Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U HR uhvaćen još jedan Srbin!  (Pročitano 17167 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Da se ne lazemo i ja i ti vrlo dobro znamo da je vojska RSK otisla i da je Hrvatska vojska ratovala sa malim brojem vojske RSK a da je skoro cela akcija bila usmerena protiv civila

ti si bre lud  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
... od tvojih sunarodnika koji  su zaslepljeni propagandom.
... potpuno se slazem da je JNA bila na strani Srba a sto se tice BiH JNA je samo u pocetku ucestvovala u ratu i odmah se povukla a kasnije je ostala samo vojska Mladica ili ako vojska RS.
... a takodje vrlo dobro da znam da taj spisak koji ima Hrvatska o ratnim zlocinima sadrzi bukvalno svakog Srbina koji je ziveo na prostoru RSK.
1- da sam "pod propagandom", nebi ovdje dolazio i pisao; govorim u svoje ime
2- "sranja" je bilo na obe strane ... svi naši - okrivljeni, komplet su u Haagu !   A, vaši ?
3- kažeš "bukvalno svaki Srbin" na popisu ratnih zločina u HR  Smile   ... i ti još nama govoriš "o propagandi"   Smile
 ... itd ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Ti si  u dosta stvari mnogo realniji od tvojih sunarodnika koji  su zaslepljeni propagandom.Medjutim sto se tice rata u RH potpuno se slazem da je JNA bila na strani Srba a sto se tice BiH JNA je samo u pocetku ucestvovala u ratu i odmah se povukla a kasnije je ostala samo vojska Mladica ili ako vojska RS.Sto se tice plana Z4 tacno je da ga je trebalo prihvatiti ali to ne znaci da je to sto on nije prihvacen trebalo paliti kuce,ubijati civile i proterati narod u akciji Bljesak i Oluja.Da se ne lazemo i ja i ti vrlo dobro znamo da je vojska RSK otisla i da je Hrvatska vojska ratovala sa malim brojem vojske RSK a da je skoro cela akcija bila usmerena protiv civila.Sto se tice sadasnjeg stanja ja imam prijatelje koji mogu samo da se pozdrave sa svojom imovinom u Hrvatskoj bez obzira sto imaju sve potrebne papire a takodje vrlo dobro da znam da taj spisak koji ima Hrvatska o ratnim zlocinima sadrzi bukvalno svakog Srbina koji je ziveo na prostoru RSK.Ne kazem da su svi ljudi sa tog spiska cisti ali cak i oni koji su ga pravili znaju da je smesan.Drugo vi ste stalno optereceni sa tim ratom i sta je bilo od 91-95 godine.I dan danas vi se bavite sta je rekao Seselj,Sloba....Jedino kad se u Srbiji spominje rat u RH je na godisnjicu Oluje i Bljeska jer je tad izvsen zlocin i proterivanje a vama i to cak smeta.Gde si video da u Srbiji se prave emisije i dovode gosti koji pricaju sta je rekao Franjo,Mesic......

Neznam, šta reći na ovaj tvoj post...Ja znam da ćemo mi uvijek imati različite poglede na događanja od 91-95 i to je to...Ja uopće neću prosuđivati koliki je bio broj srpskih vojnika protiv kojih smo se borili prilikom oslobođenja domovine,to je uoće nebitno jer su za mene svi oni bili neprijateljska,okupatorska sila na području moje države...A čisto sumnjam da je 22 poginulih iz moje brigade tijekom Oluje u Lici poginulo od srpskih civila,al' dobro to je tvoje uvjerenje.
..
Neznam ko je sve na spisku zbog ratnih zločina u Hrvatskoj jer je to tajni dokumenat Hrvatske vlade,ali ako mogu tvojim prijateljima malo pomoći,nek'se usporede sa četnicima pout Rade Leskovca,Vojislava Stanimirovića i sl.koji su otvoreno ratovali protiv RH,a sad žive u istoj toj RH,ako su na njihovom nivou,onda po svoj prilici ne bi trebali imati problema..što se tiče pak imovine,knek'si angažiraju dobrog odvjetnika u RH pa nek'tuže državu...Vidiš Novosađanina kako je vratio posjed na Plitvicama....E ako su tvoji frendovi bili malo žešći četnici za vrijeme rata...Čisto topla preporuka,Bolje da ne dolaze,nikako.... Smile

Pa neznam što te čudi naše spominjane Bljeska i Oluje,to je ipak nedavna prošlost a koja je uvelike promjenila Hrvatsku povijest,vi spominjete često Kosovsku bitku,a koja je bila jako davno pa me to ne čudi.Svako veliča svoje pobjede..... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Oni imaju heroje Mladića , Karadžića , i onih par sitnijih riba koji od hrabrosti ne smiju da izadju pred sud , nego cjeli narod drže za taoce svoga jada , ali ako to narod želi ja nemam ništa protiv .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo malo da i ovo pokazem...

B92 Info Vesti Ratni zločini
Sisak: Prijava zbog ratnih zločina
21. maj 2007. | 10:00 | Izvor: FoNet
Sisak -- Zajednica Srba u Hrvatskoj podnela krivičnu prijavu protiv više osoba zbog ratnih zločina nad civilima u Sisku 1991. i 1992.

U Sisku je 1991. i 1992. ubijeno i nestalo 595 Srba, 14 Hrvata i dva Bošnjaka, ukupno 611 osoba, navodi Zajednica Srba i za ta ubistva optužuje osobe iz sisačkog vojnog, policijskog i političkog vrha i niže i više rangirane funkcionere Hrvatske demokratske zajednice i lokalnih vlasti u Sisku u tom periodu, prenose Nezavisne novine.

Među osumnjičenima su, između ostalih, Franjo Gregorić, Zdravko Tomac, Milan Ramljak, Mate Granić, Ivan Vekić, Ivan Jarnjak, Josip Manolić, Smiljan Reljić, Josip Perković i Ivan Bobetko iz Zagreba i Đuro Brodarac i Vladimir Milanković iz Siska.

"Građani su odvođeni, zlostavljani i mučeni na lokacijama Barutana, Ora i Jodno", navodi se u prijavi i dodaje da su hrvatski policajci i vojnici civile hapsili i izvlačili iz stanova, sa radnih mesta i ulica, a potom ih upućivali na navedene lokacije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=05&dd=21&nav_category=64&nav_id=247532
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Ne znam samo koliko je ostalo Srpskih generala i politicara koji nisu u Hagu.Mrzi me da ih nabrajam sve koji su opuzeni.Mada ni Hag nije mesto pravde jer su mnogi zlocinci ostali na slobodi i nema optuznice.Svaki Hrvat koji naziva Bljesak i Oluju "oslobodilackom akcijom" je zaslepljen propagandom  kao i svaki Srbin koji naziva Vukovar oslobodjenim gradom.Moj prijatelj je na spisku za ratne zlocince a on je 84 god sto znaci da je 95 godine imao 11 godina... Smile Smile. Toliko o spisku...Nisam rekao da su svi sa spiska nevini nego da vecina jeste.Sto se tice onoga da sam lud  istina je da je da stanovnistvo RSK trebalo da dodje na Kosovo pa je Zlobino naradjenje bilo da se prepusti RSK Hrvatima.Cela Srbija zna da je  vladu i vojsku RSK kontrolisao samo Zloba i niko vise.Zato sto je sve vodio Zloba zato i nije prihvacen plan Z4.Ukratko Pavelicev testament=Franjina politika

PS:Moji prijatelji nisu ni bili u Hrvatskoj od 91 godine kao i njihovi roditelji tako da ne mogu biti "cetnici".A oni znaci treba da se tuze sa drzavom godinama da bi dobili ono sto je njihovo. Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 14:47:03 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Moj prijatelj je na spisku za ratne zlocince a on je 84 god sto znaci da je 95 godine imao 11 godina... Smile Smile. Toliko o spisku...
Jbg.  očita greška. Ali na tome ne možeš sve tvrditi
Primjer: moj prijatelj, Srbin iz ZG, cijeli rat ovdje bio - ima isto ime i prezime kao neki osumnječeni; čak je i na TV bio
Postoji JMBG ... i sve sa da rješiti
Ali, ponavljam, pričati kako su doslovce / bukvalno svi Srbi osumnječeni - to je idiotarija ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Ericsson T28
Ja ne znam da li i jedna drzava na svijetu ima smjesnije optuznice od Hrvatske, stvljati djecu na te spiskove je smijesno i zamisli jos nek ti taj drug ode u drugu zemlju i uhavti ga interpol, e kakav bih ja cirkus napravio od toga i dobro se narugao HR pravosudju!
čmelka sta ti podrazumjevaš pod žestokim četnikom i kakav savjet to daješ! Sad se svi vraćaju prema zakonu države, a ne prema zakonu lokalnih moćnikima!
Tačno je da ste pohvatali glavninu svojih vojskovodja, ali sad kad treba da im se sudi prave cirkus od suđenja, samo me zanima da li je Glavaš štrajkovao glađu dok je te Srbe ubijao odnosno dok je izdavao naređenja za njihovu likvidaciju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja ne znam da li i jedna drzava na svijetu ima smjesnije optuznice od Hrvatske, stvljati djecu na te spiskove je smijesno i zamisli jos nek ti taj drug ode u drugu zemlju i uhavti ga interpol, e kakav bih ja cirkus napravio od toga i dobro se narugao HR pravosudju!
čmelka sta ti podrazumjevaš pod žestokim četnikom i kakav savjet to daješ! Sad se svi vraćaju prema zakonu države, a ne prema zakonu lokalnih moćnikima!
Tačno je da ste pohvatali glavninu svojih vojskovodja, ali sad kad treba da im se sudi prave cirkus od suđenja, samo me zanima da li je Glavaš štrajkovao glađu dok je te Srbe ubijao odnosno dok je izdavao naređenja za njihovu likvidaciju!

Vidis Igore kako ti pricas,kao da je Srbija sve svoje pohapsila i predala sudu...ne nego je 6 njih jos na slobodi i to oni koji su najvise krivi za najvece pokolje...

Ovako jednostavno da ti objasnim, Hrvatska je predala sve svoje generale,vojnike Haagu,poceli smo da hapsimo i procesiramo i cak politicare kao sto je bio Glavas,sta je tu smijesno kada covijek ide u na ekstremu i kada sam gladjuje,dali smo ga trebali pusiti da umre,ne nismo nego je bolji postupak ovakav kakav je vodjen,lijepo je se covijek oporavio i idemo dalje...sta je sa onim optuzenim zbog Lore,to zaboravljate vidim da jedino sto vam prija da to se ismijavate,a vi koji najbolje da cutite jer je katastrofa kako se u Srbiji tuzi,kada je se presudilo onima za Ovacaru dosao vrhovni sud i ponistio opet kaznu pa im se sada opet tuzi i izgleda da ce jos manje dobiti...o cemu vi pricate dami je znati...postavljate se u poziciju kao da se od vas netrazi Mladic,Karadzic i jos 4 druga optuzenika,jedino mi je neshvatljivo kako toliko vam je tesko objasniti da smo mi nase generale predali,sudice im se kako im se bude sudilo to vise nije na nasoj brizi...a gdje su Mladic koji je toliko naroda pobio?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Doziveo bi gomilu neprijatnosti dok ne bi dokazao da je to nemoguce a u drzavi iz koje je proteran bi sedeo u zatvoru jer po nekoj optuznici je sa 11 god isao sa mitraljezom i ubijao civile  Smile Smile Ne kazem da bi ga optuzili ali sta ti vredi greska ako sedis u zatvoru... Smile Da je to spisak realan na kome su stvarno ljudi koji su pocinili zlocine ja bi vam rekao svaka cast sto imate pravnu drzavu

PS:Sto se tice ovcare nemoj se brinuti.Svi ce oni na kraju otici u zatvor i nece ih pustiti.A sto se tice Mladica valjda vidis da ga trazi i policija i vojska i da se ne zna gde se nalazi.Kao sto ti mislis da njega nece da uhapse(samo ne znam po kom osnovu jer je isporucen bio Zloba koji je imao skoro milion i po glasova 2000 god)
tako ja mogu tebe da pitam otkud ti znas da je on uopste u Srbiji?On je imao debele veze i mogao je da ode kad hoce u Rusiju.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 15:12:19 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.