Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Two and a Half Men ~ Dva i po Choveka [nova serija na Pinku]  (Pročitano 41750 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Čarli Šin proziva Eštona Kučera

Glumac je "opleo" po svom nasledniku u seriji "Dva i po muškarca" televizije CBS.

Problematični glumac prozvao je svog mlađeg kolegu i rekao da je njegova uloga u seriji "sra*e".

"Neću više da lažem javnost, moram javno da kažem da je serija postala sra*e otkad sam ja otišao. Samo pogledajte Eštonovu ulogu, scenario i njegovu glumu. Užas", rekao je Šin za sajt "TMZ".

Šin (46) je prošle godine popio otkaz iz serije nakon što se ponovo uvalio u probleme sa drogom i alkoholom, i javno prozvao producenta Čaka Lorija. Njegov lik u seriji tada je stradao, a zamenio ga je glumac koji se trenutno razvodi od Demi Mur.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Ericsson t10
realan je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
"Dva i po muškarca": Čarli Harper kao žena!?

Producenti popularne serije "Dva i po muškarca" vraćaju lik Čarlija Harpera, ali u obliku žene! Glumiće ga/je legendarna Kejti Bejts.

Čarli Šin je sjajno glumio lik Čarlija Harpera u izuzetno popularnoj tv seriji "Dva i po muškarca", ali se prošle godine žestoko posvađao sa kućom CBS, pa su producenti potom "ubili" njegov lik.

U međuvremenu, u seriju je ušao Ešton Kučer, kao je vodeći lik, u ulozi internet milijardera Valdena Šmita, koji živi u Čarlijevoj kući.

U devetoj sezoni komične serije Čarli Harper je preminuo. Tačnije, pregazio ga je voz u Parizu. Ali, producenti su našli izlaz. Njihova ideja je da se lik Čarlija Harpera vrati u seriju u obliku svog duha koji proganja ukućane.

A to će biti, ni manje-ni više, nego legendarnda oskarovka Kejti Bejts (63), javljaju mediji u SAD, pozivajući se na saopštenje kuće CBS.

Prema tim izvorima, epizoda u kojoj se prvi put pojavljuje duh Čarlija Harpera biće na programu 30. aprila. U toj epizodi, Čarlijev brat Alan, koga glumi Džon Krajer, završiće u bolnici zbog blažeg srčanog udara.

Priča se i o povratku Eštona Kučera za 10. sezonu serije, ali glumac o tome ništa ne zna.

"Nemam pojma. Mislim da još nije ni odlučeno da li će da se snima ta deseta sezona. Uživao sam dok sam radio seriju, dobro sam se zabavljao", izjavio je nedavno Kučer.

Kreator serije Čak Lor takođe nije mogao da potvrdi da li će serija biti nastavljena. Ipak, optimistično je izjavio: "Bilo bi neobično da ukinu seriju koja je u prvih 10 po popularnosti. Mislim da ima nade".

Izvor: Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v238119p0.jpg
(100.97 KB, 610x395)
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 22:25:47 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
zasto jednostavno ne ukinu tu glupu seriju vise  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 111111
meni ovo omiljena serija..ali od kada je otisao carli.... biga je
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 
Ja sa Eštonom nisam nijednu odgledala,kažu da je osrednje.. Čarli je  opet nosio seriju
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
carli je glumio samog sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Nokia krntija
Желим да честитам Џону Крајеру на феноменално одрађеном послу. Успео је да учини Алана Харпера толико иритантним, да ми је мука гледати серију.

Мислим да одвратнијег и иритантнијег лика светска кинематографија није забележила.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
 Smile

Hahhaha, A sta da se radi, a citam jucer, da najverovanije nece nastaviti sa snimanjem serije, 10-ta sezona je kraj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Успео је да учини Алана Харпера толико иритантним, да ми је мука гледати серију.

+1

Serija je toliko postala prizemna, i uopšte više nema onog šmeka....

Sve mi nekako usiljeno ....

Preterano ...

Ma dajte, babe postale lezbejke ....

Gledaću do kraja , ima valjda još par epizoda, ali se nadam da neće dalje snimati ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.