Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17005 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja se mogu sloziti sa tobom da je vase sudstvo dosta napredovalo i da su mnogi zlocini poput Lore procesuirani.Medjutim tema je oko spiskova zlocinaca i tu ne mogu da se slozim jer imam primer koji sam vam dao.Ja cu po 100 put ponoviti da ne mislim da su svi ljudi sa tog spiska nevini ali da takodje mislim da ne moze biti realan sve dok samo oni koji su krivi budu na optuznici.Sve dok ima "gresaka" spisak je po meni los.Srbija jos uvek ima problema sa sudstvom pa je i Legijin slucaj bio vracen od strane Vrhovnog suda ali je na kraju ipak bio optuzen i dobio max kaznu.Mislim da tako biti i sa slucajem Ovcara a ako ne budem u pravu ja cu se prvi javiti da protestvujem  Smile

Pa nisam te nigdje negirao u vezi tih spiskova...naravno da ima i ljudi koji nisu nista pocinili,u svakom slucaju mislim da ce svatko zasluziti svoje kad tad,bio to Hrvat ili Srbin...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Sve je tu jos uvek politika umesala svoje prste i dokle god se to ne promeni nece biti pravde.Na primer Milo Djukanovic je jedan od najodgovornijih za napad na Dubrovnik i jedan od ranijih najblizih saradnika Slobe a vase pravosudje nikad nije diglo optuznicu.Mesic ga je docekivao na crvenom tepihu kao predsednika prijateljske zemlje.Cekaj jel dovoljno to sto je on rekao:"izvinite Hrvati sto smo bombardovali vas grad" i nikom nista. Smile A posto je Milo promenio pravac onda mu je sve zaboravljeno....Toliko o realnosti.Vi pominjete Slobu stalno a Milo da je mogao mislis da ne bi osvojio Dubrovnik i ostale primorske Hrvatske gradove?
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Pa i kapetan Dragan tvrdi da je nevin poput djeteta ,da je se Hrvatskom greškom našao na popisu zločinaca koje RH traži  Smile :shock:A postoje stotine svjedoka i brdo videomaterijala koji ga kompromitiraju....O čemu mi pričamo bora82....pa i u USA gdje je sudstvo,ajde recimo na visokoj razini zna se desiti da čovjek nedužan leži u zatvoru godinama...Pa šta se onda čudiš sudstvu jedne male države koja se suočila za ogromnom materijom kao što su zločini u RH...
I naravno da se onda potkradu greške kao sa tvojim susjedom...Ali opet ti kažem ako su dokazani četnici koji su komadali RH kao Rade Leskovac i Vojislav Stanimirović lišo prošli od Hrvatskog pravosuđa,čvrsto vjerujem da će se i sa tvojim susjedom sve ok razjasniti s obzirom na njegovu dob.... Smile

P.s Mada,mogao je tih godina bar puniti redenike... Smile Smile  Mala šala....
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Ja sam replicirao čmelki , koji kaže da se veliki četnici ne smiju vratiti u HR, pa me zanima kako on misli potkrjepti tu tvrdnju pogotovo onim koji imaju doovnicu , pa ma koliki četnici bili , ako nisu počinili nikakav zločin!
A vi par Rvata sa ovog foruma ne brinite se za moju pamet, jer ja imam pameti za još hiljadu vas poput Nikole, tigera i sličnih!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Ja sam replicirao čmelki , koji kaže da se veliki četnici ne smiju vratiti u HR, pa me zanima kako on misli potkrjepti tu tvrdnju pogotovo onim koji imaju doovnicu , pa ma koliki četnici bili , ako nisu počinili nikakav zločin!
A vi par Rvata sa ovog foruma ne brinite se za moju pamet, jer ja imam pameti za još hiljadu vas poput Nikole, tigera i sličnih!  Smile

Pa o tome i ti pričam,kako netko može biti četnik po uvjerenju,mrziti RH svim svojim bićem,ratovati protiv šahovnice i onda kao da ništa nije bilo ganja Hrvatske papire i gle obraz vraća se u zemlju koju mrzi iz dna duše..Za nepovjerovati...Pa gdje je tu principijalnost... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
jer ja imam pameti za još hiljadu vas poput Nikole, tigera i sličnih!

Oprosti druže ja sam samo apelirao na tvoje frfljanje u pisanju , korigiraj postove , organiziraj tekst da te ceo svet razume ...... nisam rekao da si glup , nego da upotrijebiš mozak , a ne da lupaš ko Maxim po diviziji .  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Igore...nadam se da ce ti taj ogromno znanje koje imas za jos tisuce Hrvata pomoci i dalje u zivotu,jednostavno ono sto si iznjeo je po meni je glupo razmisljanje i neutemljeno...tocka over and out!

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Čmelka ja živim u Bosni silom prilika, tu sam rođen, kao što je moj drug iz Siska, pa otišao tik prije rata u BL, i on i ja imamo na papiru zvanično državljansta , on HR, ja BiH, što je i logično, ali ni on ni ja ne šljivimo te države ni 5%, međutim kao svaki državljanin imamo prava i obaveze, kako država prema nama tako i mi prema državi, ali ono što ja u duši nosim ni 100 ovakvih Bosni neće izbrisati! E sad ti čmelka možeš postaviti pitanje meni, kako možeš živjeti u Bosni, a biti takav četnik, ovo sam postavio da napravim paralelu sa tom tvojom tvrdnjom što je provalčiš kroz par postova!
Dok kod mogu da muzem BiH, ja ću da je muzem, jer sam njen državljanin od rođenja, tako i ti Srbi koji su od rođenja imaju domovnicu muziće HR dokle mogu naravno u skladu sa zakonom ,ali je nikad neće doživljavati kao svoju!
To su normalni procesi u Evropi , imaš to i u Kataloniji i u S Irskoj i na kosovu i na još nekoliko mjesta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mužnja je normalniji proces od rada i stvaranja , muzi .... ruši ....pali i sve tak naprej pa okrog  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

ako gledam iz neutralnog ugla za sec onda vam razumjem ako Srbi sutra opet se popnu na neku vecu cifru i pruzi se prilika za odvajanje opet ce pokusati
ko i Srbi i Hrvati Bosne il Albanci Madjari i muslimani Srbije
nema sta da se lazemo
znamo da svako hoce u svojoj drzavi da zivi al bez seljenja iz one druge u kojoj trenutno zivi...

dobro nam došli braćo sa tako finim idejama  Smile Smile Smile

nidzone pogledaj da sam rekao za sve da to hoce
nemoj sad da samo nas optuzujes Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.