Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Ljubljani tabla „Republika Hrvatska“  (Pročitano 13781 puta)
05. Jun 2010, 13:56:19
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
U Sloveniji provokacija pred referendum o sporazumu sa Zagrebom
U Ljubljani tabla „Republika Hrvatska“
N. B. - Tanjug | 05. 06. 2010. - 00:02h | Foto: Dnevnik | Komentara: 2

Tabla kojom se označava granični prelaz za ulazak u Republiku Hrvatsku osvanula je juče ujutro u samom centru Ljubljane uoči referenduma u Sloveniji o arbitražnom sporazumu sa Zagrebom o granici.

Provokativni natpis nepoznata osoba postavila je na Tromostovju nedaleko od Prešernovog trga, vezala lancem i zaključala katancem. Radnica iz obližnjeg kioska zatekla je tablu dolazeći na posao u šest sati ujutro, a slučaj je prijavila policiji tek kad su natpis počeli da razgledaju radoznalci. Ovo je druga provokacija vezana za referendum zakazan za 6. juni nakon, što je na džinovskim plakatima u Kopru Borut Pahor, slovenački premijer, prikazan u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije.

U Sloveniji se referendum iščekuje u atmosferi neizvesnosti oko ishoda. Iako je sporazum već dobio zeleno svetlo u parlamentu, vladajuće i opozicione stranke su se saglasile da se o njemu izjasne i građani. Vrlo oštra predreferendumska kampanja, vođena preko mitinga, tribina i TV debata, obeležena je tvrdnjama vlade da je sporazum u nacionalnom interesu i u skladu sa evropskim principima.

Premijer Pahor upozorio je građane da bi Slovenija, odbacivanjem sporazuma s Hrvatskom, gurnula sebe u međunarodnu izolaciju. Lideri četiri stranke vladajuće koalicije su ponovo apelovali na Slovence da podrže sporazum, označavajući ga kao „istorijsku priliku“ za njihovu zemlju. Danilo Tirk, predsednik Slovenije, pozvao je građane da u što većem broju izađu na nedeljni referendum.

Opozicija, međutim, insistira da referendumsko „ne“ sprečava da njihova država postane gubitnik. „Oduzeli su nam Korušku, Trst i Goricu - more ne damo“, ističe se u predreferendumskom materijalu opozicionog bloka.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Neki mali hrchci,kao da imaju teritorijalne pretenzije,prema tudjoj teritoriji?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Neki mali hrchci,kao da imaju teritorijalne pretenzije,prema tudjoj teritoriji?
 Smile
hehehe...  Smile Smile svidja mi se ovo. "hrchci"...  Smile Smile Smile
mislim,nisam od onih sto mrze Hrvate i samo traze sledecu prepirku s njima(na @Borinu zalost...),i apsolutno me briga i za njih,nego samo mi smesno...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2010, 01:28:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Pa,ni ja ne mrzim Hrvate?
Moj jedini problem,koji imam sa njima je tipa,da shvate koliko su zla naneli Srbima u proteklih 85-90 godina.Kao sto nemam problem sa tim,da smo porazeni od njih i NEKIH inostranih faktora,kao i unutrasnjih u periodu 1991-1995 godina.Volim ih,koliko oni vole mene,mrzim ih koliko oni mrze mene.I uvek za njih imam nekoliko pitanja,na koja od njih ocekujem odgovor.
1.)zasto su ¨tisucu godina¨ sanjali svoj¨tisucoljetni san¨?
2.)sta ih probudi iz tog tvrdog ¨tisucu ljetnog¨sna?
3.)zasto ne prihvataju istinu,da su 1941 god. sa buketima cveca docekivali vojnike Vermahta?
4.)zasto minimalizuju zlocine pocinjene,kroz njihov sistem radnih logora,nalik Nemackim?
5.)zasto su oduzimali,srpsku decu sa Kozare,Grmeca pokatolicavali ih,praveci od njih ustase?
6.)da li su svesni cinjenice,da im je Srpski kralj dao mogucnost,da budu ravnopravni?
7.)zasto........
8.)zasto............
9.)zasto..............
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Za informaciju svima koji ne mogu bez Slovenaca i Hrvata:

1- tablu Rep HR na Ljubljanskom trgu postavio je Slovenski ekstremist iz redova oporbe, da bi isprovocirao vladajuće - koji su ZA arbitražu i sporazum sa Hrvatskom

2- nama iz Hrvatske odgovara bilo koji ishod referenduma;
    Ako ne prođe, Slovenija dobiva sankcije, pada u izolaciju, pokreće se tzv. Amsterdamska klauzula-tj. ukidanje prava veta
    Ako referendum prolazi kod Slovenaca, granicu definitivno utvrđujemo za nekoliko godina u međunarodnoj arbitraži, kada je HR već u EU

Slovenci anyway gube ... EU je pun qrac njihove prepotencije i ucjenjivanja, mi završavamo pregovore-sve ide po planu - a Slovenska pederska politika sada jede govna ča su sami zasrali. Smile
Pošteno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Za informaciju svima koji ne mogu bez Slovenaca i Hrvata:

1- tablu Rep HR na Ljubljanskom trgu postavio je Slovenski ekstremist iz redova oporbe, da bi isprovocirao vladajuće - koji su ZA arbitražu i sporazum sa Hrvatskom

2- nama iz Hrvatske odgovara bilo koji ishod referenduma;
    Ako ne prođe, Slovenija dobiva sankcije, pada u izolaciju, pokreće se tzv. Amsterdamska klauzula-tj. ukidanje prava veta
    Ako referendum prolazi kod Slovenaca, granicu definitivno utvrđujemo za nekoliko godina u međunarodnoj arbitraži, kada je HR već u EU

Slovenci anyway gube ... EU je pun qrac njihove prepotencije i ucjenjivanja, mi završavamo pregovore-sve ide po planu - a Slovenska pederska politika sada jede govna ča su sami zasrali. Smile
Pošteno
Ja vam od srca zelim,da sto pre ujete u EU.Tamo vam je i mesto,zajedno sa Slovencima.
A.to sa teblom je bilo simpaticno.
Srecan put,ka EU.Zbogom!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Slovenska pederska politika sada jede govna ča su sami zasrali.

Љубав према суседима просто избија из сваке твоје речи ... ц ц ц ... још им нисте опростили оне рекламе за Словенију на светском првенству?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kad može Srbija do Trsta i mi bi malo da se pomaknemo.Uostalom Ljubljana je hrvatski grad,tamo su hrvatski grobovi,tamo živi tisuće Hrvata koji su ugroženi.Dobijaju otkaze na poslu,u ustavu Slovenije ne piše da je to hrvatska država.Djeca nam moraju u školama pisati slovenskim.A prije 3000 godina tamo su živjeli samo Hrvati .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
A prije 3000 godina tamo su živjeli samo Hrvati .

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Профане сврби те што живиш на туђем па то ти је. Савест је зајебана ствар.

@Зекан

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.