Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U okolini Mostara ispaljena zolja na dzamiju  (Pročitano 12447 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hteo sam da kazem da sam na TV video jednu srpsku kucu koja je danas kuca, a sutra grob tih isih srba, a prekosutra dzamija. BUKVALNO.

vidio sam i ja kako grade manastire po bosni na istom temelju gdje su bile dzamije, iako jos uvijek imaju mezari muslimana ispred njih--sta si htjeo sada sa tim reci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
....Oj Tito digni se pa sve ovo ispendreči,ja vam ne bi dao da čuvate ovce a ne da udjete u crkvu ili džamiju svejedno.

Smile Smile Smile

Toliko dobrote i blagoslova na jednom topicu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
....Oj Tito digni se pa sve ovo ispendreči,ja vam ne bi dao da čuvate ovce a ne da udjete u crkvu ili džamiju svejedno.

Smile Smile Smile

Toliko dobrote i blagoslova na jednom topicu Smile Smile

niko ovde neprica o ulazku u dzamije ili crkve vec o postovanju vjerskih objekata, pa makar ti bio ateista ili vjernik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
al serete svi redom! i nek su je raketirali,napravili su ih i dje treba i dje ne treba, na sred grbavice ispred mog bivseg obdanista postavljena dzamija! nikad nije bila tu! i prestani da filozofiras koliko je cega spaljeno ili sruseno! shta je sa najvece crkve na balkanu koja je bila u mostaru pa je srusena? niko to ne jebe ni 5%! e postenjacino izgleda da zivis sa turicma pa su ti isprali mozak! e pa i ja zivim sa turcima al mi ne ispiraju mozak!
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
brate, od jednog naselja mozes da napravis 1100 dzamija iliti 5 manastira. shvatas.
cetnici resili da sravne jedno selo, i svi u selu svoju kucu proglasili dzamijom, i cetnici sravnili sa zemljom 1100 dzamija.
nasi manastiri su proglasavani dzamijama. ja sam ateista ali ti koji su to uradili su govna i njihov religija je sranje!
ne znam. mozda imam predrasude, kad procitam sve sto sam napisao.... ali kad drugu stranu pogledam, pa u kuranu pise da se 90% sveta traba istrebiti!!!! eeeeeej! "svako ko ne veruje u alaha nije ti brat, ni prijatelj i ne treba da zivi"(ili nesto skroz slicno)!!!!!!!!
jebem vas nenormalne.
svakog ko tako razmislja treba ubiti radi dobrog cele planete. kad neki religiozni lik bude imao nuklearku, baci ce je negde gde nema ni jednog muslimana a ima 30 mil. drugih ljudi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
jel ti verujes u visu silu?
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
da, al to je za neki drugi forum.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Neki dan slušam na radiju dok sam išao u Bosnu kako samo 50% završenih osnovnoškolaca upiše srednju školu , a da je prije rata procenat bio negdje oko 80%.
Tako da bi bilo bolje o tome nego o džamijama i crkvama jer je to šuplja priča,poznato je kako su se u ratu ponašali na sve tri strane , reko sam ti oni nemogu da zastupaju stado ovaca , a ne ljude  kojima su blagosivljali oružje i držali ratnohuškačke govore.

Vjera da ali preduvjet je da si dobar čovjek u svom temelju koji nosiš iz kuće u kojoj si odgojen.Ako toga nema džaba vjera, džaba sve , kreten je kreten i nakon mise ili klanjanja, nema tu pomoći ......
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
da, al to je za neki drugi forum.

pa kako sebe nazivas ateistom a verujes u visu silu,ili ti u boga?
to menja svo tvoje razmisljanje! samo sam to hteo da dokazem tebi, jer to ima veze sa ovim sto pricas, a ja se slazem sa ovim tvojim zadnjim postom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
znas kako, o tome sam previse razmisljao, i jako mi je bilo tesko. glupo mi je da slavim nekoga ko je svog oca ubio ili je sinu izvadio oci. ako verujem u boga, to nije ovaj bog koga propoveda biblija ili kuran, niti sam clan neke sekte, jednostavno, shvatio sam poentu,a to je da treba da budes dobar covek i da ce ti se to vremenom vratiti. cak ni u  to ne verujem bezuslovno pa sam resio da ne verujem ni u sta. lakse je. ne lupam glavu.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.