Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U novom Ustavu BiH - referendum o otcepljenju !!!  (Pročitano 17746 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ti opet kažem svuda ima tih veza i vezica, to je više postao način života, ako ne poznaješ nekoga na visokom položaju ne može ti dijete upisati željenu srednju školu, isti princip je i za fakultet, a o zaposlenju da ne govorim, takvih priča sam čuo milion, tužno je što se na takav način radi, ali to je donijela tranzicija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pošto mi ovde razgovaramo o razlozima zašto Srbi ne žele da ostanu u zajedničkoj državi ja tebi samo iznosim argumente. Ne govorimo o smotanom, glupom i nesposobnom čoveku. U pitanju je vrhunski stručnjak koji dobro zarađuje, ali kad dođe do priznavanja i satisfakcija onda je otpor sredine nesrazmerno veliki. Pretnje, optužbe bez osnova samo da bi prošao rok za kandidaturu, administrativne sabotaže sa dokumentacijom, krađe zapisnika, ma ne mogu ti opisat šta svei. E kad je u pitanju čovek velikog ugleda u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Austriji, jasno je da su u pitanju saplitanja. I što kažeš to je tranzicija, nije baš. Znam i ja kako se ljudi rukama i nogama bore za mesto i na šta su sve sprtemni, ali ako pri tome u zapisnik sa veća (taj koji je posle ukraden) uđu konstatacije da je najbolji kandidat odbijen jer je Srbin i kad niko ne kaže to je nacizam i nije prihvatljivo, onda eto veeelikog razloga za nepoverenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Simijon je u pravu. Imam prijatelja koji je doziveo slicne neugodnosti, samo zato sto je Srbin, pre svega od ljudi koji su direktno ili indirektno povezani sa SDA. Doduse bilo je to nesto ranije, dok je aktuelna politika bila da se od BiH stvori islamska zemlja. To niko ne moze da ospori. Cak je i vas general Jovan Divjak, samo zato sto je Srbin i mislio da se bori za gradjansku BiH, pre vremena penzionisan ili bolje reci najuren.
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jovan Divjak je častan čovjek i general koji se borio za ideju o multietničkoj Bosni, njegovo penzionisanje nema veze sa tim što je on Srbin, on kada prođe Ferhadijom treba mu 10 min da bi prešao 10 metara jer svi nagrnu da ga pozdrave, je li vi stvarno mislite da u Sarajevu ne smije Srbin zaviriti jer ga odmah ljudi napadaju, jer vi stvarno mislite da su radna mjesta rezervisana samo za Bošnjake?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jovan Divjak je častan čovjek i general koji se borio za ideju o multietničkoj Bosni, njegovo penzionisanje nema veze sa tim što je on Srbin, on kada prođe Ferhadijom treba mu 10 min da bi prešao 10 metara jer svi nagrnu da ga pozdrave, je li vi stvarno mislite da u Sarajevu ne smije Srbin zaviriti jer ga odmah ljudi napadaju, jer vi stvarno mislite da su radna mjesta rezervisana samo za Bošnjake?
A zbog cega je penzionisan po tvojem misljenju?? Gledao sam emisiju u kojoj je on to izjavio, ne bih navodio ovo bez razloga. Takodje nisam izjavio da se kao Srbin u Sarajevu danas ne mozes zaposliti, vec da je bilo tih opstrukcija u napredovanju ili normalnom obavljanju poslova pogotovo dok je SDA bila jos uvek najjaca stranka, opet napominjem navodim ovo s razlogom.
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
svaka čast dodiku to je najveći srbin i on jedini ima muda o tome da razgovara
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
svaka čast dodiku to je najveći srbin i on jedini ima muda o tome da razgovara

јесте, 10000000 пута је већи Србин од оне барбике Тадића!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dodik je zaista vanserijski političar, vrlo principijelan i odan srpskom interesu !!!

Ne ustručava se da javno komentariše najdelikatnije izjave medjunarodnih zvaničnika, kao i u vesti koja sledi:

DODIK: BIH NE MOŽE BITI UNITARNA DRŽAVA

Bosna i Hercegovina ne može da bude unitarna država, niti su na tom konceptu prihvatljivi razgovori o ustavnim promenama u BiH, stav je političkih lidera Republike Srpske.

Reagujući na jučerašnju izjavu američkog ambasadora u BiH Daglasa Meklhenija da BiH treba da bude unitarna država i da to treba da bude osnova za buduće pregovore o ustavnim promenama, premijer RS Milorad Dodik je rekao da BiH može da bude uspešna samo ako je budu gradili domaći političari.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma dodik je obicna komunjara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Citat
je li vi stvarno mislite da u Sarajevu ne smije Srbin zaviriti jer ga odmah ljudi napadaju, jer vi stvarno mislite da su radna mjesta rezervisana samo za Bošnjake?
Ne!!!
Ja sam u SA ziveo i radio 2001-2003,problema nisam imao(bar nista sto bih uzeo za ozbiljno),ali generalno,oseca se u vazduhu ta netrpeljivost,nemoj krivo da me razumete,ali kada se oce reci Srbin kaze se "Vla`".Jedan moj kolega,inace OK lik je izjavio prilikom nekog razgovora doslovce:"Pa sta ima veze,i u mene je zena vlajna"...pa fraze tipa "Jes ćetnik,al dobar je covjek".
Naravno,sve je od slucaja do slucaja...ali,definitivno je da ljudi,pogotovo oni siromasni,koji su trunuli po rovovima,imaju jako negativno misljenje na sam pomen necek srpskog,a puno ih je SA...sto dosljaka sa kojekakvih sela,sto Sandzaklija(koje tamo ne vole ni Srbi ni Bosnjaci)...
Onda,kad ispred granapa,ili u kakvoj birtiji cujes "pjansku" pricu,kako su oni "prave Sarajlije" ispusili,a eto Srbin direktor ovoga,Hrvat direktor onoga(mislim da se tada radilo o FK Sarajevo,i jos par jakih-javnih preduzeca)...i tako te price.
Ja sam imao prijatnih iznenadjenja,kad ljudi cuju da sam iz Srbije,a ne "onaj z brda ozgo"...pa se raspituju o Zvezdi i Partizanu,cuvenoj "Srbijanskoj-Beogradskoj mafiji",klanovima...etc...
Ali sve u svemu...nije to to.Posledice rata ce se jos jako dugo osecati,nazalost,pogotovo na stetu Srba,koji se vrate samo da bi prodali stan,i dovidjenja...kad vide medju kakav svet su se vratili,a kako je bilo kada su pobegli.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.