Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U novom Ustavu BiH - referendum o otcepljenju !!!  (Pročitano 17613 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
to je i moje misljenje ako nam uzmu kosovo(sto ce verovatno da se desi) morace onda da daju RS sansu za samoopedeljenje Smile Smile Smile Smile

Kako smijesno razmisljanje, kakve veze ima kosovo s rs, pa nije ovo igra ako izgubimo ovo trazicemo ovo, to isto kao da ja dodjem tebi i kazem ako izgubimo rs, hocemo Sandzak nazad.
Хоћемо санџак назад??? Smile Smile Smile
Као да је некад био ваш,у колико се то затражи добићете све људе из санџака,али не и територију!
У колико БиХ-а призна(пре или касније ће признати ако дође до тога) независно Косово,челници РС би  требали да прогласи истог момента да је РС самостална држава!
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 03:01:28 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je i moje misljenje ako nam uzmu kosovo(sto ce verovatno da se desi) morace onda da daju RS sansu za samoopedeljenje Smile Smile Smile Smile

Kako smijesno razmisljanje, kakve veze ima kosovo s rs, pa nije ovo igra ako izgubimo ovo trazicemo ovo, to isto kao da ja dodjem tebi i kazem ako izgubimo rs, hocemo Sandzak nazad.
Као да је некад био ваш,у колико се то затражи добићете све људе из санџака,али не и територију!
У колико БиХ-а призна(пре или касније ће признати ако дође до тога) независно Косово,челници РС би требали да прогласи истог момента да је РС самостална држава!
Koja glupost, sine hajde se malo varti elementarnoj historiji i pogledaj granice prvo Bosne za vrijeme kralja Tvrtka i pogledaj granice Bosanskog Pašaluka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Smile Smile Smile
ako ce mo tako pogledaj ti dusanovo carstvo Smile
i niste nista odgovorili na moj post

У колико БиХ-а призна(пре или касније ће признати ако дође до тога) независно Косово,челници РС би требали да прогласи истог момента да је РС самостална држава!
Koja glupost, sine hajde se malo varti elementarnoj historiji i pogledaj granice prvo Bosne za vrijeme kralja Tvrtka i pogledaj granice Bosanskog Pašaluka
ako ce mo tako pogledaj ti granice dusanovog carstva  Smile
i nista niste odgovorili na moj post
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 12:11:15 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a na koji tvoj post, i ko to mi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

ne nemogu da se primenjuju dvostruki principi ili ce mo na  jedan ili na drugi nacin  Smile
sto se raske tice u njoj ima puno srba tako da nema govora o otcepljenju oni cak ni autonomiju nemaju Smile
  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i šta bih sada trebao ja tu da odgovorim, nama je sve jedno ukoliko kosovo ostane u sastavu Srbije Ok a ukoliko ne onda vi tražite od Amera da vam se revanširaju a ne od Bosne, mi vam Kosovo ne uzimamo niti imamo kakve veze sa njim tako da smo van te priče
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ni ja ni ti ne odlucujemo o tome kao ni celnici nasih drzava tako da moramo da se borimo za jednake standarde jer ako im dozvolimo da primenjuju dvostruke standarde nece da bude dobro ni po vas ni po nas Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zvanični stav vlasti u Sarajevu je da se protivi nezavisnosti kosova zbog destabilizacije regiona, tako da opet naglašavam mi niti dajemo nezavisnost Kosovu niti podržavamo tu nezavisnost, tako da smo van te priče, a ukoliko se neka od većih sila založi za prekrajanje granica na Balkanu zna se da će izbiti novi rat, a to za sad ne odgovara nikome tako da će te sačekati odluku o nezavisnoj R. šumskoj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
novog rata nece biti  to je jedino sto je sigurno  Smile
a ako budu uzeli kosovo moraju da nam daju R.S jednaki principi za sve!!!!!!!!!!1
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
šta vi se nadate promjeni granica bez rata Smile
Pa zar misliš da se u Bosni tako nešto može desiti bez rata, daj malo se uozbilji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.