Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:00:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U kom ste fazonu sta trenutno slusate?  (Pročitano 18850 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
Riblja Corba,Eagles,Styx i najbolji-Boston
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
Citat: 0din
Citat: SisaDaPimp

3p je u tome sto taj ostatak sveta misli da je HH ono sto vide na TVu jer u stvari nemaju pojma kapiras??

još mi reci da je i Pac komercijala i sranje itd...

Da na tvoje veliko razocarenje 2Pac je bio komercijala.. A sad je jos vise.. Pogledaj njegov najveci hit California Love, jedna od najkomercijalnih pesama ikad, njemu dajem rscpt kao i Biggiu, a Big L mislim da najvise zasluzuje od tih R.I.P jer lik je ostao koliko toliko UG.. 2Pac je bio ok, imao je dobrih stvari ali nemoguce je reci da nnije bio komercijalan znas i sam to..

Citat: SisaDaPimp

a to sto ce neki debilan nackli koji slusa britni spirs da kaze ja slusam HH peset para gej rula, i ostatak gej paradice, meni dize pritisak posteno

niko ne sluša Britni...

Nije se odnosilo na tebe, nego na ove klince koji se prze da su u HH fazonu pa furaju siroko i slusaju Britni i ostatak te paradice, a od  "Hip Hopa" samo ono najbolje pola dolara, gej rule i tako te, pa prodaju pamet svima i sve bi da uce HHu.. Mislim jel to nije iritirajuce??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Citat
Da na tvoje veliko razocarenje 2Pac je bio komercijala.. A sad je jos vise.. Pogledaj njegov najveci hit California Love, jedna od najkomercijalnih pesama ikad, njemu dajem rscpt kao i Biggiu, a Big L mislim da najvise zasluzuje od tih R.I.P jer lik je ostao koliko toliko UG.. 2Pac je bio ok, imao je dobrih stvari ali nemoguce je reci da nnije bio komercijalan znas i sam to..

pre bih rekao da je Changes najveći hit,al' nema veze...
Pac možda i jeste bio komercijala,nije mi ni bitno, ali je i dalje najbolji...

Citat
Nije se odnosilo na tebe, nego na ove klince koji se prze da su u HH fazonu pa furaju siroko i slusaju Britni i ostatak te paradice, a od "Hip Hopa" samo ono najbolje pola dolara, gej rule i tako te, pa prodaju pamet svima i sve bi da uce HHu.. Mislim jel to nije iritirajuce??

srećom,još nisam naišao na takve ali verujem da je iritirajuće Smiley
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
epa ovako slusam i hip hop i reggae.
omiljena hip hop grupa.....hmmm......nemam je
omiljena reggae grupa.......burning spear
IP sačuvana
social share
mislim nemislim tako mi je lakse.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Trenutno mogu da slusam sve ono sto je kvalitetno. Najvise slusam hard rock sedamdesetih Deep Purple, Whitesnake, Floyde Zeppelline... Mada moje prve ljubavi bile su prve grupe Trash metala Metallica, Slayer, Megadeth...
IP sačuvana
social share
Only the good die young
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
[sigur ros] [virvel] [kukuriku street] [nina simon] [billie holiday] [essiar] [the beatles] [jarboli] [veliki prezir] [mogwai] [postal service] [air] [the strokes] [zero7] [darkwood dub] [zvonko bogdan] [astrud gilberto] [antonio carlos] ... ... ... ... ... ...
IP sačuvana
social share
znam da postoji
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
mob
HTC One M9
Citat

pre bih rekao da je Changes najveći hit,al' nema veze...
Pac možda i jeste bio komercijala,nije mi ni bitno, ali je i dalje najbolji...

Citat
Nije se odnosilo na tebe, nego na ove klince koji se prze da su u HH fazonu pa furaju siroko i slusaju Britni i ostatak te paradice, a od "Hip Hopa" samo ono najbolje pola dolara, gej rule i tako te, pa prodaju pamet svima i sve bi da uce HHu.. Mislim jel to nije iritirajuce??

srećom,još nisam naišao na takve ali verujem da je iritirajuće Smiley

Posto sam citirao citirano a nemam pojma zbog cega evo mog odgovora na forum koji je potpuno van konteksta foruma i glasi: Fazon neznam sta je a trenutno slusam Bloodhound Gang - Along Comes Mary.mp3
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Omiljenih grupa imam previse. Al aj izdvojicu samo one naj naj, sto bi bili The Smiths, VnV Nation, Apoptygma Berzerk, Flaming Lips i Wolfsheim. Trenutno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: rubber ring
VnV Nation, Apoptygma Berzerk,Wolfsheim

HAJDE, ako te ne mrzi, reci mi kako zvuce tj. na sta podsecaju....
IP sačuvana
social share
znam da postoji
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Proslo me je da slusam samo odredjene bendove. Sad slusam odredjene pesme:
Hey Ya - Outcast
Are you gonna be my girl - Jet
Satisfaction - Benny Bennassi (kako god da se pise)

I ima jos gomila cije ime nisam zapamtio...
Zato volim da slusam radio...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 23:00:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.