2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li treba prenositi strani fudbal u terminu utakmica našeg prvensvta?
Da
60%  (45)
Ne
25.3%  (19)
Svejedno mi je
14.7%  (11)
Ukupno glasova: 75
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TV prenosi stranih liga uništavaju domaći fudbal?  (Pročitano 18497 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Moj stav je da treba prenositi utakmice stranih liga u terminima kada se igra domace prvenstvo. Obrazlozicu ga ukratko i mislim da ce vecnina potpuno da shvati o cemu govorim.

Ja zivim u Nisu koji nema ni jednog prvoligasa (cak nije ni blizu da ga ima) i ono sto se u Nisu igra lici na sve osim na fudbal. Grad ne ulaze nista u fudbal, Radnicki nam propada i tone sve dublje, a ostali klubovi su na nivou Srpske lige. Samim tim nemamo prilike da ozbiljnije ucestvujemo u fudbalskom zivotu Srbije. Cak i oni koji bi redovno islji na utakmica nemaju prilike za tako nesto.

Ako nam jos uskrate prava da pratimo evropski fudbal na televiziji sta nama ostaje? I to je slucaj sa velikim brojem gradova u Srbiji. Ne razumem stvarno Beogradjane koji imaju svake nedelje na raspolaganju 2-3 utakmice na koje mogu da odu a ipak ne idu. Problem je ovde mnogo veci nego sto se na prvi pogled cini.

Mislim da nije fer prema ljudima koji su i onako uskraceni za prvoligaski fudbal da budu uskraceni i za utakmice koje bi mogli makar da gledaju na televiziji. Nadam se da i nadalje niko nece postovati ovu zabranu jer ona nikako nema smisla. Postoje drugi nacini da se ljudi vrate na stadion.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Колико кошта карта за неку обичну прволигашку утакмицу Звезде или Партизана?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Za Partizan je Jug 150 dinara, Zapad i Istok po 300 (ili je Zapad recimo 400).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma uredu je to da trba gledati domaci fudbal. ja sam ga gledao ali vise necu!!!!!! ne znam sta je tu zanimljivo, niko se ne trudi.

videli ste samo primer zvezde protiv apoela, ljudi imaju deset igraca i stisli nas u sesnaest, daju gol, imamo jos par minuta da nesto pokusamo, a oni se dobacuju kod svog gola niko da krene u napad. nemci bi se u takvoj situaciji polomili samo da dodju do protivnickog gola,a oni nista. 

gledamo ligu. ko ce da je osvoji????? ili zvezda, ili partizan,  nema treceg kluba,.......... to je strasno,........
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Citat
videli ste samo primer zvezde protiv apoela, ljudi imaju deset igraca i stisli nas u sesnaest, daju gol, imamo jos par minuta da nesto pokusamo, a oni se dobacuju kod svog gola niko da krene u napad. nemci bi se u takvoj situaciji polomili samo da dodju do protivnickog gola,a oni nista.

Primer sa kojim poredis domacu ligu je u svaku ruku apsurdan...Vidi se dobro da si evropejac...sta vise da ti kazem... Smile Smile

Citat
gledamo ligu. ko ce da je osvoji????? ili zvezda, ili partizan,  nema treceg kluba,.......... to je strasno,........

Ova sezona je zanimljivo pocela...Vojvodina udara iz prikrajka...a ako se Zvezdina uprava ne zalozi za regularnost ovo moze biti jedna od zanimljivijih sezona...Nije uvek car samo u borbi za titulu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Iskreno znam da je prenos domace lige nesto dobro pogledajte kako je kod Hrvata znaci nakon utakmice u 20:00
sto ce reci resili su problme reflektora ide prenos zatim razgovor sa raznim gostima o toj tekmi pa poslije prenos cijele lige i opet analize ovo ono....
Ali da bi nekom bilo zanimljiva domaca liga za gledati na tv i da nece u tom istom terminu gledati neku drugu ligu ona mora imati kvalitet i to samo onaj fudbalski ostalo ce doco samo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson w700
Hrvati su resili probleme sa reflektorima...ali i pored svega njihova liga koja je znatno slabija od nase za gledanje je znatno primamljivija..E sad naravno tu su njihovi pompasticni novinari koji dobro bacaju pricu u javnost kao i dobar marketing HNL-a...

Mislim,da bi bilo dobro da sledimo njihov neki fazon i pracenje domace lige...kada vec imamo kvalitetniji fudbal mogli bismo da poradimo i na povecanju broja gledalaca.

Citat
Ja zivim u Nisu koji nema ni jednog prvoligasa (cak nije ni blizu da ga ima) i ono sto se u Nisu igra lici na sve osim na fudbal. Grad ne ulaze nista u fudbal, Radnicki nam propada i tone sve dublje, a ostali klubovi su na nivou Srpske lige. Samim tim nemamo prilike da ozbiljnije ucestvujemo u fudbalskom zivotu Srbije. Cak i oni koji bi redovno islji na utakmica nemaju prilike za tako nesto.

Radnicki je u Srpskoj ligi...tamo se igra lep fudbal..istina ne preterano kvalitetan ali znatno borbeniji i brzi u odnosu na vise rangove,gde novac igra najvazniju ulogu.Imate Rukomet....reperezentacija je sve cesci gost u Nisu...slazem se da je situacija sa fudbalskim klubom i dikom Nisa,ocajna...ali nije takva da je fudbal umro. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Hrvati su resili probleme sa reflektorima...ali i pored svega njihova liga koja je znatno slabija od nase za gledanje je znatno primamljivija..E sad naravno tu su njihovi pompasticni novinari koji dobro bacaju pricu u javnost kao i dobar marketing HNL-a...

Mislim,da bi bilo dobro da sledimo njihov neki fazon i pracenje domace lige...kada vec imamo kvalitetniji fudbal mogli bismo da poradimo i na povecanju broja gledalaca.

Citat

Radnicki je u Srpskoj ligi...tamo se igra lep fudbal..istina ne preterano kvalitetan ali znatno borbeniji i brzi u odnosu na vise rangove,gde novac igra najvazniju ulogu.Imate Rukomet....reperezentacija je sve cesci gost u Nisu...slazem se da je situacija sa fudbalskim klubom i dikom Nisa,ocajna...ali nije takva da je fudbal umro. Smile

Dao bog da nisu, od ove jeseni, od 10.mjeseca kreće neki televizijski projekt na HRT2 (vjerojatnije će se kasnije prebaciti na HRT SPORT) naziva HNL Show ili Nogometna televizija koji traje od 15.30/16-22 h nedjeljom...
Više o tome...

i prati zbivanja domaće HNL lige a vrhunac je večernji derbi od 20:15... po uzoru na RAI i njihov show Calcio... to bi bilo sve fino, gosti, oko sokolovo, pjesma, ples, raskošan studio, lijepe voditeljice, javljanja uživo...no nešto fali a to što fali je i ono najvažnije- NOGOMET - makar i solidan nogomet i infrastruktura koja je gotova sva oronula (osim Poljuda koji isto nije u bajnom stanju)...

I kod nas je zabrana prijenosa ostalih europskih liga za vrijeme trajanja domaće lige, a što će sad biti kad počne to "čudo" koje traje više od 6 sati i prenosi utakmice, ustali smo uskraćeni za skoro većinu utakmica "liga 5" koje se igraju nedjeljom..
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Iskreno znam da je prenos domace lige nesto dobro pogledajte kako je kod Hrvata znaci nakon utakmice u 20:00
sto ce reci resili su problme reflektora ide prenos zatim razgovor sa raznim gostima o toj tekmi pa poslije prenos cijele lige i opet analize ovo ono....
Ali da bi nekom bilo zanimljiva domaca liga za gledati na tv i da nece u tom istom terminu gledati neku drugu ligu ona mora imati kvalitet i to samo onaj fudbalski ostalo ce doco samo
Hrvati su naravno uz infrastukturu i medijski mnogo bolje odradili pracenje svoje lige od nas u Srbiji, vise rade na popularizaciji domaceg fudbala, cesto vikendom u vecernjim terminima prenose tekme Hajduka, Dinama, Osijeka, Rijeke, Varteksa...pa po zavrsetku utakmica imaju i specijale posvecene tim tekmama sa sve gostima i live ukljucenjima iz poluotvorenih studija na tim stadinima, kod nas samo ona amaterska SOS televizija (doduse jedina sportska na ovim prostorima) prati domacu ligu, samo na mnogo nizem nivou, pa oni uzivo rade samo telefonska ukljucenja, a materijal se ceka po nekoliko sati u zavisnosti gde se igra neka tekma.
 Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2008, 15:49:32 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Vec sam rekao,jebe mi se za Celzi,Milan,Juventus,Inter,Real i sve ostale kurce,te platonske ljubavi...Imamo nase klubove i njih hocu da gledam,imamo termine i treba da se postuju.Jebe se meni ako neki tamo pljuju nas fudbal,i navijaju za neke jebene klubove zato sto igaju klase od igraca...Mali milon puta sam gledao nasu utakmicu,pritom ne gledajuci neko drugo prvenstvo.
Ako sami mi,nedamo podrsku nasem fudbalu,nikad nece ozdraviti,i kenjacemo do kraja,nas fudbal je ovakav,onakav... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.