Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:17:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U lazi su kratke noge!  (Pročitano 12835 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
osto sam video da prosipas pamet po forumu.Da li imas razloga za tako nesto?!Ne bih rekao...

kakav razlog? pa valjda je dovoljno sta sam ja pametan, a ti ....

sto se tice cercila, on je bio budala!
recenicu sam postavio jer je simpaticna, a nekako nam docarava sta nam donose pomenute drustveno ekonomske formacije!
A pa nemoj sada da se vadis kada si ga citirao.Znaci ti to radis prema raspolozenju.  Smile Ovo sto je rekao z kapitalizam je potpuno u pravu,a to sto je korigovao stav u vezi Staljina ti smeta?!Nije ti smetalo kada je sklopljen pakt Staljin- Ruzvelt- Cercil to ti je onda bilo ok?! Ili si ti mozda na strani fasizma i nacional socijalizma???!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
cercil:
kapitalizam nije savrsen, ali nema nista bolje.  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Chelik
Prijavi ga moderatoru

Kraljevicu
Ako nemas argumente nemoj da vredjas
KAd bi ovde poceli o americkim zlocinima onda bi rekao da su to komunisticke ili ko zna kakve izmisljotine.
Svi su glupi samo si ti pametan. Smile
prijavi ti.
ne vredi, ja priajvio al nista... Smile
pazi, on rica o komunizmu i drustvu jednakih sansi?

pa to ne ide zajedno.
ako ja imam sansu da uspem i da steknem bogatstvo 10 puta vece od tvoga, a komunizam mi to ne dozvoljava...o cemu da pricamo?
ja bih lepo mogao da prodam svoju kucu, zivim kao podstanar izgradim zgradicu loseg kvaliteta kod buvljaka, naselim je kinezima i zgrnem pare za 3 kuce, i tako 2 puta. e, to u komunizmu ne moze.
to je sranje. to znaci da ja nemam sansu d uspem.
ma sta ja sada da vam objasnjavam...boze, koliko komunjara.
ima hiljadu primera...
ne treba sa zatucanima ni raspravljati..

u kapitalizmu imas pravo izbora: da oderes bulju od ucenja, rada i da na kraju uspes, da budes extra bogat. u komunizmu imas pravo da radis, ne radis, budes gnjida, sljam, dobar, sve ti je isto. dobijas istu platu...to je meni kretenski.
to se samo sljamovima isplati i svidja.
hoce da se okoriste...sljam
Ako moderatori ne reaguju,atebi ce da bude jos gore naforumu jer ces samo da se jos vise iznerviras.Ima da ti pijem krv na slamcicu sa postovima da ces na kraju jos zesce da psujes.E ali ja to radim kulturno... Smile Nego sto se ovde ovakvih gluposti tice sto si ispisao,to je odsustvo zdravog razuma.Fizicki je nemogi=uce da neko postigne 10 puta veci ucinak.Ali ako za tebe moze,drzacu te u to uverenju da zivis u oblacima i zabludi...To se zove kriminal i zelenastvo!

I jos jednom citiram Marxa:"Svakome prema sposobnostima i svakome prema potrebama!"

Valjda si dovoljno pametan da to shvatis... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cercil:
kapitalizam nije savrsen, ali nema nista bolje. Smile
Znas li ti kada je on to izjavio a kada porekao tu svoju maksimu?! Ne znas...on je javno priznao da je pogresio iz cega je proistekla na njegova recenica '59 o Staljinu kao geniju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
A pa nemoj sada da se vadis kada si ga citirao.Znaci ti to radis prema raspolozenju.   Ovo sto je rekao z kapitalizam je potpuno u pravu,a to sto je korigovao stav u vezi Staljina ti smeta?!Nije ti smetalo kada je sklopljen pakt Staljin- Ruzvelt- Cercil to ti je onda bilo ok?! Ili si ti mozda na strani fasizma i nacional socijalizma???!!!  
ne razumem te, o cemu ti to...
ma nije ni bitno, ja sam pristalica pravog kapitalizma i liberalne ekonomije!
sto se tice cercila, veruj mi da me on uopste ne interesuje! recenica je bila dobra pa sam je gurnuo u ovaj kontekst, inace cercil, staljin, ruzvelt,... sve je to u zoni moje emocionalne indiferentnosti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Chelik
Prijavi ga moderatoru

Kraljevicu
Ako nemas argumente nemoj da vredjas
KAd bi ovde poceli o americkim zlocinima onda bi rekao da su to komunisticke ili ko zna kakve izmisljotine.
Svi su glupi samo si ti pametan. Smile
prijavi ti.
ne vredi, ja priajvio al nista... Smile
pazi, on rica o komunizmu i drustvu jednakih sansi?

pa to ne ide zajedno.
ako ja imam sansu da uspem i da steknem bogatstvo 10 puta vece od tvoga, a komunizam mi to ne dozvoljava...o cemu da pricamo?
ja bih lepo mogao da prodam svoju kucu, zivim kao podstanar izgradim zgradicu loseg kvaliteta kod buvljaka, naselim je kinezima i zgrnem pare za 3 kuce, i tako 2 puta. e, to u komunizmu ne moze.
to je sranje. to znaci da ja nemam sansu d uspem.
ma sta ja sada da vam objasnjavam...boze, koliko komunjara.
ima hiljadu primera...
ne treba sa zatucanima ni raspravljati..

u kapitalizmu imas pravo izbora: da oderes bulju od ucenja, rada i da na kraju uspes, da budes extra bogat. u komunizmu imas pravo da radis, ne radis, budes gnjida, sljam, dobar, sve ti je isto. dobijas istu platu...to je meni kretenski.
to se samo sljamovima isplati i svidja.
hoce da se okoriste...sljam
Ako moderatori ne reaguju,atebi ce da bude jos gore naforumu jer ces samo da se jos vise iznerviras.Ima da ti pijem krv na slamcicu sa postovima da ces na kraju jos zesce da psujes.E ali ja to radim kulturno... Smile Nego sto se ovde ovakvih gluposti tice sto si ispisao,to je odsustvo zdravog razuma.Fizicki je nemogi=uce da neko postigne 10 puta veci ucinak.Ali ako za tebe moze,drzacu te u to uverenju da zivis u oblacima i zabludi...To se zove kriminal i zelenastvo!

I jos jednom citiram Marxa:"Svakome prema sposobnostima i svakome prema potrebama!"

Valjda si dovoljno pametan da to shvatis... Smile
znas, nisu sposobnosti samo dizanje gajbica.

postoji i drua sposobnost da nesto osmislis sto ne moze niko medju 1000 ljudi i vise. to znaci da ti treba da budes iznad tih 1000 ljudi. a ako si jedan u 1000 onda treba da imas od svakog ko je ispod tebe po 10% plate.
ja ne mogu da veruje da se ti jos lozis marxove gluposti.
iskreno mi te je zao.
postoji jos tih komunjarskih drzavica: s. koreja.
eto, tako cemo i mi ako neki ludak poput tebe dodje....
dobijes TV sa ugradjenom frekvencijom samo za nacionalni  kanal, kao RTS 1. i to ti je to.
imas primera komunizma i svaki je prso.
lupas decko.
mozes samo da se nerviras jer, kapitalizam dolazi. globalizacija je neminovna.
meni je jedino zao sto toliko glupih ima u srbiji koji se u njemu nece snaci...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Kamaro24

Sta ne razums me... Smile Ma znao sam da ces intekektualno da me ponizis, nemoj vise.Smile Nisu ti dobri olicenje kapitalizma Ruzvelt i Cercil... Smile Pa covece izdao si kapitalizam,sta ce tvoje tatice sa zapada da ti kazu?!  Smile

@Kraljevicu Marko

Nema potrebe da me sazaljevas,ja ovde na forumu se opustam sa vama,mada me i ponekad uhvati i tada dosada je mi samo vas 4 za sada replicira.Kako vas bre nema vise.?!!!A sto se tice tih tvojih teorija kapitalizma i globalizacije pogledaj sta se desilo u Venecueli i Boliviji...Gde su kapitalisti?! oteralo ih narod g*vnjivom motkom!
 Smile

Marx Staljin i vase lazi izlaze na videlo... Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 23:50:43 od Chelik_45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Opet gospodin koju prodaje maglu ideologije koja je prostom ljudskom evolucijom krahirala jos u proslom veku i koja danas `uspeva` samo jos u gulagu Severne Koreje i one nesretne Kube..

Naravno bavi se suvoparnim teorijama zavere - jer idelogija koja zastupa ne nudi resenje ni za jedno od teskobnih drustvenih problema savremene Srbije..
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 23:53:59 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet gospodin koju prodaje maglu ideologije koja je prostom ljudskom evolucijom krahirala jos u proslom veku i koja danas `uspeva` samo jos u gulagu Severne Koreje i one nesretne Kube..

Naravno bavi se suvoparnim teorijama zavere - jer idelogija koja zastupa ne nudi resenje ni za jedno od teskobnih drustvenih problema savremene Srbije..
Uf vidim da je tvoja idelogija donela blagodeti i lagodan zivot svetskoj populaciji(globalno zagadjenje,kratak zivotni vek coveka,ekonomska nesigurnost...)Nego kada pominjes socijalisticke zemlje, zaboravio si da ih nabrojis sve:Kina,S.Koreja,Kuba,Laos,Vijetnam,Venecuela,Bolivija.

Nemoj tako,da neko ne zna o cemu se ovde radi,pomislio bi kako u kapitalistickim drzavama tece med i mleko...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
u kini svako ko ima kesa moze da otvori fabriku i da kupi hotel. to nije komunizam

kratak zivotni vek coveka???
aj saberi se.
ekonomska nesigurnost???u SAD ti je socijalna pomoc 900 dolara!
razmisli jos jednom.
za globano zagadjenje su mnogo bitni i rusi. to je neminovno.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 19:17:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.