Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:19:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzba Hrvatske za ratne zlocine  (Pročitano 33582 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Usraše tuže za ratne zločine  Smile

Pa to je isto kao da ubica priča o milosrđu, lopov o poštenju, narkoman o zdravlju... Smile

Sad kao time hoćeš reći da sa vaše strane nije bilo zločina, ili možda je, al pošto smo mi ''Ustaše'' to se onda ne vrijedi... ?

Ma zabrijo si skroz, ako se tu i tamo pojavi par budala sa velikim U na čelu znači da cijeli narod tako funkcionira... Inače ovakve slike gore nikako ne odobravam, sve bi ih trebalo zatvorit, nisu ni svjesni toga da time rade štetu svojem narodu... Karatko i jasno to su za mene budale!
Covece ti nisi normalan jesi video sta smo mi radili u novom sadu kad su se skupili neo nacisti sve smo ih pohapsili, a polgedaj vase slike nije normlano i to nigde nije prikazano na Euro news-u ili BBC-u ili CNN-u jer kao vi ste demokratska zemlja. Strasno.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
А теби 70 година није довољно да схватиш с ким имаш посла?  Smile Сутра им дај прилику да кољу и опет ће клати. Генетика у комбинацији са ''одгојем'' је чудо. Па још кад прсте умешају комплекси...  Smile
Него ко им ј... матер, нек нас туже, није то ништа чудно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma od tuzbe nema nista meni je to jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia Galaxy S
kod nas je recimo zabranjena prodaja ustaških obilježja i nigdje baš nigdje nemožeš vidjet štand da se to prodaje što recimo u Srbiji nije slucaj sa četnićkim obilježjima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa nisu cetnici palili i ubijali hrvatski, jevrejski ili ciganski narod! Covece koliko ste glupi pa to je strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Usraše tuže za ratne zločine  Smile

Pa to je isto kao da ubica priča o milosrđu, lopov o poštenju, narkoman o zdravlju... Smile

Sad kao time hoćeš reći da sa vaše strane nije bilo zločina, ili možda je, al pošto smo mi ''Ustaše'' to se onda ne vrijedi... ?

Ma zabrijo si skroz, ako se tu i tamo pojavi par budala sa velikim U na čelu znači da cijeli narod tako funkcionira... Inače ovakve slike gore nikako ne odobravam, sve bi ih trebalo zatvorit, nisu ni svjesni toga da time rade štetu svojem narodu... Karatko i jasno to su za mene budale!
Covece ti nisi normalan jesi video sta smo mi radili u novom sadu kad su se skupili neo nacisti sve smo ih pohapsili, a polgedaj vase slike nije normlano i to nigde nije prikazano na Euro news-u ili BBC-u ili CNN-u jer kao vi ste demokratska zemlja. Strasno.

Ne znam što ste vi radili u Novom Sadu, nisam čuo pa o tome ne mogu pričat... Protivim se svakom obliku nacizma... To što ih nisu pohapsili nije u mojim rukama, kao što sam rekao ja bi ih sve zatvorio...

Većina tih što se isfuravaju na Ustaše su ustvari balavci koji nemaju pojma o tome što je u biti nacizam... Krivo tumače nacionalizam i prelaze u ekstreme jer misle da su veći nacionalisti ako nose Ustaška obilježja...  Smile
Nakon takvih ekscesa ljudi poput tebe i još nekih na ovom forumu automatski smatraju cijeli Hrvatski narod Ustašama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nismo svi ustaše. par klinaca koji su rođeni 95 stavilo glupe kape i ajmo. a da četnika ima ima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia Galaxy S
Pa nisu cetnici palili i ubijali hrvatski, jevrejski ili ciganski narod! Covece koliko ste glupi pa to je strasno.

ma di bi oni to radili od nji su potekle ujedinjene nacije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
kod nas je recimo zabranjena prodaja ustaških obilježja i nigdje baš nigdje nemožeš vidjet štand da se to prodaje što recimo u Srbiji nije slucaj sa četnićkim obilježjima

Ти пре свега не знаш ништа о историји генерално а посебно о историји четничког покрета кад лупеташ овакве глупости. То што су тебе титова и туђманова историја училе да је Дража био исто што и хитлер то је само твој проблем. Али тај исти Дража је први у поробљеној Европи подигао устанак против Немаца. Затим кад су у питању, како их ти називаш, четничка обележија... оно што је теби познато као кокарда није четничко обележије већ српско. И да ли ти уопште знаш шта значи реч четници и одакле потиче?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Covece ja govorim o II svetskom ratu kada su ustase bili u paktu sa nacistickom nemackom sto je povezuje sa nacistima, a cetnici su se zajedno sa celim svetom borili protiv naciznam, dali je to tebi jasno ili nije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:19:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.