Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:24:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: tuzna .... :cry:  (Pročitano 17718 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
de pitaj mamu, molim te, jel odgovor Ne za prvi deo pitanja ili je odgovor Ne za drugi deo pitanja Smile
  na drugi dio pitanja se odgovor odnosi
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Cao, sta radis? Ako se uplasio, zar ne postoji nesto pametnije da kaze. Kako si??? Zar to nije glupost?

ja sam se dosad zajebavao na ovoj temi Smile ,ali vidim da si ti debelo zabrazdila - pa da ti kazem sad evo ozbiljno - ti imash veliki problem u komunikaciji - pripisujesh onome shto ti ljudi kazu neka svoja znachenja ,umesto onog shto ti je stvarno recheno .

mislim , chovek te je pitao kako si i shta radish - ochigledno je zainteresovan za tebe i tvoje psiho/fizichko stanje ... Smile

Citat
Razmisljam i ja o tome, ali ne zelim vise da se upustam u nesto, da bi bilo opet po starom. Hocu nekog na koga cu se osloniti celi zivot.

problem je shto ti nisi osoba na koju neko drugi moze da se osloni - treba ti podrshka ,ali je drugom ne dajesh ...

bas naprotiv, jesam osoba na koju se svi oslanjaju. a narocito on. toliko dokaza je za to sto bi ti i on sam mogao potvrditi. Podrska - pa ja sam ona vesela osoba u drustvu, s kojom se svi rado druze i pricaju. Samo je problem u tome sto ja kao zensko ne zelim stalno da pruzam podrsku i oslonac, ja kao zensko zelim muskarca pored sebe na koga se mogu uvek osloniti i koji ce biti tu pored mene.

A to sto me pitao kako sam? Sta radim???? Sta njega briga vise sta ja radim. Imao je priliku da pita, nema je vise i u redu. Kad cemo se videti??? Zbog cega???

Vise mi se svidja kad si neozbiljan, pa molim te, takav i ostani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
znaci kompromisi.
kompromisi su klimavi..uvek postoji mogucnost da se kad tad nesto iz proslosti "natrlja na nos" onom drugom..mada, opet sve zavisi od te dve osobe, kakve su..i sta ih vezhe.. Smile treba oprostiti..
Citat
moje pitanje, da li ce opet posle nekog vremena isto biti ili ovog puta nece. da li ona kao zensko ipak malo treba da spusti svoj gard, ponos, da bude ipak zena.
Jednom pocepano, ne biva vise nikada celo..zaraste rana, ostane oziljak..i opet se vracam na prashtanje..pitanje je da li moze da se oprosti, zaista.. gde je oprostaj pravi, tu nestaje ponos..
moje vidjenje.. Smile

znas zasto sam pitala: neka nasa poznata manekenka, starija, je radila u becu, upoznala nekog, zabavljali se, putovali i sl. i njoj otac kaze, da je sve to fino i lepo, ali ako on ne misli ozbiljno, potrosice sve njene pare i ostavice je. nedugo potom, ona je njega pitala jel misli ozbiljno s njom, ona hoce da se udaje, na sta je on odgovorio da mu ne pada na pamet. ona se okrenula i vratila u srbiju. nije mu se javljala. posle mesec dana je dosao sa velikim buketom cveca, kafom (jer je bila nestasica kafe, mislim da je to bilo za vreme rata), i verenickim prstenom. kaze da je sad srecna s njim.

zato mene zanima, postoji li sansa da sve bude u redu i posle svadje i raskida.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa verovatno može, ali sve zavisi od toga iz kog razloga je došlo do svađe/raskida...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
ajoj koliko se ovde razglabao bezveze!
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Samo je problem u tome sto ja kao zensko ne zelim stalno da pruzam podrsku i oslonac, ja kao zensko zelim muskarca pored sebe na koga se mogu uvek osloniti i koji ce biti tu pored mene.

jebiga  Smile ... mnogo trazish  Smile - nije to lako u danashnje vreme ,a taj tvoj se verovatno uplashio braka ,vezivanja ,obaveza . mozda mu treba josh malo vremena da prelomi ,a ti mu bash nisi pomogla .

znam da je on daleko od savrshenstva  Smile ,ali i ti si trebala da upoznash njegove mane za tolike godine ,pa da naucish kako da ih ispravljash ... Smile

Citat
A to sto me pitao kako sam? Sta radim???? Sta njega briga vise sta ja radim. Imao je priliku da pita, nema je vise i u redu. Kad cemo se videti??? Zbog cega???

pa shta bi ti napisala sama sebi da si na njegovom mestu ?  Smile Smile

nije svako talentovan da pishe ljubavne sonete ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nije svako talentovan da pishe ljubavne sonete ... Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Biće jedno sokoćalo u koje će ljudi gledati i vidjeti šta se dešava na drugom kraju svijeta.
                                        Mitar Tarabić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
haha
a sta je s onim najjednostavnijim:  "zelim da razgovaramo!"
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
tako je miro...  Smile
ma taman posla to da napise, pala bi mu kruna s glave  Smile

najbolje poslati neobaveznu, bezlicnu poruku, pa ako upali, upali...  Smile
... stvarno se 'potrudio' oko mejla  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2008, 22:46:47 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
taj lik je mozda i voli, mozda je i zaljubljen u nju, ali iz nekih svojih predrasuda, nekog ubedjenja ili cak vaspitanja, misli da ona nije ta.
boji se, ako vidi i on da je zrelija od njega, boji se da ce ga tertirati kao dete celog zivota, da ce ga omalovazavati, pred njegovom familijom,
i sta ti ja znam sve ostalo, pa misli da mu je ta bivsa bas onakva kakvu bi njegovi roditelji prihvatili. (ako smo se slozili da je mamin sin).
u svakom slucaju treba da dobije ono sto je zasluzio. a ne sto zeli. po mom skromnom misljenju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:24:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.