2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li treba prenositi strani fudbal u terminu utakmica našeg prvensvta?
Da
60%  (45)
Ne
25.3%  (19)
Svejedno mi je
14.7%  (11)
Ukupno glasova: 75
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TV prenosi stranih liga uništavaju domaći fudbal?  (Pročitano 18467 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson 810i
ovaj...
jel neko misli da kada ne bi imali gde da gledamo inostrane lige da bi nasi igraci naucili da sutiraju loptu i trce gde treba ili ja ne kontam ovu temu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w700
ovaj...
jel neko misli da kada ne bi imali gde da gledamo inostrane lige da bi nasi igraci naucili da sutiraju loptu i trce gde treba ili ja ne kontam ovu temu?

Aj ne prdi bre...ima 10 stranica pisanija...ti sad hvatas krivudaljke neke...procitaj sve lepo,diskutovalo se na visokom nivou...pa pitaj sta ti nije jasno.Pricas o domacem fudbalu,kao da se ne igra u tvojoj zemlji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson 810i
ovaj...

Aj ne prdi bre...ima 10 stranica pisanija...ti sad hvatas krivudaljke neke...procitaj sve lepo,diskutovalo se na visokom nivou...pa pitaj sta ti nije jasno.Pricas o domacem fudbalu,kao da se ne igra u tvojoj zemlji...

...ma idi begaj...

da, zao mi je sto se ovo sto se igra u mojoj zemlji naziva fudbalom...
« Poslednja izmena: 11. Nov 2008, 23:16:29 od markonar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w700
ovaj...

...ma idi begaj...

Gandalfe...ja dobronamerno a ti djonom...sutra imas Lav kup... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson 810i
ovaj...

...ma idi begaj...

Gandalfe...ja dobronamerno a ti djonom...sutra imas Lav kup... Smile

nie djonom...izmenio sam poruku, pa je dobila drugu dimeznziju...valjda...ciitaj ispod redova  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ja sam prestao da ga pratim pa sam zato glasao za NE Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E52
Домаћи фудбалска лига  Smile... а шта је то? Smile Пре се може говорити о Београдској-пашалук лиги него о државној. Брука и срамота на шта нам лига личи. И то неко да иде да гледа? Smile Па лепше ће се човек провести на некој сеоској утакмици него да иде да гледа оне гробарске и циганске леваке и битанге. Домаћи фудбал је уништен. Тачка! А то што се овде некакви назови гробари и делије препуцавају ко је, јел те, већи... Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
То што је лош не треба да значи да га треба још више покопати... Ваљда, јебем му кеву, треба радити на неком побољшању а не само пљувати у нешто у шта смо се клели пре 15-20 година...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w700
Домаћи фудбалска лига  Smile... а шта је то? Smile Пре се може говорити о Београдској-пашалук лиги него о државној. Брука и срамота на шта нам лига личи. И то неко да иде да гледа? Smile Па лепше ће се човек провести на некој сеоској утакмици него да иде да гледа оне гробарске и циганске леваке и битанге. Домаћи фудбал је уништен. Тачка! А то што се овде некакви назови гробари и делије препуцавају ко је, јел те, већи... Smile Smile

Tebe niko ne sili da gledas domaci fudbal...ako ti je draze da se radujes pobedama iflatovanih i napaljenih engleza,italijana,spanaca...ti samo izvoli...ali mislim da se to krsi sa tvojim potpisom i time cime se ti dicis...Sa druge strane 90 posto sam siguran,da ne znas koliko ima klubova u Superligi i ko je uopste igra...pa ti ne moras da biras izmedju Partizana i Zvezde...postoji jos klubova u ovoj zemlji,pa izvoli...ja bih iskreno bio najsrecniji kada bi taj lokal patriotizam jos vise oziveo...pa da Karaburma navija za OFK,Banjica za Rad,Zemun samo za Zemun...a Partizan i Zvezda ce uvek skupljati navijace iz ostalih delova....

Citat
А то што се овде некакви назови гробари и делије препуцавају ко је, јел те, већи...

Ajd pojasni mi ovo leba ti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
То што је лош не треба да значи да га треба још више покопати... Ваљда, јебем му кеву, треба радити на неком побољшању а не само пљувати у нешто у шта смо се клели пре 15-20 година...
Dzabe sto mi hocemo da ga poboljsamo, kad ga drugi unistavaju, ljudi mocniji od nas Smile

Makedonska liga propala
Bosanska propala
Hrvatska i Srpska - kad pogledas ove dve gore, Hrvatska i Srpska su zlatne

Ja smatram da TV prenosi ne unistavaju nista, ako hocu (a necu) mogu da gledam domaci (ovde smatram makedonski) fudbal, ali kad vidim kako propalo igraju zgadi mi se Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.