Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:32:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U cemu je poenta?  (Pročitano 3415 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Zivim u malom gradu sa maloumnim ljudima, svi mi pricaju zavrsi skolu i bezi odavde, tako i planiram, ali ne ide mi skola dok sam depresivam.  Samim tim sto sam iz malog grada, nema nista da se radi, ako odem da trcim, ispascu debil, kada dodje lepse vreme, tada nemam problema, uzmem bajs i vozim, ali ovako, zimi, ubijem se od dosade.  Kao sto vojvodjanka kaze, puno slobodnog vremena, a nemam obaveza :( Ni drusta nemam puno, nemam ni sa kim da izadjem, samo da se prosetamo, popricamo malo i to je to. . .  sad mi je kasno da trazim novo drustvo, ionako su svi idioti. . .
Možda ipak uspeš da pronađeš još nekog umnog umesto da odmah lepiš etikete.

Koliko godina imaš, u koju školu ideš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nema to puno veze sa tim sto zivis u malom gradu.

nemoj da gajis iluzije da veliki grad ponistava takvo osjecanje u vezi sa sobom i svijetom oko sebe...

gdje god da odemo mi sa sobom nosimo...sebe Smile
prema tome,promjene se desavaju unutra,a tek onda se to reflektuje spolja.
a onda prestaje da bude vazno gdje si,jer gdje god da jesi dobro ti je u sopstvenoj kozi.

nemam iskustva sa depresijom klinickih razmjera,negdje mi je jasno da postoje ljudi koji moraju,katkada,potraziti strucnu pomoc da bi izasli iz tog stanja.
to ne znaci da nemam minus faza,to samo znaci da se uspjesno nosim sa tim i da imam dobre,cini mi se,mehanizme koji me cuvaju od uvjerenja da nista nema poentu.jer cak i kada imam minus faza,ja znam da i minus faza ima poentu Smile

negdje sam citala razmisljanje jednog priznatog psihijatra,koji je pola u sali,rekao da je depresija luksuz koji sebi mogu da dozvole samo bezobrazno bogati.
to bi otprilike znacilo da jedna Paris Hilton,primjera radi,moze da umislja oko svog zivota koliko god hoce,da odlazi u klinike i banje na rehabilitacije i po pola godine,da daje silne pare na razno- razne voajere (psihoanaliticare),dok mi,obicni smrtnici ne mozemo tek tako da se iskljucujemo iz svog zivota Smile
mi zivot moramo da zivimo,da privredjujemo,od nekih od nas zavise mnogi ljudi....bla,bla...

od svih osjecanja koje mogu da obuzmu covjeka,cini mi se da je depresija najneprihvatljivija za ljudsko bice.

taj smisao oko kojeg ti lupas glavu ne stanuje u odgovoru koji biti neko mogao dati i nije nesto sto se ceka da dodje.
taj smisao se nalazi kroz dijelanje i kroz zivljenje aktivno i strasno...
jer dok se ceka taj smisao,zivot neminovno prolazi.

ne zivjeci svoj zivot,takav kakav jeste,aktivno i strasno ti,ustvari,pokazujes ogromno nepostovanje prema zivotu i sebi i ljudima oko sebe uopste...a to se strasno i neminovno kaznjava.
Smile

razmisli o tome.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Imao sam i ja takva razmisljanja. U cemu je poenta? Zasto postojim? Koja je svrha svega bre? Smorio sam se. Ne znam sta cu od sebe...
Kazes da si iz malog mesta, a da ti je kasno da nadjes nove prijatelje. Nikad nije kasno za to, i nikad ne znas na koga mozes da naletis. Jel imas vezu sa gradom? Ako imas, sedi na autobus, idi u grad. Upisi neke dodatne aktivnosti gde ima dosta ljudi, gde mozes da upoznas nove ljude. Smesno zvuci, ali skola plesa, skola macevanja, skola ovog, onog, plivanje, jos bolje skola plivanja, iako znas da plivas, nije lose usavrsiti tehnike, a i upoznas nove ljude. Najbitnije ti je da upoznas nove ljude, jer ti si u sustini smoren, samo ti je mozak aktivan, a telo nije i zato padas u depresiju. Izjednaci aktivnost tela sa aktivnoscu mozga i shvatices u cemu je poenta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Potpun se slažem sa Šeširčić, da bi shvatio poentu treba da živiš svaki trenutak. Treba da otkriješ lepotu u običnm, ljubav u sebi. Odluči da budeš aktivan.

Ako već misliš da su svi oko tebe bezveznjaci što bi onda trebalo da se stidiš da trčiš. Budi emancipovan za njih, postavi sebi zadatak da budeš vođa, a vremenom će se pojaviti još nekoliko sličnih koji isto kao ti nemaju hrabrosti da se pokažu.

Nađi sebi hobi. Pravi maketu aviona ili automobila, gaji cveće za izložbu, uzgajaj rasnog psa, napravi u svom dvorištu sprave za vežbanje pa će drugovi dolaziti kod tebe da vežbaju, uči da sviraš. Uradi bilo šta hrabro i odvažno i ti ćeš se osećati dobro. A kad neki gubitnik krene da pljuje slobodno mu reci da ti njegova zavist prija.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 11:43:29 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ako neko misli da sa svima drugima nesto nije u redu... prilicno su realne sanse da sa tim jednim nesto nije u redu Smiley

Jedna stvar je ako su u pitanju vecina i manjina, a druga ako su svi vs jedan.

E sad...

Ako su vec svi idioti... zasto je bitno sto ces ti ispasti ovakav ili onakav ako radis nesto sto nije opste prihvaceno, a tebi odgovara?

Malo mesto jeste ogranicavajuci faktor, ali to ne znaci da si u kazamatu i cekas izvrsenje smrtne kazne...
Imas internet, tu mozes naci istomisljenike, mozes prosiriti vidike i znanje, mozes se zabaviti i na pozitivan nacin utrositi vreme...
A iz pozadine mozes da radis na tome da i situaciju i okolnosti promenis Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
hvala svima na savetima, dosta ste mi pomogli Smiley meni nije problem leti da se dobro zabavim, vec zimi, ostavio sam zdravlje ispred kompjutera, izasao bih uvece sa nekim, ali nemam sa kime Smile likovi moje godiste su idioti, nema normalnog, uglavnom mi drustvo cini 10 normalnih likova, vecinom starijih od mene... imam problem i sa devojkama, vidim da imam tu potrebu, ali opet sve su iste, voleo bih da nadjem neku sa kojom mogu da porazgovaram o necemu ozbiljnijem... kada nadjem drustvo, to je uglavnom pozdrav, popricamo malo, ali nikada da izadjemo negde... ne znam da li da budem uporan... uglavnom, dok traje skola, mnogo je dosadno, izadjem u setnju uvece (sam) i to je to... cini mi se da otkad sam uzeo brzi internet, moj zivot tone dole
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 17:27:36 od whats_the_point »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Internet je veliko dobro ali i veliko zlo. Otkači se ti malo od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Za internet vazi ista ona poslovica kao i za vatru i vodu:
on je dobar sluga, ali los gospodar.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
kanarinci, i to dva ili više da ti stalno krešte nad glavom... ribice- opuštaju, pas- radi šetnje i to ti je već dobar deo obaveza, nahrani, očisti, izvedi itd... neko je već pomenuo životinju... nauči da ih voliš i prihvati da si im potreban, nema boljeg sredstva 'dizanja' od saznanja da si nekome potreban... a onda, polako....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Zivim u malom gradu sa maloumnim ljudima,

Ah... slucaj "intelektualno superiorni tinejdzer"....
Preporucujem ti iscitavanje "Iscezlog kontinenta" Bila Brajsona... onako... malo za spustanje sa visina, plus je zabavno stivo satiricnog humora...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 06:32:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.