Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:09:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U lazi su kratke noge!  (Pročitano 12897 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Онда вели Краљевићу Марко:

2 meseca radim, 2 meseca odmaram...

Па ко је онда паразит?

Паразит и фарисеј Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Ma kakve veze to ima sa Čedom, opsednuti ? hoćeš na taj načim da zapušiš ljudima usta o komunizmu?

IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pusti coveka, zaljubio se u Cedu, znam jos neke devojcice koje se loze na njega, razumem ja to, mladost-ludost... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma kakve veze to ima sa Čedom, opsednuti ? hoćeš na taj načim da zapušiš ljudima usta o komunizmu?

Чеда и његови су највећи комунисти у Србији, необавештени.
Они су партија, а не странка и узели су црвену боју.
О нападима на цркву и домаћине, на традицију и православље и да не говоримо. О вокабулару који оправдава двоструке стандарде "модерношћу". О "гвозденој метли".
Ма само треба узети неки документ са ЦК СКЈ и замените речи - уместо "будућност" ставити "евроатланске интеграције". Уместо "самоуправљање" ставити "транзиција", уместо "социјалистички морал" ставити "европске вредности" и voila - ето неке ЛДП прокламације.
Иста метода мантрања.

Црвено, волим те црвено, рече Чеда и заврну рукав. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

само треба узети неки документ са ЦК СКЈ и замените речи - уместо "будућност" ставити "евроатланске интеграције". Уместо "самоуправљање" ставити "транзиција", уместо "социјалистички морал" ставити "европске вредности" и voila - ето неке ЛДП прокламације.
Иста метода мантрања.

Smile Smile Smile Smile
e, fakat.

sad ce precutati mantranje i napasti te za komunizam (c. c. koalicija!)
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@DJedaji

Kako nisi rekao;kada si rekao da je komunizam dobar u teoriji?!Pa zar vi sve nas ne nazivate utopistima?!Nadji na 8 strani,da ne bi ispalo kako ja lazem i izvrcem.Naravno da ljudi ne znaju za red i naravno da je bilo losih kadrova.Primeri su, ti tvoji bivski komunisti:Ceda,Latinka Perovic,Gorbacov & company...  Smile Cak ovaj Cedica,iako bi vi hteli da zanemarimo rasparvu o njemu,slikao se sa majicom Keltskog krsta(simbol koji koriste nacisti),zajedno sa momcima koji dizu desnu ruku u vis!  Smile Pa sta treba reci posle svega toga?!Da i je on komunista,nacista ili licemerna bitanga?!Ako je kao sto kazes:"Praksa dokazuje teoriju",onda kapitalizmu nema mesta, jer bez teorije ne mozes ni da imas praksu.Teorija kapitalizma je da se covek smrzne kada pomisli na nju. Smile

@Kamaro24

Ti nikako da iskorenis losu naviku da ne psujes u svakom postu...Smile Idi kod svog idejnog vodje Cedomira da ti da neke medikamente,kako bi bio smireniji na forumu i u diskusijama.Najveci paraziti su kapitalisti.Jer kao sto si i sam u jednom postu napomenuo,ti bi najradije uvecavao kapital,bavio se zelenastvom i lezao dok kamata i dugovi skacu.Upravo je to i danas slucaj sa bankama i nihovim kreditima.Ustalom pogledaj onaj deo gde si pominjao neke stanove i zamisao tvoje zarade.Da si lencuga,vidi se iz aviona... :mergreen: Pominjes Bila Gejtsa i ostanes ziv...Smile Izvini Bil-e ako si ti na forumu,stvarno nisam hteo da te uvredim.Divim se tvojoj inteligenciji.Oprosti nama obicnim smrtnicima. Smile

@ramon23

Ej bre...?!Ti meni pripisujes feudalizam i ostalim komunistima,a Staljin je Rusiju izvuka iz feudalizma.Feudalizam je vas poredak i ti od njega ne mozes da pobegnes.Kapitalizam je samo naslednik feudalizma!  Smile Ja sam ti izneo istrazivanja koje su sprovodile americka udruzenja koje se bave ljudskim pravima-A top je 70% stanovnistva pozitivno misljenje ima o Staljinu i glasalo bi za njega ili nekog poput njega kada bi se takav pojavio na izborima danas.Ti ponavljas stalno jedno te isto i u vezi brojki... Smile Pa hajde,daj ti eke brojke,umesto da ponavljas sve jedno te isto ko pokvarena ploca Smile Svi istoricari su se slozili,svi istoricari su se slozili,bla bla bla,nja nja nja...Izvuci baterije ili promeni titl posto pricas sve jedno isto,ali bez konkretnih dokaza.Gde su dokazi?!Pa nema ih.Najjaci argument ti je sigurno smrt fasizmu,ku*ac komunizmu! Smile Pa neka i bude taj kad drugi nemas,samo ne znam sta on dokazuje...Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na kraju da ne bi mnogo duzio o parazitima i pravim radnicima,postavicu sliku koja najbolje ilustruje ko je ko u drzavi.Crno na belo dokaz-Stablo kapitalizma-Sada mozete i sami videti i logicki zakljuciti ko ovde najvise radi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@DJedaji

Kako nisi rekao;kada si rekao da je komunizam dobar u teoriji?!Pa zar vi sve nas ne nazivate utopistima?!
    Rekao sam da to ima filozofsku vrednost. A ko je zadojen ideologijom ne kapira razliku između toga i društvenog poretka. Ako sam rekao "malčice je drukčije u praksi" (samo fraza, i to Borina iz pesme) , to ne znači da sam rekao da je to "teorija" društvenog poretka. A to što kažeš da ljudi ne znaju red...ljudi su onakvi kakvi jesu. To je činjenica,  komunisti bi da prave  svet od fikcija, to nije matematička teza koja prikazuje stvari onakvim kakve jesu. Nije marksizam prirodna nauka.
        Malo napraviti sistem i u korist socijale da, jesam za to, ali ne za komunizam. A što se tiče utopije sam si sebe objasnio. Utopija je  ideja nemoguća za sprovođenje.
            Duše, što se tiče napada na crkvu, toga ima svuda. Uvek bilo i biće. Crkva nije jednako religija. A komunizam , pošto  sprovedi svoje ideale i  pošto Čelik tvrdi  da "ljudi ne znaju red"  (a takvi su, nisu drugačiji) i hoće sistem "koji će da ljude učini boljim" mnogo podseća na Crkvu.
      Naročito zato što onog koji "ne zna red" stiže i "Božja" kazna. Smile
      A znamo da Božja  kazna (sad stvarno mislim na Crkvu) nikad nije bila samo na onom svetu.   
                 Tvrdi u ono vreme da je Zemlja okrugla pa vidi.    Spaljivanje veštica. Religijski ratovi.
            A da, duše...da ne zaboravimo jeretike.  I bogumile u Nemanjićkoj Srbiji. Samo eto, imam druga koji kaže "dobro jeretici, ali ja sam mislio da su ti bogumili stvarno bili nešto loši".  Smile
       Sad se pitam, kako su to naši jeretici bili gori. ?!  I tako, da ne pričamo o tome kako je to pored ostalog super sistem represije u vidu zastrašivanja Božjom kaznom. Pljuvaće se Crkva uvek. Samo tako.
         A što se tiče onog da je dobar štos za Amerikance i njihovo poznavanje, poštovanje indijanske kulture i religije...Čelik, nisi u tim tokovima, nisi kompetentan.
          Pre svega, oni su odavno završili s Indijancima. Nemaju zašto da ih mrze niti da se plaše. Samo budale i dalje mogu u zabitima da ih šikaniraju.  Indijanska kultura i religija je veoma cenjena i proučavana od strane rok muzičara i ljubitelja te "amerikanske" kulture. Kao i u modernim tokovima koji nasleđuju rok kulturu (koji su, ne bih da razglabam...recimo elektronska muzika). kao što je proučavaju i biolozi (zbog "svetih biljki" Indijanaca) , kulturolozi, filozofi i svi ostali Amerikanci širokih shvatanja.
        U onom, we fool you na slici , možeš lako pronaći komunističke šarene laže. A vlast je vlast. Bila ona komunistička ili ne. Samo što u komunizmu imaš samo običnu raju, među kojom su svi "malo više jednaki" i apsolutistišku vlast koja pljačka tu raju, pa je čini "malo više sjebanom a malo više jednakom između sebe". Jer, sve je "naše" , jel tako? Smile Nema ko da se uvredi, pljačkaj, zabole te.  Smile   
         Ne morate da replicicrate meni lično, skidam se sa ovih političkih foruma. Idem tamo  gde sam više stručan, nešto što je moje a ne svačije. Podseća na nešto?  Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 19:41:17 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DJedai:" Rekao sam da to ima filozofsku vrednost. A ko je zadojen ideologijom ne kapira razliku između toga i društvenog poretka. Ako sam rekao "malčice je drukčije u praksi" (samo fraza, i to Borina iz pesme) , to ne znači da sam rekao da je to "teorija" društvenog poretka."

Pa to i jeste ideja drustvenog poretka.Marksizam kao nauka se ne svodi samo na filozofiju,nego i na socilogiju,politikologiju,umetnost...Upravo zbog toga se i razlikuje od svih ostalih politickih i ekonomskih sistema,jer je sira i podrzaumeva ideju i nacin zivljenja.

"A to što kažeš da ljudi ne znaju red...ljudi su onakvi kakvi jesu. To je činjenica, komunisti bi da prave svet od fikcija, to nije matematička teza koja prikazuje stvari onakvim kakve jesu. Nije marksizam prirodna nauka."
Pa i nije iskljucivo.Marxizam je drustvena nauka,ali kao sto i sam znas,Marxizam se takodje dosta svodi i na materijalizam.I upravo je to i njena prednost.

"Malo napraviti sistem i u korist socijale da, jesam za to, ali ne za komunizam. A što se tiče utopije sam si sebe objasnio. Utopija je ideja nemoguća za sprovođenje."
Rekao sam da kapitaliti komuniste nazivaju utopistima.Uostalom utopija nije nesto sto bi se gledalo negativno i nesto sto je neostvarvo.Utopija je nesto sto jos nije ostvareno.

"Duše, što se tiče napada na crkvu, toga ima svuda. Uvek bilo i biće. Crkva nije jednako religija. A komunizam , pošto sprovedi svoje ideale i pošto Čelik tvrdi da "ljudi ne znaju red" (a takvi su, nisu drugačiji) i hoće sistem "koji će da ljude učini boljim" mnogo podseća na Crkvu.
 Naročito zato što onog koji "ne zna red" stiže i "Božja" kazna.
 A znamo da Božja kazna (sad stvarno mislim na Crkvu) nikad nije bila samo na onom svetu."
Ha,ha...Ti uporedjujes crkvu i komunisticki poredak?!Sam znas da su te dve stvari bile u suprotnosti,ali ne totalnoj.Jediuno su komunisti bili protiv crkve kada se ona mesala u unutrasnje stvari drzave.Znaci,budui ti vernik,ali  ne mesaj veru u drzavna pitanja.Druga stvar-Ti polazis od toga da su ljudi nesavrseni(tacno),ali nije tacno da ne teze savrsenstvu.Ja znam da ima dosta ljudi koji su narkomani,pijanice,lopovi i da ih bas briga kako ce da zive(ali to nije vecina).Zbog Religije ce uvek biti ratova;da li ti hoces da kazes da komunisti imaju nesto sa religijom?!Oni su upravo i tezili da suzbiju verske ratove.

"A što se tiče onog da je dobar štos za Amerikance i njihovo poznavanje, poštovanje indijanske kulture i religije...Čelik, nisi u tim tokovima, nisi kompetentan.
 Pre svega, oni su odavno završili s Indijancima. Nemaju zašto da ih mrze niti da se plaše. Samo budale i dalje mogu u zabitima da ih šikaniraju. Indijanska kultura i religija je veoma cenjena i proučavana od strane rok muzičara i ljubitelja te "amerikanske" kulture. Kao i u modernim tokovima koji nasleđuju rok kulturu (koji su, ne bih da razglabam...recimo elektronska muzika). kao što je proučavaju i biolozi (zbog "svetih biljki" Indijanaca) , kulturolozi, filozofi i svi ostali Amerikanci širokih shvatanja."
Pa sada kada su ih dovoljno istrebili i nabili u rezervate,mogu da se bave Indijanskom kulturom.Indijanci mogu da ti kazem nisu bas mnogo srecni zbog svog polozaja.Cak naprotiv-Mrze Amerikance! Smile

"U onom, we fool you na slici , možeš lako pronaći komunističke šarene laže. A vlast je vlast. Bila ona komunistička ili ne. Samo što u komunizmu imaš samo običnu raju, među kojom su svi "malo više jednaki" i apsolutistišku vlast koja pljačka tu raju, pa je čini "malo više sjebanom a malo više jednakom između sebe". Jer, sve je "naše" , jel tako? Smile Nema ko da se uvredi, pljačkaj, zabole te."

E sad ga pretera.Ako si hteo da napravis poredjenje sa slikom koju sam postavio,komunisti(drzavnici) bi mogli da budu samo na onom vrhu.Jer oni su ti koji su zasluzili boreci se i krvareci u ratovima da imaju neke privilegije,a ne nivo ispod(jer tu se naleze vasi svestenici koji mesaju drzavna i verska pitanja).Ostali mogu da budu jednaki,jer se radi o radnickoj klasi,a to je i intelektualac i radnik.Svakome prema sposobnosti i ucinku.Ne razumem samo kako ljudi zamisljaju da drzava funkcionise bez radnicke klase i obicnih ljudi, koji mozda nisu toliko sposobni za umni rad kao intelektualci,ali ipak doprinose ovom drustvu?!Drzava je jedan sistem ili masina.Kada se izvuce jedan sraf,cela konstrukcija pada i ne radi dobro.A to prevedeno znaci da i jedan totalni strajk(ako su ljudi odlucni u nameri da idu do kraja) moze da poremeti drzavu.Kada bi zdravstvo odlucilo totalno da obustavi rad-za 5 godina pola nacije bi pomrlo od raznih bolesti jer eto oni recimo nece nikoga da lece(tako su odlucili).Nema lekova,nema doktora,hirurga...Eto to je i teorija i praksa.I onda dzabe nam svi biznismeni,ekonomisti,pravnici...(oni nisu doktori pa da nas izlece).
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
@Kamaro24
Ti nikako da iskorenis losu naviku da ne psujes u svakom postu... Idi kod svog idejnog vodje Cedomira da ti da neke medikamente,kako bi bio smireniji na forumu i u diskusijama.Najveci paraziti su kapitalisti.Jer kao sto si i sam u jednom postu napomenuo,ti bi najradije uvecavao kapital,bavio se zelenastvom i lezao dok kamata i dugovi skacu.Upravo je to i danas slucaj sa bankama i nihovim kreditima.Ustalom pogledaj onaj deo gde si pominjao neke stanove i zamisao tvoje zarade.Da si lencuga,vidi se iz aviona... :mergreen: Pominjes Bila Gejtsa i ostanes ziv... Izvini Bil-e ako si ti na forumu,stvarno nisam hteo da te uvredim.Divim se tvojoj inteligenciji.Oprosti nama obicnim smrtnicim
slusaj sps-ovac, skojevac, komunisto, sta si vec!
vi ste paraziti, a ne kapitalisti! kapitalista radi i svoj novac uvecava jer zna da stagnacijom gubi!
Citat
Upravo je to i danas slucaj sa bankama i nihovim kreditima.Ustalom pogledaj onaj deo gde si pominjao neke stanove i zamisao tvoje zarade.Da si lencuga,vidi se iz aviona...
Smile n e  z n a m  o  c e m u  s e  r a d i !!!!!!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:09:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.