Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:45:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17697 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
iz onoga sto sam procitao u tvom otvaranju teme ,mogu ti samo reci da taj momak nema neku veliku pamet ni inteligenciju...ako nakon 4 godine koje je proveo sa tobom pocne tako da se ponasa ,a da ne razgovara sa tobom o promijenu koju je dozivio onda nesto nije u redu sa mozgom...usto ljubomora je jedan od dokaza mog misljenja jer momak nije u stanju da primjeti iz jednostavnih stvari (sto je dosta lako) da li ga varas i lazes nego pati od ljubomore...ipak mislim upravo zbog toga sto je ljubomoran da te ipak voli...to naravno ne mijenja stvar jer sa njim nikad neces biti sretna vjeruj mi...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ljubomora nije dokaz ljubavi nego kompleksa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
slazem sa tim...

ali ipak da je ne voli bilo bi mu svejedno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
varala ga nikad nisam, a to sto sam isla sa firmom, na putovanje, to sto sam obavezna da idem na vecere, to sto mu se uvek javljam kad sam na tako nekoj veceri, to sto sam se trudila da uskladim svoje vreme i za njega, kad mu je bilo potrebno i kad nije. i trudila sam da mu pokazem da mogu sve, naravno, opet onoliko koliko je potrebno u nekoj vezi, da mu dam svoj zivot, a da on to ne ceni, nisam. i to sam mu rekla. pokazala sta znam da radim, ono sto ne znam, naucicu, sta moze ocekivati od mene, i sta ja od njega zelim. nista preterano, vec samo normalno. uvek sam mu govorila da on bude moj zivotni oslonac, da ne trazim pomoc ili podrsku od drugih, vec od njega.
i on je na sve to bio ljubomoran. moguce.

pre tri meseca sam razgovarala s njim. razgovor je bio veoma ozbiljan i on se slozio i rekao da zeli isto sto i ja. i dam mu 2 meseca da razmisli o svemu. posle dva meseca, on s nekom drugom pricom, opet vezano za moj zivot. narednih mesec dana nisam htela nista drugo sem da razjasnimo sve, on je rekao to sto je rekao i to je bio kraj.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 21:23:34 od tuzna727 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 EJ ZAJEBI BILMEZA ti vrijedis nesto, neznam te puno ali ako je to sve tako kao sto pises ti se ne brini doci ce netko tebe vrijedan vjeruj mi.
ja neznam zasto sve tako lijepe zene zavrse sa nekim kretenima.
sa takvim osobinama vrijedis puno ma ne bacaj bisere pred svinje, tj. ti si  biser a on je ovo drugo. Smile zao mi je sto patis ali moras proci tu fazu ,zao mi je ali je tako. Smile
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ajd ovako- zato jer te ne voli vise!

Previse si se otvorila i povjerovala njegovim banalnim lazima! J*ga zivot je takav...nauci da zivis s tim da je idiot i ne okreci se...proslost ostavljas iza sebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 

Smile Smile a odakle ti znas da je ona lijepa?! Smile ja ne kazem da nije jer je ne znam ,iz postova mogu zakluciti da ima neke plemenite osobine i to je sve...ali kako ti znas da je ona lijepa!?? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7
Stanite ljudi napljuvaste coveka ............mozda je klasican Balkanski problem.Koliko sam ja shvatio ona je daleko sposobnija,komunikativnija,organizovanija,poslovnija......dok je on neki seprtlja.E zasto sam rekao Balkanski problem,pa nije muskarac dominantan......eto zasto.Vidite da nije ljubomoran na neke druge likove vec na njen uspeh.To moze da se prebrodi ,samo je doticni izgubio samopouzdanja pa mu mama treba da kaze da je savrsen.Klasican Balkanski edipovac...............sad cu biti vulgaran .........klasicna picka od muskarca.Takav ti i ne treba......
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Smile Smile a odakle ti znas da je ona lijepa?! Smile ja ne kazem da nije jer je ne znam ,iz postova mogu zakluciti da ima neke plemenite osobine i to je sve...ali kako ti znas da je ona lijepa!?? Smile Smile Smile
ej druze ma znam ja svasta  Smile pa sta sad hoces reci ako ima sve crte lica savrseno rasporedjene ili ima kilu pudera ona je onda lijepa ,e ja tako nemislim , ova djevojka je za mene lijepa sa ovim postovima me uvjerava u svoju lijepotu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Stanite ljudi napljuvaste coveka ............mozda je klasican Balkanski problem.Koliko sam ja shvatio ona je daleko sposobnija,komunikativnija,organizovanija,poslovnija......dok je on neki seprtlja.E zasto sam rekao Balkanski problem,pa nije muskarac dominantan......eto zasto.Vidite da nije ljubomoran na neke druge likove vec na njen uspeh.To moze da se prebrodi ,samo je doticni izgubio samopouzdanja pa mu mama treba da kaze da je savrsen.Klasican Balkanski edipovac...............sad cu biti vulgaran .........klasicna picka od muskarca.Takav ti i ne treba......
ma bravo majstore  Smile  Smile  Smile ma nisi vulgaran samo si iskren ja to isto mislim  Smile mozda treba malo superlativa kojim opisuje karakter tog decka ali dobro je i to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:45:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.