Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U BiH vise veruju popovima nego medijima  (Pročitano 4565 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
i neki su ovde da se takva populacija pripaja srbiji. pa mi smo ovde nedovoljno civilizovani, a dok nih podignemo na svoj nivo,,, sjebace nas nacisto
Ej nemoj da te deportujemo kod "takve populacije" ti si ionako ili njihov ili si od ovih Tadićevih Pivljana samo dok utvrdimo koja je strana, deportacije ti ne gine Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
i neki su ovde da se takva populacija pripaja srbiji. pa mi smo ovde nedovoljno civilizovani, a dok nih podignemo na svoj nivo,,, sjebace nas nacisto
Ej nemoj da te deportujemo kod "takve populacije" ti si ionako ili njihov ili si od ovih Tadićevih Pivljana samo dok utvrdimo koja je strana, deportacije ti ne gine Smile
ko ste vi? kako cete da me "deportujete"? i zasto?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Mi vukovi sa Ontarija Smile. Rekoh ti zašto, više ljudi iz tvoje familije živi s one strane avnojevske granice nego ovamo, vi ste živi dokaz besmislenosti avnojevskih granica i zašto je bitno da sve te ljude integrišemo u jednu državu.

A ti pričaš o njima kao da treba da integrišemo izgubljena plemena Amazona, a ne naše ljude, sram te bilo Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
koje bre moje familije?  Smile
ako se neko preziva kao ja, nije moja familija. ima ih i muslimana i hrvata, kad smo vec kod toga.

probali smo mi vec da se integrisemo pa nije islo..cak ni sa crnom gorom.. treba da promenimo pristup  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sve su to bre Srbi, kakvi muslimani i hrvati : D. Isto je to poreklo nebitno dal ste u nekom neposrednom srodstvu.

Probali po avnojevskim granicama, sa potomcima komunističkog ološa koji fotelje brani crnogorstvom. A vodja bio veći turbo Srbin od ljudi u samoj Srbiji, a sad se setio da je Crnogorac, smejurija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ma kakvi crni srbi! necu valjda zvati srbinom onoga ko kaze da nije.

masis poentu. probali smo sa komunistickom diktaturom i federalizmom, nije islo.
probali smo sa kvazidemokratijom srpske dinastije i fingiranjem medjuetnickih sporazuma, nije islo

ostaje nam samo jedan put. osvojimo ono sto zelimo i nametnemo svoja pravila.
a mi nit smo sposobni da nesto prisvojimo niti da uspostavimo ta pravila sami sa sobom.

a ako kazes da prisvajamo samo srpski deo necega, ja kazem pih
neki teritorijalni coskovi, planine i sume nisu narocito vredni truda.. zasto prisvajati okolinu grada bez grada. daj mostar, sarajevo tuzlu a ne neke chuke i vrleti
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Najagresivniji su latentni Srbi, kao i kod pederluka  Smile

Treba da organizujemo parade ponosa (srpstva),

sa natpisima "ponosim se roditelja svojih srpskih kraljeva i cara, pratim njihov život i vjeru"
(iz povelja bosanskih kraljeva)

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ma nemaš ti pojma Smile. Kakvo Sarajeveo i Tuzla,kome to treba, energija rodjeni, energetski potencijal je neverovatan tu. Te čuke i vrleti su ogroman elektroenergetski potencijal, sever CG i RS, kompletan energetski potencijal CG se nalazi u tim čukama koje su btw povezane Tarom i Ibrom sa Srbijom i RS, povezati to u jedan sistem bi bilo savršeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Najagresivniji su latentni Srbi, kao i kod pederluka  Smile

Treba da organizujemo parade ponosa (srpstva),

sa natpisima "ponosim se roditelja svojih srpskih kraljeva i cara, pratim njihov život i vjeru"
(iz povelja bosanskih kraljeva)

Smile
nemoj bosanske kraljeve.. oni su bili pomalo nemanjici poreklom pa su mogli to da kazu  Smile

Ma nemaš ti pojma Smile. Kakvo Sarajeveo i Tuzla,kome to treba, energija rodjeni, energetski potencijal je neverovatan tu. Te čuke i vrleti su ogroman elektroenergetski potencijal, sever CG i RS, kompletan energetski potencijal CG se nalazi u tim čukama koje su btw povezane Tarom i Ibrom sa Srbijom i RS, povezati to u jedan sistem bi bilo savršeno.
au brale, bas si skroman.
buducnost potencijalno nosi svakakva ludila, globalno zagrevanje, razaranje evrope iznutra, globalne ratove za pitku vodu, nezamisliva tehnoloska dostignuca koja menjaju pravila igre a ti o cukama i hidrocentralama  Smile Smile

misli ambicioznije.

sve gde se govori srpskohrvatski je kad tad nase... a i sto bi smo tu stali.. samo da se organizujemo  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pa to i kazem,

ti bosanci-kraljevi su ne samo bili (eto polusrbi) nego su to i isticali kao maltene glavno.

A danasnji bosnjaci navodno nemaju nikakve veze sa Srbima, i radije ce uzeti identitet fantomskih plemena- Ilira, Gota, Avara?
A jos ce i za svoje kraljeve tvrditi da su nesrbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.