Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U novom Ustavu BiH - referendum o otcepljenju !!!  (Pročitano 17556 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
novog rata nece biti to je jedino sto je sigurno Smile
a ako budu uzeli kosovo moraju da nam daju R.S jednaki principi za sve!!!!!!!!!!1

... gdje dovodi, da jedna genocidna vjestacka tvorevina postane nezavisna, ustvari da ne nezavisna nego da se prispoji matici. Pa stim bi samo dobrovoljno dopustili ono sto ste zapoceli 92-e.

izgleda da jedini način da RS postane nezavisna stalno ponavljanje kako je genocidna tvorevina, a Srbi gencidni narod. Smiley
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 21:05:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@JFront
šta meni pokazuješ koliko je bilo Dušanovo carstvo, niti sam te pitao niti me zanima, ja sam pomenuo Tvrtkovo kraljevstvo  kako bih odgovorio na notornu glupost da područije sandžaka nikada nije pripadalo Bosni, i tu je kraj priče da sam pomenu da se radi toga treba pripojiti Bih pa bih razumio zašto mi kačiš ovu kartu, a ovako to ti je suvišan detalj.
Kralj Tvrtko je bosanski kralj pusti mi te SANU istorije, jest se krunisao za kralja Srbije ali on je prvenstveno bosanski kralj i nigdje se nije izjasnio kao srbin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Koja glupost, sine hajde se malo varti elementarnoj historiji i pogledaj granice prvo Bosne za vrijeme kralja Tvrtka i pogledaj granice Bosanskog Pašaluka

Ne mesaj Tvrtka I kotromanica i Bosanski pasaluk.

Tvrtko je bio kralj Srba i ostalih naroda- u to vreme u njegovom kraljevstvu je zivelo nepunih 1 % muslimana.
Kakve veze ima Bosanski pasaluk sa Tvrtkom??????=
======================================================================
Evo nekoliko istorijskih cinjenica koje ce ti pojasniti mnoge stvari koje ne znas a pricas o njima:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poslije Stjepana II. na bansku stolicu sjeo je njegov sinovac, Tvrtko I Kotromanić, koji u tome trenutku imao samo 15 godina. On u početku ima velike probleme unutar zemlje, a to iskorištava Ugarska. Godine 1363. izbija sukob između Tvrtka i Ludovika I Anžuvinskog, u kojem Bosna izlazi kao pobjednik. Mladi ban se iskalio u sukobu sa Ugarskom, dobio povjerenje i prestiž među bosanskim magnatima. To mu je omogućilo nove teritorijalnopolitičke promjene u Bosni.
U zadnjem desetljeću svoje vladavine, kralj Tvrtko je suočen s upadima Osmanlija u Bosnu, prvo u jesen 1386., pa u ljeto 1388. kod Bileće, kada Bošnjani na čelu s vojvodom Vlatkom Vukovićem pobjeđuju Osmanlije. Nedugo potom, bosanska vojska ponovno pod zapovjedništvom vojvode Vlatka Vukovića, sudjeluje u veoma snažnoj vojnoj koaliciji, sačinjenoj, pored Bošnjana i od predvodnika koalicije Srba, te Ugara, Hrvata, Albanaca i Grka, koja se na Kosovu polju 1389. suprotstavlja Osmanskom carstvu. Tvrtko se hvali da je kršćanska koalicija pobijedila, no Osmanlije svoje prodore još više povećavaju, a postaju i prvi bosanski susjedi na jugoistočnim granicama Bosne preko vazalnih posjeda Vuka Brankovića .
=======================================================================
Procitaj prvo istorijske cinjenice pa onda dovodi u vezu granice Tvrtkove drzave i Bosanski pasaluk.
======================================================================
Evo kada je propala bosanska drzava:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
U snažnom osmanskom naletu stara bosanska kraljevska tvrđava Bobovac pala je 20.juna 1463. Kralj Stjepan Tomašević bježi na zapad u tvrdi Ključ. Opkoljen osmanskim snagama odlučuje da se preda, nakon čega biva pogubljen u Jajcu. Time je prestala da postoji srednjovjekovna bosanska država.
========================================================================

Znaci nauco istoriju i prouci je papisi. nemoj da pises gluposti da izvaljujes samo da bi nesto napisao. Argumentuj ono sto napises ili da to ima smisla.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Na sto se ti obazires kad kazes ako nam uzmu Kosovo moraju nam dati RS, kojim pravnim putem bi odvojili rs i BiH, ako ne ratnim, mada je svima gotovo jasno kako bi to izgledalo, jer ustav BiH nedozvoljava referendum niti ce kad Bosnjacki narod dopustiti takav ustav, gdje dovodi, da jedna genocidna vjestacka tvorevina postane nezavisna, ustvari da ne nezavisna nego da se prispoji matici. Pa stim bi samo dobrovoljno dopustili ono sto ste zapoceli 92-e.

Референдумом...плебисцит!
Колико је Република Српска геноцидна толико је и остатак федерације геноцидан...
А '92-е је почела одбрана српског народа од муслиманског и усташког терора и нисмо допустили да нас сад балкански муслимани држе под ропством и да живимо у исламској републици!

Na kakav referendum kad ga nema u zakonu ili bi ti protiv zakonito radio. A i ako se uvede u ustav BiH mogucnost, onda cemo svi Bosanci i Hercegovci zajedno s RS da odlucujemo na referendumu o situaciji u BiH, ne samo RS. Eh ako vam tada prodje i ako se Bosnjaci i Hrvati sloze oko odjepljivanja RS, onda da vam je sa srecom. Sljedece, kako ti nije smijesno pisati ovakve gluposti kao odbrana srbskog naroda bla bla bla, pa kakva je to odbrana okruzivanje gradova, stvaranje enklava, stalno granatiranje i bomardovanje, stvaranje logora gdje su striktno samo Bosnjaci i Hrvati muceni i ubijani, pa to se ne zove odbrana, to se zove AGRESIJA
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 22:39:33 od nerkoz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49869
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
a baš je bila fina agresija...

i na kraju milion Srba protjerano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Na sto se ti obazires kad kazes ako nam uzmu Kosovo moraju nam dati RS, kojim pravnim putem bi odvojili rs i BiH, ako ne ratnim, mada je svima gotovo jasno kako bi to izgledalo, jer ustav BiH nedozvoljava referendum niti ce kad Bosnjacki narod dopustiti takav ustav, gdje dovodi, da jedna genocidna vjestacka tvorevina postane nezavisna, ustvari da ne nezavisna nego da se prispoji matici. Pa stim bi samo dobrovoljno dopustili ono sto ste zapoceli 92-e.

Референдумом...плебисцит!
Колико је Република Српска геноцидна толико је и остатак федерације геноцидан...
А '92-е је почела одбрана српског народа од муслиманског и усташког терора и нисмо допустили да нас сад балкански муслимани држе под ропством и да живимо у исламској републици!

Na kakav referendum kad ga nema u zakonu ili bi ti protiv zakonito radio. A i ako se uvede u ustav BiH mogucnost, onda cemo svi Bosanci i Hercegovci zajedno s RS da odlucujemo na referendumu o situaciji u BiH, ne samo RS. Eh ako vam tada prodje i ako se Bosnjaci i Hrvati sloze oko odjepljivanja RS, onda da vam je sa srecom. Sljedece, kako ti nije smijesno pisati ovakve gluposti kao odbrana srbskog naroda bla bla bla, pa kakva je to odbrana okruzivanje gradova, stvaranje enklava, stalno granatiranje i bomardovanje, stvaranje logora gdje su striktno samo Bosnjaci i Hrvati muceni i ubijani, pa to se ne zove odbrana, to se zove AGRESIJA
covek se hrani sa mrznjom.....stvarno mi ga je zao....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma covjece ti mene skroz pogresno procjenjujes, sasvim suprotno, ja nisam ovde da sirim mrznju, ako nemozes da shvatis da volim Bosnu, da ne zelim da mi Bosnu bilo ko cijepa, da sam Musliman koji je prezivio Srebrenicu i da ipak ne mrzim sve Srbe kolektivno, nego da djelim ljude na dobre i zle, inace koji bi k...c se ja ovde razpravljao. Ako nisi svjestan sta se desavalo u BiH 90tih i kakav je plan bio s Bosnjacima, onda nemoj upadati u temu ko muha bez glave. I nemas razloga da me zalis, svojim neznanjem si me pogresno ocjenio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ma covjece ti mene skroz pogresno procjenjujes, sasvim suprotno, ja nisam ovde da sirim mrznju, ako nemozes da shvatis da volim Bosnu, da ne zelim da mi Bosnu bilo ko cijepa, da sam Musliman koji je prezivio Srebrenicu i da ipak ne mrzim sve Srbe kolektivno, nego da djelim ljude na dobre i zle, inace koji bi k...c se ja ovde razpravljao. Ako nisi svjestan sta se desavalo u BiH 90tih i kakav je plan bio s Bosnjacima, onda nemoj upadati u temu ko muha bez glave. I nemas razloga da me zalis, svojim neznanjem si me pogresno ocjenio.
Bosnu su poceli cepati odvajanjem Srebrenice iz nadleznosti RS.Svidelo se to nekome ili ne to je jos uvek teritorija RS.
KAda su tako krenuli nema povratka. Tako su hteli svetski serifi i zsiguran budi da ce se morati da donese zakon o refrendumu. A posle kom opnaci kom obojci.
Inace- mozda nisi procitao jedan moj post- o gluposti vlade FBIH pa bih da ti ga ponovim :
U sedistu EU u Brisleu su kao zvanican naziv delegacije vae zemlje dali ime KAnton Sarajevo- ne delgacija FBIH.
Samim tim vec se spremilo odstupanje. vasi politicari su vas prodali a da i ne znate-bosnjacki a ne srpski ili hrvatski.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:51:47 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zalosno stami, ocigledno si poceo razmisljati posle 95-e, i jos jedno da dodam, nista se ne mora, osim umrijeti, kao sto moj caca voli reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Zalosno stami, ocigledno si poceo razmisljati posle 95-e, i jos jedno da dodam, nista se ne mora, osim umrijeti, kao sto moj caca voli reci.
ja sam ziveo u Bosni u srecno vreme(roditelji mi radili u nerazvijenoj republici pa imali vecu platu). Nisam nailazio na ovakve plitke stvari kao sto vam ih serviraju vasi politicari.
procitaj navode i argumente o vasoj delegaciji pri EU u Briselu pa se onda ljuti na tvoje politicare a ne na mene.
Inace *ranje sa odvajanjem Srebrenice iz RS ne moze proci tek tako. Znaju se granice i teritorije RS.
Gde ja ovde gresim???????
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.