Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Beogradu rasprodata prva tura mobilnih od 7.000 evra  (Pročitano 9001 puta)
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ZTE
i kad cemo mi sto zivimo na bureku da nosimo takav telefon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Ljudi, sta vam je?
Pa u srbiji ima vise (mnogo vise) mercedesa E klase nego C klase. Vise BMW 5-ica nego trojki, vise A8 nego A3 ili A4 (Govorim o novim automobilima).
U Beogradu ima ogroman broj ljudi koji su bogati i za zapadne prilike.
Kada su "aksesoari" u pitanju, postoje stvari koje su jednostavno statusni simboli. Za zene, to su najcesce nakit i firmirani modni detalji, za muskarce, satovi, olovke, upaljaci, tabakere i sl.

Idite u Maestro Jewellers pa pogledajte posto su satovi. A prodaju se bez problema. Ali tradicionalni mehanicki satovi retko koga zanimaju, pa se oko njih i ne dize previse buke. Prosecan Vacheron Constantin kod Maestra kosta preko 15.000Eura. Zenith je preko 5500€ i tako....
Jedne mindjuse sa dva puta 0.6c (1.2c) brilijanta u lepom "cut-u" su oko 5000€. Mislite da je to skupo? Pogledajte koliko su u svetu ovi satovi. Nasi imaju najmanje marze, pa je natprosecno skup sat i do par hiljada Eura jeftiniji u srbiji, a oni od par hiljada, mogu da izadju i do 700Eura jeftiniji ovde.
Sta mislite, sta ce neko iz upravnog odbora neke banke da nosi? Casio ili Seiko sa bulevara? Jel znate koliko diplomata ima u BG? Predstavnika stranih firmi?
Svuda u svetu, svako zna svoje mesto, sem u srbiji. Srbija je jedina zemlja gde je do juce bilo moguce (dok se nisam udostojio da kupim bolji telefon) da klinac iz osnovne ili srednje ima 5-6 puta skupji aparat od mene, a na kiosku trazi dopunu od 200 din. jer nema za onu od 300!!!
To je smesno! Bio sam na letovanju sada, sve stranci oko mene, i jel znate sta deca imaju? One najjeftinije nokije, i po neko samsung. Vrlo retko neko ima Razor motorolu.

Ako mene pitate, ja znam barem 20 kandidata za Vertu, ali isto tako znam daleko vise ljudi koji nemaju za leba a imaju mobilni tezak dve srpske plate. Ko je onda ludji ovde u srbiji?

Uostalom, evo sta ce reci neko od tih koje vi trpate u ludaru!

Ko je ovde lud zapravo???
Ja koji vozim najnoviji mercedes od 70.000 Eura, imam firmu za 80 zaposlenih, dvadeset dostavnih vozila, fabricki krug i sl., i jos pride 5 automobila za zenu i decu, ili vi koje nema pas za sta da ujede, najcesce nemate ni prihode, a imate mobilni koji je debelo nesrazmeran vasoj mesecnoj zaradi!
Ti sto kupuju Vertu, daju delic svoje zarade na taj Vertu, a vi koji kupujete objektivno preskupe telefone, za njih morate da izdvojite i po dve prosecne plate...
Dakle, skupo, jeftino, sve je to relativno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ali necu za inat da uzimam to govno od telefona,kao prvo je ruzan,drugo nicemu neluzi,a trece kad vidim neke novokomponovane bogatase koji su sabani na kvadrat,pa ljudi cak ni bill gejts nece da uzima ovaj fon covek je pametan,a drugo ti ljudi sto kupuju takve telefon su za psihrijatirsko lecenje za lazu lazarevic Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 12:25:17 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@sakingsny nek si otkljucao temu. Da jos malo pljujemo po ovim telefonima. Treba narodu malo slobode da izbaci negativnu energiju Smile Smile

Evo od mene jedno veliko : Puuu vertu i oni koji ga kupuju Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ljudi, sta vam je?
Pa u srbiji ima vise (mnogo vise) mercedesa E klase nego C klase. Vise BMW 5-ica nego trojki, vise A8 nego A3 ili A4 (Govorim o novim automobilima).
U Beogradu ima ogroman broj ljudi koji su bogati i za zapadne prilike.
Kada su "aksesoari" u pitanju, postoje stvari koje su jednostavno statusni simboli. Za zene, to su najcesce nakit i firmirani modni detalji, za muskarce, satovi, olovke, upaljaci, tabakere i sl.

Idite u Maestro Jewellers pa pogledajte posto su satovi. A prodaju se bez problema. Ali tradicionalni mehanicki satovi retko koga zanimaju, pa se oko njih i ne dize previse buke. Prosecan Vacheron Constantin kod Maestra kosta preko 15.000Eura. Zenith je preko 5500€ i tako....
Jedne mindjuse sa dva puta 0.6c (1.2c) brilijanta u lepom "cut-u" su oko 5000€. Mislite da je to skupo? Pogledajte koliko su u svetu ovi satovi. Nasi imaju najmanje marze, pa je natprosecno skup sat i do par hiljada Eura jeftiniji u srbiji, a oni od par hiljada, mogu da izadju i do 700Eura jeftiniji ovde.
Sta mislite, sta ce neko iz upravnog odbora neke banke da nosi? Casio ili Seiko sa bulevara? Jel znate koliko diplomata ima u BG? Predstavnika stranih firmi?
Svuda u svetu, svako zna svoje mesto, sem u srbiji. Srbija je jedina zemlja gde je do juce bilo moguce (dok se nisam udostojio da kupim bolji telefon) da klinac iz osnovne ili srednje ima 5-6 puta skupji aparat od mene, a na kiosku trazi dopunu od 200 din. jer nema za onu od 300!!!
To je smesno! Bio sam na letovanju sada, sve stranci oko mene, i jel znate sta deca imaju? One najjeftinije nokije, i po neko samsung. Vrlo retko neko ima Razor motorolu.

Ako mene pitate, ja znam barem 20 kandidata za Vertu, ali isto tako znam daleko vise ljudi koji nemaju za leba a imaju mobilni tezak dve srpske plate. Ko je onda ludji ovde u srbiji?

Uostalom, evo sta ce reci neko od tih koje vi trpate u ludaru!

Ko je ovde lud zapravo???
Ja koji vozim najnoviji mercedes od 70.000 Eura, imam firmu za 80 zaposlenih, dvadeset dostavnih vozila, fabricki krug i sl., i jos pride 5 automobila za zenu i decu, ili vi koje nema pas za sta da ujede, najcesce nemate ni prihode, a imate mobilni koji je debelo nesrazmeran vasoj mesecnoj zaradi!
Ti sto kupuju Vertu, daju delic svoje zarade na taj Vertu, a vi koji kupujete objektivno preskupe telefone, za njih morate da izdvojite i po dve prosecne plate...
Dakle, skupo, jeftino, sve je to relativno.

Svaka čast na rezonovanju! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
misabgd odlicno si ovo srocio,koliko sam samo prodao N73 i ljudi ne maju za memorisku karticu ili se cenjkaju za 5e a kupuju telefon od 400 i kusur evrova,ej bre Srbija.
Ja prvi da imam prihode koji mi dozvoljavaju vertu uzeo bih ga bez razmisljanja,zasto?Mislite da nekom punisi nesto znaci Symbian ili ima vremena da se sa tim zeza,neka ostavice radnike da se sa symbian telefonima zezaju koji imaju platu 200-300e i instaliraju gomilu aplikacija u njega a on ode u lov ili na splav da zivi punim plucima,ma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jingle bells!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6670
ha, sve je lepo navedeno od cega je, koza, tozla, stoljpi Smiley ... al nije naveden procesor, sistem, i slicno Smile
koliko sam ja informisan, nokia 6600 (na primer) shije ovo bljestavo cudilo bez problema... Vertu telefoni su, izgleda, ekvivalent zlatnog bloka sa dijamantima koji imaju ugradjen nekakav inferioran mobilni unutra (ima podrsku za SMS, kontakte a moze cak i da se stavi mp3 za zvono!) O_o
...cista 24-karatna glupost.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
save   ,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,
the   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
marmots   °`°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`
!!!   °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤°
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ima podrsku za SMS, kontakte a moze cak i da se stavi mp3 za zvono! O_o
vetru nema mp3 Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ha, sve je lepo navedeno od cega je, koza, tozla, stoljpi Smiley ... al nije naveden procesor, sistem, i slicno Smile
koliko sam ja informisan, nokia 6600 (na primer) shije ovo bljestavo cudilo bez problema... Vertu telefoni su, izgleda, ekvivalent zlatnog bloka sa dijamantima koji imaju ugradjen nekakav inferioran mobilni unutra (ima podrsku za SMS, kontakte a moze cak i da se stavi mp3 za zvono!) O_o
Baš tako, ali kako si primetio u gornjem postu "biznis ljudi koji odlaze u lov ili na splav da zive punim plucima" dok im radnici u preduzeću rade za 200€ mogu sebi da priušte ovakve telefone i iste poklanjaju svojim švalerkama narodnim pevaljakama silikonkama!

Eto, to može samo u zemlji Srbiji - vlasnik preduzeća nikada na radnom mestu već uvek na plaži, lovu, ribolovu, ....
Sušta suprotnost realnosti i istini u nekim normalnim zapadnim zemljama gde takvi vlasnici preduzeća ili kompanija uvek "borave" u gomili problema i poslova koje nikada ne stignu da obave do kraja u toku radnog dana već rade i u spavaćoj sobi,... "glava porodice" koja treba da radi najmanje 15 sati u svojom kompaniji, firmi, u kancelariji na terenu da obraća pažnju na svaku sitnicu i detalj kako bi mu kompanija napredovala, .... i iiiiii zar neko misli da ovakav poslovni čovek može imati vremena za mobilne telefone od 7000€?!?
Normalno da ne može, on ima mnogo većih problema i poslova od kupovine statusnih simbola poremećenih ličnosti sa kompleksom niže vrednosti.

Tako nešto(kupovina mob. telefona od 7000e) može da odradi samo neki privatnik "direktor pecaroš" u Srbiji koji je tek juče sišao sa sela ili još bolje iz nekog društvenog preduzeća i uz pomoć SPS-a/JUL-a stigao do ogromne love na prevaru i kradju, ratnim profiterstvom se takodje bavio dok su deca ginula na ratištima, i takav lik pateći ceo život od kompleksa niže vrednosti radi sve kako bi postao neka vrsta džet set-a ubedjujući sebe da je to baš ono što tamo negde uspešne poslovne ljude i zanima.
Iskreno i može mu se - on plaća svoje radnike 200-300€ mesečno(realna vrednost rada 1000€), prijavljuje ih kao radnike sa najnižom strućnom spremom dok je realni profit koji mu takvi radnici donose ogroman. Još kada se uzme u obzir utaja poreza i jagnjeće brigade, veze i vezice i svi tipovi malverzacija koje danas i deca poznaju, nije ni čudo što nikada nije na radnom mestu kada može da plaća i deset pomoćnika i ne brine o tome što ga potkradaju jer je sve gore nabrojano dovoljno da se anulira njegov nedostatak na poslu! Pored svega, ovde pada glava ako se takav "biznismen" potkrada - ne ide se u zatvor zbog toga jer nam pravni sistem i ne postoji.

Sve u svemu, najbolje je biti "biznismen" u Srbiji! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Baš tako, ali kako si primetio u gornjem postu "biznis ljudi koji odlaze u lov ili na splav da zive punim plucima" dok im radnici u preduzeću rade za 200€ mogu sebi da priušte ovakve telefone i iste poklanjaju svojim švalerkama narodnim pevaljakama silikonkama!

Eto, to može samo u zemlji Srbiji - vlasnik preduzeća nikada na radnom mestu već uvek na plaži, lovu, ribolovu, ....
Sušta suprotnost realnosti i istini u nekim normalnim zapadnim zemljama gde takvi vlasnici preduzeća ili kompanija uvek "borave" u gomili problema i poslova koje nikada ne stignu da obave do kraja u toku radnog dana već rade i u spavaćoj sobi,... "glava porodice" koja treba da radi najmanje 15 sati u svojom kompaniji, firmi, u kancelariji na terenu da obraća pažnju na svaku sitnicu i detalj kako bi mu kompanija napredovala, .... i iiiiii zar neko misli da ovakav poslovni čovek može imati vremena za mobilne telefone od 7000€?!?
Normalno da ne može, on ima mnogo većih problema i poslova od kupovine statusnih simbola poremećenih ličnosti sa kompleksom niže vrednosti.

Tako nešto(kupovina mob. telefona od 7000e) može da odradi samo neki privatnik "direktor pecaroš" u Srbiji koji je tek juče sišao sa sela ili još bolje iz nekog društvenog preduzeća i uz pomoć SPS-a/JUL-a stigao do ogromne love na prevaru i kradju, ratnim profiterstvom se takodje bavio dok su deca ginula na ratištima, i takav lik pateći ceo život od kompleksa niže vrednosti radi sve kako bi postao neka vrsta džet set-a ubedjujući sebe da je to baš ono što tamo negde uspešne poslovne ljude i zanima.
Iskreno i može mu se - on plaća svoje radnike 200-300€ mesečno(realna vrednost rada 1000€), prijavljuje ih kao radnike sa najnižom strućnom spremom dok je realni profit koji mu takvi radnici donose ogroman. Još kada se uzme u obzir utaja poreza i jagnjeće brigade, veze i vezice i svi tipovi malverzacija koje danas i deca poznaju, nije ni čudo što nikada nije na radnom mestu kada može da plaća i deset pomoćnika i ne brine o tome što ga potkradaju jer je sve gore nabrojano dovoljno da se anulira njegov nedostatak na poslu! Pored svega, ovde pada glava ako se takav "biznismen" potkrada - ne ide se u zatvor zbog toga jer nam pravni sistem i ne postoji.

Sve u svemu, najbolje je biti "biznismen" u Srbiji! Smile
Svaka cast na ovom komentaru Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.