Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Hagu počinje suđenje po tužbi BiH protiv SCG za genocid  (Pročitano 17217 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

@Lafcina
Zaista ne vidim sta si hteo da nam kazes time sto si prezentirao tekst New York Times?
Od njih i ne mogu nista objektivno da ocekujem kao ni od CNN,BBC,Sky News……
To sto je objavljeno u tom tekstu su najobicnije izmisljotine.Oni se nista ne razlikuju od propagande u komunistickim zemljama.Jednoumlje i lazi.To sto je Sloba bio ocajan politicar to ne znaci da treba da poverujemo u svakakve gluposti bez obzira sto su to poznate novine.

Citat

Sta sam hteo reci pitas se
E pa takvim kao sto si TI.Bilo mi je zao vas kao sto si TI.Pa da vam malo svane da ne zivite u tami takvi kao TI.
Da vidis kakav svijet moze saren biti a ne kao TI.
Takvim kao TI TI TI sto ni metra od sebe nevidite a sto je najgore niti zelite da vidite i opet nazalost jos uvijek takvi kao TI
Pa dokle takvi kao TI. Ali neka nek PRAVDA pobedi cucemo se prijatelju pa cemo videti ko je bio u pravu.
Pozdrav i postovanje
.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2006, 00:09:11 od Lafcina »
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Prvo ja i ti nismo prijatelji.Drugo meni je drago sto ne zivim u “svetlosti” u kojoj zivis ti.Vojska Alije Izetbegovica je u nekoliko dana pobila 3500 ljudi u okolini Srebrenice i spalila nekoliko sela samo zato sto su bili Srbi(ne mislim da su to jedini njihovi zlocini).Alija je doveo iz Irana,Avganistana i ko zna koliko zemalja  mudzahedine da ubijaju  ne samo Srbe neko i druge narode koji nisu bili muslimani.Alija je imao prilike da  zavrsi rat 92 godine kada su Hrvati i Srbi potpisali plan ali on je u poslednji trenutak odustao jer su mu Amerikanci rekli da ce ostvariti svoje ciljeve ako nastavi rat.Da je bilo pravde Amerika ne bi ni dolazila na Balkan jer joj tu i nije mesto.Kada Bosna bude priznala svoje zlocine nad Srbima onda moze da se razgovara normalno.Ja ne poricem da je bilo zlocina nad muslimanima ali nasa zemlja je odmah uhapsila zlocince koji su ubili 6 muslimana kod Trnova.Ne znam samo koga je Bosna uhapsila za ubistva Srba?Postoje cak i snimci na kojima se vidi ubijanje ali oni nikad nisu osudjeni.Mudzhedini koji su ubijali Srbe su dobili drzavljanstva Bosne.Ko je osudjen kada je bombardovana Republika Srpska i kad su bacali osiromaseni uranijum na decu i zene koji su posle svi umrli od raka.Naravno ti ces verovatno reci tako im i treba ili ne interesuje me.Ja ne mislim da je politika Milosevica donela dobro na ovim prostorima ali Sloba je bio malo dete kakvi su bili Klinton,Tudjman,Alija…Da je Sloba mogao da odlucuje u Bosni kao sto je odlucivao u Hrvatskoj i na Kosovu  ne bi ni postojala Republika Srpska i bilo bi proterano celokupno Srpsko stanovnistvo kao u Hrvatskoj.Dokaz je da je posle potpisivanja Dejtona u Sarajevu proterano Srpsko stanovnistvo od “demokratske” vlasti
Bosne.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bora, tebi preporucujem da citas, tj. puno, puno citaj i obrazuj se.
Ali izgleda da ce tebi tesko bilo sta uci u glavu.
Da sam ja na vlasti znam kako treba sa takvima.
Stavim ti na TV dvije-tri propagandne emisije i ti ces za mene ako treba sutra napasti Makedoniju ili ako zelim Rumunjsku i vratiti nase vekovne teritorije. Smile  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Osim sto pricas napamet i bez imalo veze nisi izneo ni jedan dokaz za tvoje tvrdnje pa to dovoljno pokazuje koliko si obrazovan!Ja sam procitao dovoljno knjiga i mogu da ti iznosim dokaze o stvarima o kojima sam govorio ali tebi sigurno necu.Posto pominjes gluposti da bi ja napao Makedoniju ili Rumuniju zaista ne vidim da bi trebao vise da komentarisem gluposti Lazima i manipulacijama ne mogu se promeniti cinjenice.Kad tad ce se istina saznati a to da li ces je ti prihvatititi zaista me ne interesuje. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Osim sto pricas napamet i bez imalo veze nisi izneo ni jedan dokaz za tvoje tvrdnje pa to dovoljno pokazuje koliko si obrazovan!Ja sam procitao dovoljno knjiga i mogu da ti iznosim dokaze o stvarima o kojima sam govorio ali tebi sigurno necu.Posto pominjes gluposti da bi ja napao Makedoniju ili Rumuniju zaista ne vidim da bi trebao vise da komentarisem gluposti Lazima i manipulacijama ne mogu se promeniti cinjenice.Kad tad ce se istina saznati a to da li ces je ti prihvatititi zaista me ne interesuje. Smile Smile Smile
@Bora82 Procitao si ti mlogo......mlogo....knjiga,ali pogresne Boro pogresne si procitao.Eto spomonjes Aliju ajde eto spominji ga.Alija nije u Hagu da li je trebao ili nije necu da polemisem  kad neznam.Za raziku od tebe sto bubas.
Prije svega u Kravici Doljanima Kamenici selima oko Konjevic polja Bratunca i Drinjace stradalo je tacno 397 (ii to u razdoblju od 92-95)srpskih civila.Ako hoces dokaz imam ga po imenu i prezimenu, ukljucujuci masakar dec 93 u Kravici.A to sto si ti kazes 3500 u Srebrenici nekoliko dana moze biti da je to.To sto nas tuze u Hagu.
Mlad si sinko...mlad(ali ima vremena)
Pozdrav (Boro nemoj da ides od teme)
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
@Lafcina
397 zrtava u Kravicama????????Ako pocnemo smanjivati zrtve Srba a povecavati zrtve Bosnjaka docicemo do cifre da su u Bosni stradali samo Bosnjaci a da Srbi nisu stradali.Ja ne poricem da su u Srebrenici stradali muslimani a da li je 8000 to je veliko pitanje.Po meni je i jedna zrtva bitna ali Srebrenica je koriscena u politicke svrhe kako bi se ukinula Republika Srpska.To su cinjenice.Posto si siguran da su Mladic i Karadzic krivi za ratne zlocine a za Aliju kazes :” Alija nije u Hagu da li je trebao ili nije necu da polemisem kad neznam”  dolazim do zakljucka da ti vidis samo jednostrano i da te druga strana ne interesuje ili ne zelis da je cujes.Dovoljno je otici na internet sajt (sandzak24) i videti kakve su ideje Bosnjaka.Ne samo sto zele da odcepe deo Srbije nego i Crne Gore(postoji karta na sajtu).Nisam stavio puno ime sajta jer nisam siguran da li je po pravilima foruma.Treba pricati realno sta se desava a ne bajke o pravdi i postenju Amerike.Ne mislim da Srbija treba da saradjuje sa Afrikom i da bude kao u vreme Slobe ali izjednacavati Srbiju sa Hitlerovom Nemackom je najobicnija glupost.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bora poslusaj malo gazdu. Smile
Imas dokaza da im se neda broja nabrojati.. Smiley 1
Nije lako braniti one cija se zlodjela ne daju braniti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@Bora82 Nisam mislio na ukupnu cifru od 397 samo u Kravici vec celokupnu oblast koju sam nabrojao.
A brojka 8000 isto pretjerana (mogao bi ja to tebi sve u tancine jer posjedujem podacima ali nemam vremena niti to zelim da se prenatezem)
Prije svega neka PRAVDA POBJEDI (to je nekako najpravednije)

PS:Oprosti Bora ali nesto najruznije i najdpodlije je nekom rjeci stavljati u usta, kao ti sto cinis meni.
Ja nikad nisam rekao (mada to nemora da neznaci da nije tako) ali nisam rekao ili kako ti kazes da sam siguran da su Mladic i Karadzic su krivi za bilo sta.
To cak nisam rekao ni za Aliju, nemoj tako.A cinjenice su drugo sto Alija do smrti je bio dostupan Hagu ali ga nisu hapsili.
A svi znamo odnosno neznamo gde je Karadzic. (molim te obrati paznju ubuduce)
S postovanjem....
« Poslednja izmena: 09. Mar 2006, 23:37:25 od Lafcina »
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
Ja sam da sud odluci sta je istina a sta ne.
Pravde se boje samo oni koji znaju da pravda nije na njihovoj strani.
i misljenja sam da ce doci do boljih odnosa izmedju naroda i kada okrivljena strana prizna krivicu
Mislim ako bude proglasena krivom od strane suda. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
@furion
Da si  bar nesto procitao ono sto sam ja napisao video bi da ja nigde nisam rekao da je politika Milosevica bila dobra i da sam ja za njegovu politiku.Sledeci put bar procitaj sta sam napisao.Ja nisam ove podatke izneo zbog tebe nego zbog ostalih ljudi na ovom forumu.Tebe ni ne zelim nista da ubedjujem.Ti mozes misliti i da je Zemlja ravna.To je tvoj problem.
@Lafcina
Istina je ta da je u Bosni poginulo mnogo Srba i da se to sada prikriva kao i cela istina.Uopste nije bitan broj.Bitno je to da se sada proglasavaju za mirotvorce oni koji su poceli rat.Niko me ne moze ubediti da je Amerika imala pravo da bombarduje Republiku Srpsku i Srbiju 99 godine.U Republici Srpskoj i Srbiji nisu ginuli samo Srbi nego i ostale nacionalnosti.Istina je da je rat u Bosni doneo dobro jedino Americi jer je okupirala tu zemlju.Znam da nece osuditi Klintona,Blera i ostale bez obzira sto su krivi 100% ali to ne znaci da treba da mislim da su oni bili u pravu.Cak i kada je 2000 otisao Milosevic nastavljena je ista politika prema Srbiji.Danas je Mladic sutra Kosovo, tu kraja nema.Pravda nece pobediti u ovom sporu i to je sigurno
« Poslednja izmena: 10. Mar 2006, 02:17:00 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.342 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.