Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U.S.D-Ujedinjene srpske drzave  (Pročitano 18744 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
“Neuspjeh Hrvatske u rjesavanju problema lisenih stanarskih prava tokom rata salje poruku da su Srbi gradjani drugog reda”, rekla je Cartner, ”Nalazenje 
rjesenja bi pokazalo vaznu promjenu u odnosu Hrvatske prema svom srpskom pucanstvu.” 

U novijem periodu, nasilje i prijetnje protiv pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj, ukljucujuci nekoliko ubojstava i napadaja bombama, kao i nasrtaje i stete ucinjene srpskim domovima i vozilima, su znacajno narasli. Neki od tih izgreda su jasno motivirani etnickom mrznjom, dok drugi snazno navode na pomisao da je takav motiv prisutan. Ministarstvo unutarnjih poslova je zabiljezilo najmanje 48 takvih izgreda u 2005. godini. Izgredi su nastavljeni ove godine, posebno u podrucju Zadra. Iako je policija imenovala specijalne savjetnike koji analiziraju izgrede i pojacala policijske patrole u tim podrucjima, nije uspjela uhapsiti pocinitelje u vecini slucajeva. 

i tako dalje i tako blize..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne, oni se vraćaju na drveće

naravno da ih obnavljamo, istraži malo

poznata mi je ta vasa ljubav......tjerali nas pa nas sad kao zovete nazad....u redu je!!!

dobro da si rekao "bivše" rsk Smile
dobro znam da ti je drago sto je bivsa ne moras da se hvalis.... Smile

nitko vas nije tjerao otišli ste sami

sami se pobunili sami otišli i sad se vraćamo opet na početak: zašto ste se bunili protiv ove države u koju bi se sada vratili?
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
prvo to tad nije bila drzava....drugo to da nas niko nije tjerao to ti mozes da lazes sam sebe mene nemoj....ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliko glup da to stvarno ne vidi?!!?nadam se da me lazes ,a ne da stvarno vjerujes u to!!onda bi stvarno bio razocaran u tvoj evolutivni razvoj.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

@afrosrb

mislis da su samo nasi cinili zlocine?da su cinili mnogo vise nego vasi pa tako velike kazne dobijaju?!ma daj nemoj biti dijete!!!
mi smo dica oni u hagu su dica
samo ste vi odrasli i vi znate pravu istinu
ja ipak mislim  da oni u hagu nisu dica i da znaju sta rade
po zaslugama
bilo to tebi drago ili ne cini se da ste vise sranja vi napravili
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ви сте направили више срања!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
@afrosrb
da vam nije vatikana situacija bi bila obrnuta ,ali nema veze......nismo mi protjerali 500000 ljudi!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
prvo to tad nije bila drzava....drugo to da nas niko nije tjerao to ti mozes da lazes sam sebe mene nemoj....ne mogu da vjerujem da neko moze biti toliko glup da to stvarno ne vidi?!!?nadam se da me lazes ,a ne da stvarno vjerujes u to!!onda bi stvarno bio razocaran u tvoj evolutivni razvoj.....
hahahah
koje godine je hrvatska medunarodno priznata
hahahahaha
stvarno smo mi dica veze mi nemamo
PS. 500 000
kako se vi uivik ka ono malo zabrojite
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 13:26:41 od afrosrb »
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
prvo podji iz svog dvorista......obnavljate li vi kuce srbima iz bivse RSK??

Da.

Samo tebe to ne zanima , tebi je bitno da vi ne obnavljate nikome ništa,nema se para  Smile Smile
kome da obnovimo kuce kad nemozemo ni svoje!!!

Kako ne možete , pa Dodik se kurči da je gospodarski gigant ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

nitko vas nije tjerao osim vaših vođa koji su vas godinama plašili sa nekim ustašama-babarogama, naprotiv mi smo vas preko radija pozivali da ostanete ali ne...

danas vam omogućavamo da se vratite ali ne... opet vam ne valja

dakle zaključak se sam nameće- vama u hrvatskoj ne valja a sve što hrvatska napravi vama je bezveze i nedovoljno, jedino bi vas valjda odobrovoljilo to da se mi sami povučemo iz tih krajeva i prepustimo ih vama da si sami tamo napravite državicu jel tako?

kakve vatikan ima veze sa bilo čime? nije vatikan u vijeću sigurnosti nego vaši frendovi rusi englezi i francuzi a i njima ste više dodijali
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Не причајте свашта, само у Сиску побијено 400 Срба, а то није било у РСК!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.