Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У Европи без Бога све је могуће и дозвољено. . .  (Pročitano 45220 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Pa ako te ne zanimaju pare, već samo duhovne, budističke i šamanske vrednosti, zašto se onda žališ da je država navodno osiromašena. To je onda baš super, jer nam skreće pažnju na duhovne i asketističke vrednosti.
Verujem da i ti nisi shvatio šta si napisao. Aj malo razmisli o tome.
 I ne mešaj mi pravoslavlje sa ostalim religijama. Ne zato što ih podcenjujem već zato što me ne zanimaju ostale religije.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ako ja imam 10 kila paradajza i samo ja na ovom svetu imam paradajz i tih deset kila, kolika može da mu bude cena? Onda ti naparviš baštu i počneš da proizvodiš paradajz. Shvati da moram u tom slučaju da te zasipam i trujem nečim sa neba, da širim propagandu protiv tebe, da se svim silama trudim da te uništim. Da ti razorim porodicu
To je kapitalizam.
A ko to ima sav paradajz na svetu
Za šta je to trebala da bude metafora, keve ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
jesam, ja sam za njih samo potroshni materijal , koji ce iskoristiti i odbaciti kad mu prestane upotrebna vrednost, a šta si im ti, teča?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 23:40:11 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
jesam, ja sam za njih samo potroshni materijal , koji ce iskoristiti i odbaciti kad mu prestane upotrebna vrednost, a šta si im ti, teča?

kao shto rekoh , ti si samo potroshni materijal  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
a ti? i dalje ne odgovaraš...
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Neprirodno je da se toliko zemalja ujedini i da svi funkcionišemo po istom sistemu.

Nema ničeg prirodnijeg od neprirodnog ujedinjenja neprirodnih tvorevina (država).  Smile

PA da. Ali vidiš šta nastade nakon toga. Neki odoše ekstremno gore a neki dole. Sad će da se raspadnu i opet će to raspadanje nekim da donese još veći profit a nekima još veću bedu. Daj pare, još pare, pare, pare, pare... Da imam još, da sam još bogatiji... Čista jevrejska ideologija. Čemu? Život je u suštini veoma prost proces.

Ma daj bre kakva sad jevrejska ideologija?  Smile
Stvarno, ispade da su Jevreji krivi za sve, da su čisto zlo. đavoli izaslanici... ma daaaj bre  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ne, ne. Ja ne kažem da su jevreji krivi za sve. Možda i jesu ali ko će ga to znati. Kažem da je njihova ideologija da zarađuju mnogo i štekaju pare. Evo ti jedne činjenice, u USA se drže zejedno al nebitno i to. Suština je, uvek su tamo gde su pare. Nikad ne krpe kraj sa krajem nego su uvek u nekom biznisu koji dobnosi dobre pare. I nikad im nije dosta. Nemaju granice šta je to dosta i kada je to dovoljno. Gladni su za parama. A da lli su krivi ili ne, nemam znanja da o tome pišem pa i neću.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
 Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne, ne. Ja ne kažem da su jevreji krivi za sve. Možda i jesu ali ko će ga to znati. Kažem da je njihova ideologija da zarađuju mnogo i štekaju pare. Evo ti jedne činjenice, u USA se drže zejedno al nebitno i to. Suština je, uvek su tamo gde su pare. Nikad ne krpe kraj sa krajem nego su uvek u nekom biznisu koji dobnosi dobre pare. I nikad im nije dosta. Nemaju granice šta je to dosta i kada je to dovoljno. Gladni su za parama. A da lli su krivi ili ne, nemam znanja da o tome pišem pa i neću.

Svi vole pare samo su Jevreji veštiji od ostalih pa više zarađuju. Jevreji su i poznati i kao izuzetno humani lljudi koji veliki deo svog bogatstva daju siromašnima. Ja uvek bacim novčić ciganima. Moćan je osećaj.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 04:36:55 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Kako otpočeti jevrejski maraton ?
Gurneš 5 para niz brdo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.