Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: У Европи без Бога све је могуће и дозвољено. . .  (Pročitano 44573 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Da yetyou ali ja jos uvek ne vidim kakve to veze ima "bezboznom Evropom" i "bozjim Srbima" koji nisu za nista krivi nego im sve natura ta Evropa  Smile E da, i koliko god se slagao sa delovima teksta,  krajem teksta si izvredjao pa jedno 60% Srba  Smile

Za neke stvari smo mi sami krivi a srbovanje i busanje u grudi nam nece pomoci da se izvucemo. Mi trebamo zadrzati nas nacionalni identitet ali van te "bezbozne Evrope" ne mozemo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Uopste nisam ironican. Samo pitam zasto se ljudi za kojekakve probleme podvode pod Bozjom pomoci ? Ako su ljudi nesto uradili, zeznuli, upropastili, da li se onda od Boga treba ocekivati pomoc ?
Zar su ljudske vrednosti samo s Bogom i uz njega ? Sta je onda sa samim ljudskim vrednostima ?  Zasto se onda zovu ljudske ? Zar to nije kontradiktorno ? Ocekujes ljudske vrednosti od Boga ?

Nisam rekao da je uvodjenje svakakvih zakona dobro, niti lake droge .. opet ponavljam, to nema veze s Bogom i ocekivanjima od Njega. To su ljudska dela. Gazenje onog ljudskog u nama, nije delo Boga, vec nas samih i onih oko nas.

Ponavljam ti, aludiram samo na jedno. Da su ljudi tvorci svakakvih dobra i zla. A opet i to je subjektivno. Koliko god za nas bilo zlo i lose sta se sve sa Kosovom, npr. dogadja, toliko je za Albance dobro. Ako oni uspevaju u svom naumu, a mi ne, to nije zato sto je Evropa bezbozna.

I meni je stalo do ljudskosti, vrednosti coveka, uzdizanje i prosvecivanje ... ali i sam vidis koliko je to u ljudima. Ne moras gledati Evropu, pogledaj forum. Ako se treba nekoga napljuvati, tema ce biti uspesna, sakupice se korisnika da pljuju, kao leptiri na sijalicu. Ako kazes nesto lepo i pozitivno o nekome, opet ce se reci slihtanje, ili ne znam sta vec i tog opet napljuvati. Merila vrednosti su otisla u ... i ne samo da su otisla, vec i izokrenuta, izmesana, napravljena papazjanija niskih strasti koje su podignute na pijedastal.

Или још горе, да ти комшија буде хришћанин
Eto, jedna od stvari o kojoj ti pricam.

Ne treba se sakrivati iza necega, vec sto narod kaze, pogledati prvo niz svoj nos.

Ae da ne ometam temu, uzivajte i zelim ti uspeha u razvoj iste. Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da yetyou ali ja jos uvek ne vidim kakve to veze ima "bezboznom Evropom" i "bozjim Srbima" koji nisu za nista krivi nego im sve natura ta Evropa  Smile E da, i koliko god se slagao sa delovima teksta,  krajem teksta si izvredjao pa jedno 60% Srba  Smile

Za neke stvari smo mi sami krivi a srbovanje i busanje u grudi nam nece pomoci da se izvucemo. Mi trebamo zadrzati nas nacionalni identitet ali van te "bezbozne Evrope" ne mozemo  Smile
Па то је оно шта ја кажем али ти једноставно не видиш.
Замисли да ти рокнем неког укућана па ти понудим паре за сахрану. Smile
Да је и 99,99999999% срба у питању (а само ја нисам) није увреда када кажем да само будала може своме крвнику пружити руку него је то увреда за наше мртве учињена од стране тих срба.

То није бусање него реална ствар.

@lightsoft
Опет се нисмо разумјели (бар на почетку твога поста).
Јбм. па зар сами почетак не објашњава комплет пост,односно која мјерила и вриједности нама доноси
то потенцијално чланство у ЕУ.
Знаш и сам да нема селекције него се сет Закона мора примјенити па ћемо поред позитивног добити негативно и то нам неће бити сугерисано него наметнуто од стране оних који су нас клали као стоку четири пута у последњих 96 година ако се неварам.
Нисмо ми богобојажљиви него дебилно заборавни,несмотрени и крајње неозбиљни када је ријеч о опстанку нације.
Умјесто да се искорјењују педофилство,наркоманија или мафија код нас се Закони либерализују а можеш замислити на шта ће личити уколико срби буду дио ЕУ.
Поред тога,чињеница да ЕУ не иде без учешћа у НАТО пакту мени иритира желудац да ми се повраћа на нас самих и нашега понашања.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile .. Drugi krug svetske ekonomske i politicke krize koji ce poceti na jesen ove godine ( najkasnije do proleca sledece ) , kao prvu zrtvu odnece EU- jer je tako i programiran  .  Smile ... EU  ce se raspasti pa mecemo morati mnogo da mozgamo ko mali Marko ( zamalo napisah Boris )  kako preziveti bez nje .  Smile

Cuj , ,, van Evrope   ne mozemo ,, ?   Smile

Prvo , i da hocemo ne mozemo  , jer smo  na tom smo kontinentu hiljadama godina , drugo ; ocito se misilo na clanstvo u EU - evo nismo ni tamo vec 60 godina pa opet prezivesmo  .  Smile .. Nije ni Rusija pa joj nista ne fali .  Smile

« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 17:50:02 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
EU  ce se raspasti pa mecemo morati mnogo da mozgamo ko mali Marko ( zamalo napisah Boris )  kako preziveti bez nje
Da da , kako da ne  Smile

Citat
Cuj , ,, van Evrope   ne mozemo ,, ?
Van Evrope ne mozemo jer smo deo nje, ja znam da bi ti voleo da smo u Aziji i okruzeni Rusijom i Kinom ali nazalost po tebe Srpska drzava je pravljena na Balkanskom poluostrvu u Evropi  Smile

Citat
Замисли да ти рокнем неког укућана па ти понудим паре за сахрану.
Да је и 99,99999999% срба у питању (а само ја нисам) није увреда када кажем да само будала може своме крвнику пружити руку него је то увреда за наше мртве учињена од стране тих срба.
Nazalost neke stvari u medjunarodnim odnosima ne funkcionisu na tom principu i to sam znas  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zapamti ovo sto si pisao u vezi drugog talasa krize - staces u dugacak red onih koji su samnom polemisali pre prvog ....  Smile ... jos im se smejem ...  Smile

Decko - pojma nemas o geopolitici , a  ni o politici , idi lepo dva sprata gore na temu izbor hita za avgust ...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 18:00:26 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Citat
Замисли да ти рокнем неког укућана па ти понудим паре за сахрану.
Nazalost neke stvari u medjunarodnim odnosima ne funkcionisu na tom principu i to sam znas  Smile
Па то је јасно али ја нисам писао о међународним (читај политици САД-а и њених трабаната) односима него о увреди како си ти протумачио,намјерно или не није ни битно. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Nisam te lepo razumeo. Pa opet se vracemo na busanje u grudi  Smile Svako ima svoje stavove, kada sam rekao "uvreda" mislio sam na to da ne mozes da vredjas nekoga ko ne misli isto kao i ti ali OK Smile

Citat
idi lepo dva sprata gore na temu izbor hita za avgust ...
I tamo cu da te "razbijem"  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nisam te lepo razumeo. Pa opet se vracemo na busanje u grudi  Smile Svako ima svoje stavove, kada sam rekao "uvreda" mislio sam na to da ne mozes da vredjas nekoga ko ne misli isto kao i ti ali OK Smile
Мислим да сам поприлично појаснио шта сам мислио па да се не враћамо на старо. Smile
Citat
idi lepo dva sprata gore na temu izbor hita za avgust ...
I tamo cu da te "razbijem"  Smile  Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Неописиво дебилан текст. Ми причамо о моралном пропадању неком и врлинама?! Smile

Citat
Ни либерализам, ни марксизам, ни фашизам, ни нацизам нису словенски идеолошки производи, већ најдубља мисао Запада који се одрекао хришћанства.

Ово је стварно врхунски. Smile

Зато смо ту ми, велики Хришћани (носимо највеће крстове око врата), да им објаснимо. Smile

А ни јеврејска секта настала у некој пустињкој забити нема баш никакве везе са Словенима приде. Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 21:19:52 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.