Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У потрази за очевим презименом  (Pročitano 7622 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Богме, не мислиш добро...на жалост.

Poznajem mnogo "kopiladi" ali nikad nisam chuo da im je neko uputio uvredu tog tipa ... bukvalno nikad. Tu rech sam chuo samo na filmu.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 13:58:48 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Simijon rijec kopile je veoma ruzna,i ne smatram da su djeca bez oca nesto nenormalno.Zasto ih diskriminovati?A sta sa onima koji imaju oba roditelja pa pate od kopleksa tipa edipov ili elektrin,nesretni su,labilne licnosti,postaju kriminalci,kockari,alkoholicari,prostitutke...da ne nabrajam vise.Za odgoj zdrvog clana ovog drustva nije jedini i presudni uslov postojanje  oba roditelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je poenta price.

u zivotu ne postoji garancija.
bukvalno ni za jednu stvar.
sve je jebeni rizik.
a ovo je vrsta rizika za koju smatram da neophodno preuzeti.
za ovo se vrijedi boriti.

znam nekoliko ljudi koji su nezeljeni od strane svojih oceva.
jedan mi je veliki prijatelj i mene i moje porodice.
sjajni ljudi.

da li oni ili ja imamo vise trauma iz vlastitih porodica(a ja sam vise nego zeljena i imala oca kraj sebe) je prica za diskusiju.
iskreno....
ali nije o meni rijec.

hocu da kazem....ne mogu da zamislim da nisu rodjeni.
njihove majke su srecne i zadovoljne zene.
i njima i svojim izborima.
a oni,zaista,vole sto su zivi.
bez sumnje.

moj svijet bi bio vidno siromasniji da ne postoje,a da ne govorim o nekim drugim stvarima.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
-Razlozi zaceca mogu biti razni....od nekontrolisanosti i neodgovornosti do pucanja kondoma. Da se ne lazemo, muskarci opste sa devojkama iz ciste potrebe za seksom, bez ljubavi, emocija, a narocito potrebom za osnivanjem nekakve porodice. S'toga, potpuno mogu razumeti da neko ne zeli dete sa odredjenom osobom, a narocito sa onom koja je spremna na korak radjanja bez saglasnosti muskarca. Na stranu ekstremni slucajevi gde postoji veliki rizik od abortusa. Isto tako, odgovornost za zacece snose oboje, ne samo on. Stavise, rekao bih i da je veca njena odgovornost, jer od njenog tela, na kraju, sve i zavisi. To bi bilo isto kao i da imas sidu, ne zastitis se, i okrivis drugu osobu sto se nije sama zastitila. OK, muskarci koji svesno ne paze, zasluzuju kaznu, ali... Imati dete sa osobom koju ne volis je jednako dozivotnoj robiji duse. Ko ima pravo da prevashodno sopstvenom nepaznjom, jer uvek treba od sebe krenuti, nekoga osudi na tako nesto?

Ne bih da pricam o interesima deteta, jer je rec o fazi zaceca.

Na kraju, postavlja se pitanje: Kakva bi osoba, koja je u stanju da upropasti dva zivota (odnosno tri, samo toga nije svesna), bila majka?

Jadno to dete ako se rodi, pa njegovo dete, pa njegovo...a to ne tvrdim samo ja, nego i statistika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Izvini,a koja je to statistika?!Balkanska,mozda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Odrastao zdrav muškarac može da vodi sex a da pri tome uopšte ne izbaci spermiće, pa do trudnoće doći ne može. Pri tome nije uskraćen za slasti sexa, užitak je čak u veći. Nema šanse da bude "upecan na dete"

Stvar je u tome što muškarac, nezavisno od demagogije koju ispaljuje želi da dobije dete, pogotovu ako je ženska zdrava"mlada"pametna"lepa"bogata. Da se dobro "uvali" Za "uvaljivanje" se standardno optužuju ženske, kao da toga nema kod muških.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A nekad se desi da muskarac bude pijan pa stavi kondom na nozni palac. Tad zena treba da reaguje, osim ako i ona nije pijana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Izvini,a koja je to statistika?!Balkanska,mozda?
Pa, na Balkanu zivimo. Indijanci mozda imaju neke druge stavove i kriterijume. Ko zna sta im Manitu nalaze....

Da si procitala ceo post, a ne samo deo koji ti odgovara, mozda tvoj komentar ne bi bio tako prost, a stav tako sebican.

Odrastao zdrav muškarac može da vodi sex a da pri tome uopšte ne izbaci spermiće, pa do trudnoće doći ne može.
Muskarac moze i bez ejakulacije da izbaci spermatozoide, a zena itekako da zatrudni,, tako da ne zavisi sve od njegove (ne)paznje. Mislim, kad vec pricamo o nesustinskim stvarima...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 18:33:49 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Indijanci mozda imaju neke druge stavove i kriterijume.
Da, inace Indijanci su bili veoma vezani za svoju djecicu i uglavnom su djeca vodila porijeklo po majcinoj strani, dok se otac smatrao za 'gostom' u njenoj ili kuci njene porodice.

Eto, zanimljivi podaci, ne skodi  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
vrcomm Sad si me "prosvijetlio"!Zahvaljujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.