Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:49:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U lazi su kratke noge!  (Pročitano 12870 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
dragi parazitu,

svi smo mi deca komunista na neki nacin.
ako ne svi, barem vecina.
a vecina se trenutno ne furan na gluposti tipa: nasledjujes roditeljski greh.
to sto su nasi roditelji na silu bili komunisti govori samoo komunizmu.
moj deda je bio na losem emstu u firmi jer nije bio komunjara, cale isto, samo je u pitanju SPS...takodje komunjarska.

ako malo razmislis, najopustenije moze da se strpa 20 miliona ljudi. ako ne 20, onda bar 16 miliona.
ali to sto pokazujes su merodavne informacije isto kao i ona da je bas 20 miliona.
wikipedija...mogao sam ja da napisem...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
to sto su nasi roditelji na silu bili komunisti govori samoo komunizmu.

Ко је бре на силу био комуниста?!? Ајде просветли ме смртниче...
Ето, мој ћале никад није био члан партије и радио је као правник у једном предузећу. Да је хтео да се учлани био би вероватно судија.
Као и у време Турака. Који су хтели привилегије прешли у ислам. Ко није продао веру за вечеру плаћао је харач и био раја
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
znas kako, svako ko ima caleta koji ima preko 50 godina, a da mu je cale nesto uspeo u zivotu, mora da bude dete komunjare.

tada si mogao da budes sposoban koliko god hoces, a da imas kurac ako nisi komunista.

ja zato podrzavam neke sposobne ljude koji su bili komunisti, jer, ima sposobnih ljudi koje politika ni malo ne interesuje. to sto su oni bili 'komunisti' nista ne smeta, covek hteo da napreduje.
ima raznih profesora koji su mnogo nauci doprineli, a ne bi mogli da nisu bili komunisti.
prvu robotsku ruku je komnjara u nisu napravio..ima jos stvari sto se tice prepoznavanja glasa.
te ljude ne krivim.

to ne znaci da sada treba biti u stranci koja je na vlasti, jer sada vlada visepartijski sistem pa imas izbora.
i seselj je bio komunjara,i draskovic i ....micunov matori micun...
to ne znaci da su oni komunjare u dusi.

sasvim je normalna zelja da nesto u zivotu postignes.
tada ti je jedini nacin bio da se uclanis.

a postoji i stvar, nisi smeo da ne budes komunista.
da si bio nekomunista, bio bi na ostrvcetu. Smile

to je taj divni komunizam.

a ti si jako smesan, dragi parazitu, kada pljujes vuco jer joj je, mozes da mislis, cale bio komunjara...strasno...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ја сам ти рекао шта је мој ћале успео. Наравно, да је био члан КП успео би и много више.
А ти бирај - част и углед (па и твоје деце) или материјалне привилегије.
Какав склоп личности одајеш на овом форуму не би ме чудило да сутра тврдиш како си морао у ДС. Дођу радикали на власт, а Краљевићу Марко потегне причу како је роварио изнутра Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Ја сам ти рекао шта је мој ћале успео. Наравно, да је био члан КП успео би и много више.
А ти бирај - част и углед (па и твоје деце) или материјалне привилегије.
Какав склоп личности одајеш на овом форуму не би ме чудило да сутра тврдиш како си морао у ДС. Дођу радикали на власт, а Краљевићу Марко потегне причу како је роварио изнутра Smile Smile Smile
ja ama bas nikakve korisiti verovatno nikada necu imati zbog DS-a...

bicu privatnik ili cu raditi u inostranstvu.
ja sam u DS usao kada sam pomislio da ce DSS i SRS u koaliciju.

ne brini se ti, ja nisam parazit, vas je vec dovoljno.
ja stvarno volimsrbiju, a ne ko ti i  rasa.. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...
moj deda je bio na losem emstu u firmi jer nije bio komunjara, cale isto, samo je u pitanju SPS...takodje komunjarska.
...

...
ja stvarno volimsrbiju, a ne ko ti i rasa.. Smile

А капитал за почетак посла си остварио:
-ношењем гајбица
-уштедом од татине плате
-повољним кредитом као члан странке
-на неки четврти волшебан начин

Бонус питање:
Ко воли Србију одлази у иностранство, након што се у овој земљи одшколовао?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 17:22:00 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Ma svima je jasno  da kapitalizam nije savršen, daleko od toga. Da postoji izrabljivanje i estremne razlike koje nemaju realno pokriće u nekoj zasluzi i ulloženom trudu i odricanju(bilo koje vrste). Samo,lako je reći svakom po zasluzi. U praksi to nije baš primenjlivo.Kako se to ocenjuje..što neko reče ironično: ti pomnoži sa IQ pa izračunaj procentualno zasluženu platu... Smile
         Niko nije rekao da je sve što je Marks pisao glupost. To ima svoju socijalno-filozofsku vrednost. Al, "malčice je drukčije u praksi". U praksi su se  ovde ljudima uzimale nekretnine, firme i fabrike. Samo što najveći broj nije video ni d od dobiti.A onda su vladajući postali nove gazde, novi kapitalisti na još divljačkiji način. Klasični pljačkaši.
          Naša životinjska vrsta nije  toliko fina i dobra da bi komunizam kakav za sada postoji  zaživeo. A i zašto bi čistacica imala samo tri puta manju platu od direktora? Moj ćale je kao direktor do skoro imao takvu lepu situaciju u firmi, gde je do pre nekoliko godina, verovali ili ne imao tri puta (najviše) platu veću od čistacice, jer je firma propala, samo da se nekako održi, da se čeka neki znak, iz dana u dan. A on, u transu od rada, pokušavajući nekako da izvuče stvari. Radnici primali platu sa smešnim razlikama, neki bukvalno svrate da vide šta ima u firmi, da se popije nešto , jer nema posla, bolje im da okopavaju svoju njivu.
        I tako,( kupio ih Nelt). Dok nisu postepeno prešli na sistem nove  firme, ćale je radio kao blesav , pokušavajući da zadrži sebe i što je moguće  više radnika (ima on tu i neke prijatelje). Na kraju, evo ima još jedno mesec, dva dok se ne zatvori i prodavnica firme, ostalo je još tridesetak radnika. Posle toga , ostaće samo on. Naravno, ne na svom položaju.
      E sad, to što su to sve stariji ljudi navikli na komunizam, onemogućilo im je da shvate da je on radio(mnogo!) , trudio se da pokaže sposobnost i ostao na poslu pa je najnovija teorija da je meni kupio stan od para koje mu je Nelt dao da otpusti radnike" Eeej!

Sada će  kao   vođa građevinskih projekata a ne direktor, da prima veću platu. O onoj pre "tranzicije" firme da ne govorimo.

Velike, "kapitalističke" firme daju i šansu za : extra work - extra payment .. I šta tu nedostaje u Čelikovoj- svako po zasluzi i šta potvrđuje da smo mi zagovornici kapitalizma neradnici?
  A i nije svuda, naročito nije sad u odnosu na 19. vek" imperijalistički kapitalizam" kaav nekad. Pogledajte visine socijalne pomoći u Švedskoj. U Britaniji je Bler uveo porez" na luksuz" , za nekretnine u vrednosti većoj od 120000 funti je porez od 30-50%. Za  simbole  velikog kapitala kao što su limuzine, i još mnogo toga na račun veoma bogatih a u korist socijale.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 17:27:49 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
...
...

...
ja stvarno volimsrbiju, a ne ko ti i rasa.. Smile

А капитал за почетак посла си остварио:
-ношењем гајбица
-уштедом од татине плате
-повољним кредитом као члан странке
-на неки четврти волшебан начин

Бонус питање:
Ко воли Србију одлази у иностранство, након што се у овој земљи одшколовао?

parazitu no 2.
moj kapita je moje znanje.
assemler, mikrokontroleri.
to se sad mnogo trazi u svetu i na istoku i na zapadu, a plate se krecu od 3 do 10 hiljada eura.
ne treba mi nikakav pocetni kapital, iako ga imam...

naravno da me je tatina plata odskolovala...pa i njegova majka je nadnicila kako bi on zavrsio fax...
retko koji student ima vremena da finansira svoje studije i to je normalno..
ako si ljubomoran...jbg. crkni od muke.

bonus odgovor

sta nasa drzava ima da izveze?
hranu, zastavina vozila, rude...
ali sta je najizplativije da se izveze?
odgovor: znanje.

najbolje pomazes drzavi ako radis u inostranstvu, izvozis svoje znanje a uvozis desetine hiljada eura.
posle te pare ulazes u drzavu tj. gradis vikendicu, kucu, otvaras firmu(nova radna mesta)

da umes lepo da citas, ja sam pominjao samo rad u inostranstvu, dakle, ovde zivim, a tamo radim.
tj. 2 meseca radim, 2 meseca odmaram...

upamti, time najvise pomazem drzavi.

naravno, ako SRS dodje na vlast, ja kao i maximalan broj fakultetski obrazovanih, palim preko...australija, nemacka ili kanada.
a vi koji ste doveli govna se davite u njima.
 Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 To je to, Mare, to je to! Neko će da priča o komunzmu i radi za finu platu u jednoj od retkih državnih firmi i glasa DSS jer želi  da sve ostane kako jeste. Žešće stagniranje i kvazi levitacije u duhovnosti i priče o sistemu vrednosti Amera i "imperijalističkog" kapitalizma.
   Kad smo već kod duha sekire, pa i meni je žao Indijanaca,poštujem njihovu filozofiju života i njihovu povezanost s prirodom. Mnogi Amerikanci proučavaju i vole  kulturu Indijanaca koja je zamalo izumrla. Ista priča kako će da nam umre jezik, folklor i sve ostalo.   Da ne pričam o Rusima koji su postali samo tako "trendi" i maksimalno  se lože na  celokupni američki mladalački trend i stil života. Ali, tu je duh da priča istoriju a ne stvari koje postoje danas i da se sveti- pošto je duh prošlosti Smile
      Samo što to nema nikakve veze sa našim svetskim integracijama i spoljnom politikom.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 23:39:41 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Neko će da priča o komunzmu i radi za finu platu u jednom od retkih državnih firmi i glasa DSS jer želi  da sve ostane kako jeste. Žešće stagniranje i kvazi levitacije u duhovnosti i priče o sistemu vrednosti Amera i "imperijalističkog" kapitalizma.
just duh sekire

Citat
Samo što to nema nikakve veze sa našim svetskim integracijama i spoljnom politikom
Smile Smile Smile Smile Smile za ceo tekst
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:49:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.