Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:47:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzba Hrvatske za ratne zlocine  (Pročitano 33531 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
ma jasno je meni šta je bila hrvatska u 2 s.v ali me ne zanima ko je koga ubio, jel neko ubio moju pra babu ili koga već prije 60 godina. ja govorim sad sta sam proživjeo ja i moja obitelj ni krivi ni dužni od četnika

Ти које ти називаш четницима су четници само у твојој глави. Мада у суштини ви мање више сваког Србина називате четником и то у вашем контексту четништва. У суштини беспредметно је уопште полемисати са неким попут тебе ко не барата неким основним историјским чињеницама. Треба ти деране још пуно да читаш историју.  Smile

Citat
Čekaj malo, da malo pojasnimo trenutnu situaciju... Vi osuđujete te budale koje nose obilježja ustaša (slažem se s vama - to su budale), a zašto ja onda ne bi osudio i ove vaše koji su se 91' deklarirali kao četnici dok su jurišali na Hrvatsku...?
Dakle to je bilo otprilike ovako: Krajem 1980-ih, u Srbiji se osniva nekoliko političkih i paravojnih skupina koje se pozivaju na četničku tradiciju i povezuju s četnicima u emigraciji. Oni kao "dobrovoljci" dolaze u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu i tu prednjače po zlodjelima.

Ја их лично не осуђујем и савршено ме заболе она ствар шта ће нека будала у хрватској да носи на глави, што се мене тиче може да стави љубичицу или говно на чело мени је свеједено.
Што се тиче рата од '91... Ви сте све српске војнике називали четницима или ти четничким бандама, почев од ЈНА па све до којекаквих добровољаца. Морате се одлучити шта је то четник да би даља полемика уопште имала смисла.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 20:26:41 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nismo svi ustaše. par klinaca koji su rođeni 95 stavilo glupe kape i ajmo. a da četnika ima ima.
Par klinaca...kao na koncertima Tompsona???
kod nas je recimo zabranjena prodaja ustaških obilježja i nigdje baš nigdje nemožeš vidjet štand da se to prodaje što recimo u Srbiji nije slucaj sa četnićkim obilježjima
Vidi...prirodno je,a i kod nas je zabranjena prodaja nazi obelezja...
Ustase,NDH...zna se sta su bili....
JVO i Draza Mihajlovic...Vlada se nalazila u Londonu,o odlikovanjima SAD i Francuske,misijama spasavanja saveznickih  pilota,licnog stava De Gola prema presudi nad Drazom,protestima stotina pilota ispred Pentagona,koje su evakuisali JVO i D.M.(Tito je bio svugde rado priman,ali kod De Gola nikad bas zbog licnog poznanstva sa Drazom....
Ma sta vise da nabrajam...
Ustase...Pavelic,Francetic,Luburic,Artukovic,Rojnica....i jos neka vasa slavna imena... Smiley 1
I vi ih poredite sa Cetnicima Draze Mihajlovica...daj bre... Smile

Čekaj malo, da malo pojasnimo trenutnu situaciju... Vi osuđujete te budale koje nose obilježja ustaša (slažem se s vama - to su budale), a zašto ja onda ne bi osudio i ove vaše koji su se 91' deklarirali kao četnici dok su jurišali na Hrvatsku...?
Dakle to je bilo otprilike ovako: Krajem 1980-ih, u Srbiji se osniva nekoliko političkih i paravojnih skupina koje se pozivaju na četničku tradiciju i povezuju s četnicima u emigraciji. Oni kao "dobrovoljci" dolaze u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu i tu prednjače po zlodjelima.
Covece vasa zemlja je sumnjiva vas jezik koga nazivate nije jezik, a to dali sebe neko naziva cetnikom pa nije bilo nikakvih cetnickih pokreta daj nadji mi jedan cetnicki pokret? I nisu "cetnici" prvi dosli nego ste vi zeleli rat to treba da ti bude jasno kao dan!!!
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
ma jasno je meni šta je bila hrvatska u 2 s.v ali me ne zanima ko je koga ubio, jel neko ubio moju pra babu ili koga već prije 60 godina. ja govorim sad sta sam proživjeo ja i moja obitelj ni krivi ni dužni od četnika
Cetnika???
To sto ste vi ljude koji su ziveli u svojim kucama, i uzeli puske da ih brane,nazivate 'cetnicima", je samo vas kolektivni problem!!!
To nisu bili nikakvi cetnici, i vi to znate...doduse mozda i ne znate obzirom kakav vam je HRT i dan danas sto se takvih kvalifikacija tice...
A o "ni krivim ni duznim"....
Pa sta su krivi one stotine hiljada jadnika iz kilometarskih kolona,koje ste maltretirali dok su spasavali goli zivot od vas "branitelja"....
Da nisu i ovi iz kolone svi cetnici....a???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;

Ти које ти називаш четницима су четници само у твојој глави. Мада у суштини ви мање више сваког Србина називате четником и то у вашем контексту четништва. У суштини беспредметно је уопште полемисати са неким попут тебе ко не барата неким основним историјским чињеницама. Треба ти деране још пуно да читаш историју.  Smile

Citat

Ја их лично не осуђујем и савршено ме заболе она ствар шта ће нека будала у хрватској да носи на глави, што се мене тиче може да стави љубичицу или говно на чело мени је свеједено.
Што се тиче рата од '91... Ви сте све српске војнике називали четницима или ти четничким бандама, почев од ЈНА па све до којекаквих добровољаца. Морате се одлучити шта је то четник да би даља полемика уопште имала смисла.

Ma ajde ne lupetaj, veliki dio Srba koji je jurišao na Hrvatsku je nosio četnička obilježja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Vatikan: Međugorje je delo đavola
Autor: Tanjug | 04.06.2008 - 12:20

Međugorje, katoličko svetište u Hercegovini, predstavlja lukavstvo Sotone, izjavio je ugledni vatikanski sveštenik i jedan od glavnih egzorcista Andrea Đena u izjavi za britanski "Dejli mejl".

Zaštitni znak Međugorja
"U Međugorju se sve vrti oko novca, hodočasnika, kuća za iznajmljivanje i prodaje jeftinog nakita, što je velika sramota i delo samog đavola", kaže Đena, ističući da je Međugorje i šta se oko njega dešava skandal.
Vatikan javno optužuje grupu ljudi koji tvrde da su Majku Božju u poslednjih 27 godina videli više od 40.000 puta, a šest "videlica" privuče više od milion turista godišnje zbog čega lokalni trgovci zadovoljno trljaju ruke, piše list. Videlice danas žive u ogromnim kućama s obezbeđenjem, teniskim igralištima i skupocenim automobilima, a jedan od muškaraca koji je navodno video Bogomajku čak se oženio s bivšom kraljicom lepote iz SAD.

Sve je počelo 25. jula 1981. godine kad je šestoro dece u siromašnom delu Hercegovine dotrčalo svešteniku i izjavilo da su na obližnjem brdu videli Bogomajku. Crkvena istraga nije u to poverovala pa je Vatikan 1985. zabranio vernicima dolazak na mesta navodnog ukazanja što su mnogi katolici zanemarili.

Međugorje je i pitanje spora Katoličke crkve u BiH, odnosno mostarskog biskupa, i sadašnjeg i pređašnjeg i hercegovačkih franjevaca koji su nosioci ustaške ideologije.
Štaviše, ukazanja su se odvijala na području na kome su ustaše pobile velik broj Srba i pocicnile ostale zločine nad njima, a u blizini je i pravoslavni manastir Žitomislić koji je bio na udaru u oba rata.

Blic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ti Elo ne razlikujes JNA, Zute ose, Arkanove tigrove, Srpski poret obnove, Sprpsku radikalnu stranku od cetnika. Pravi cnitici su se zalagali za monarhiju ovi su samo nosili obelezja poput grba koji mozes sada videti na srpskim uniformama.
A sve ove stranke su se zalagale za visestranacki sistem kao sto je srpska radikalna stranka i sprski pokret obnove a ove zute ose i arkanovi tigrovi to su bile paravojne jedinice.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 20:40:09 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ma ajde ne lupetaj, veliki dio Srba koji je jurišao na Hrvatsku je nosio četnička obilježja...

Јесте истина је, али само кад неки хрватски балван попут тебе дефинише шта је четничко обележије. По таквој дефиницији сваки орао је четничко обележије.  Smile

Ево ти је четничка застава.  Smile

« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 20:41:43 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
nismo svi ustaše. par klinaca koji su rođeni 95 stavilo glupe kape i ajmo. a da četnika ima ima.
Par klinaca...kao na koncertima Tompsona???
kod nas je recimo zabranjena prodaja ustaških obilježja i nigdje baš nigdje nemožeš vidjet štand da se to prodaje što recimo u Srbiji nije slucaj sa četnićkim obilježjima
Vidi...prirodno je,a i kod nas je zabranjena prodaja nazi obelezja...
Ustase,NDH...zna se sta su bili....
JVO i Draza Mihajlovic...Vlada se nalazila u Londonu,o odlikovanjima SAD i Francuske,misijama spasavanja saveznickih  pilota,licnog stava De Gola prema presudi nad Drazom,protestima stotina pilota ispred Pentagona,koje su evakuisali JVO i D.M.(Tito je bio svugde rado priman,ali kod De Gola nikad bas zbog licnog poznanstva sa Drazom....
Ma sta vise da nabrajam...
Ustase...Pavelic,Francetic,Luburic,Artukovic,Rojnica....i jos neka vasa slavna imena... Smiley 1
I vi ih poredite sa Cetnicima Draze Mihajlovica...daj bre... Smile

Covece vasa zemlja je sumnjiva vas jezik koga nazivate nije jezik, a to dali sebe neko naziva cetnikom pa nije bilo nikakvih cetnickih pokreta daj nadji mi jedan cetnicki pokret? I nisu "cetnici" prvi dosli nego ste vi zeleli rat to treba da ti bude jasno kao dan!!!

Evo ti nastavka:

Momčilo Đujić (kao "nadvojvoda" Pokreta srpskih četnika Ravne Gore u emigraciji) promaknuo Vojislava Šešelja u četničkog vojvodu u SAD na Vidovdan, 28. lipnja 1989. U svojim uputama Đujić naređuje Šešelju da »protjera sve Hrvate, Albance i druge strane elemente sa svetog srpskog tla«. (Cohen, str. 189)

Vuk Drašković je 1980-ih započeo kampanju koja je trebala Dražu Mihailovića ne samo rehabilitirati, nego i promovirati u "prvog gerilca Europe". Za rata protiv Hrvatske i BiH utemeljio Srpsku gardu.

Mirko Jović osniva stranku Srpka narodna obnova i paramilitarnu grupu Beli orlovi.

Siniša Vučinić osniva četničku postrojbu Srpski sokolovi, a u travnju 1992. organizaciju Zbor, obnavljajući pronacističku stranku Dimitrija Ljotića koja je djelovala 1934-1945.

Osnovan je još niz drugih četničkih formacija podjednako "slikovitih" imena: "Dušan Silni", "Beli orlovi" (tzv. Arkanovci po njihovom vođi Željku Ražnatoviću Arkanu), "Šiltovi". Sve su imenovane po uzoru na one iz Drugog svjetskog rata.

Neke što vidiš to se događalo prije 91', znači i dalje smo mi glavni krivci za rata - ma o čemu ja pričam, to vjerojatno ne može doć do tvog maloumnog mozga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Јел то неки крватски извор?  Smile

Твоја и шешељева дефиниција четника су скоро па исте. И он за себе мисли да је четник.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
E cekaj ti bezis sa teme mi znamo da su oni nosili srpska obelezja ili cetnicka kako god okrenes to ti dodje isto ali vi ste nosili ustaske oznake koji su za vreme II svetskog rata bili u paktu sa nacistickom nemackom ti ne razlikujes dobro od loseg, cetnici u II svetskom ratu nisu bili nacisti ali ustase jesu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:47:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.