Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:49:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzba Hrvatske za ratne zlocine  (Pročitano 33768 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Ja ovo nisam pročitala na ustaškom forumu, već na index.hr, koji navodno važi za forum one tolerantne Hrvatske.
Ovde bi takav tekst bio izbrisan, a autor izbačen.

Na indeksu možeš pročitati svakakve gluposti, budući da se na njemu nalaze članci koji se mogu komentirati....to i nije forum...bar ne ove veličine...... dok burek je sasvim druga priča sa modovima,admin i est....gdje je sve usmjereno na diskusiju.

Ali i tamo imaš normalnih ljudi.......samo želim reć netreba vidit nekog ekstrema i onda na sva zvona
Na bureku si okružena većinom koja djeli tvoj svetonadzor....dok na Hr forumu to nije slučaj.
Dali misliš naprimjer da li je uvreda kad te neko zove ustašom?
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:30:19 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat

Ako ne voliš ustaše - jeste.
Ako voliš - nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Ja ovo nisam pročitala na ustaškom forumu, već na index.hr, koji navodno važi za forum one tolerantne Hrvatske.
Ovde bi takav tekst bio izbrisan, a autor izbačen.

Na svakom forumu se nađe neka budala... To što oni ne obrišu neki post znači da je možda i taj moderator budala... Smile

Btw. Vjeruj mi, ne mrze svi Hrvati Srbe, živim u Hrvatskoj i vidim što se događa oko mene... Uopće mi nije jasno kako neko može mrziti cijeli narod zbog pojedinaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia n80
Citat

Ako ne voliš ustaše - jeste.
Ako voliš - nije.

Onda 5% ljudi koji ih simpatiziraju tepaš, dok 95% ostalih vređaš.........
Oni su samo relikvija crne povjesti Hrvatske.....i nemaju nikakve veze s današnjim stanjem ili prije 10-15 godina

A ovi mulci što nose to znakovlje.......ne shvaćaju da su ko prvo idioti a ko drugo štete samo Hrvatskoj.
Tako da oni nisu patriJote nego imbecili
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ево ко су Хрвати, и шта мисле о свему:

Da se razumijemo: mi pred svijetom seremo da je Oluja bila samo oslobodilačka akcija, bez ikakave primisli o protjerivanju srba, mada budimo realni, nema tko ih nije želio poklat, nabit na kolac ili jednostavno upucat. Stoga, srbi, ne vraćajte se! Jebem vam mater!
nazalost ovakvi komentai imaju potporu u samom hrvatskom vrhu-pocev od ( kod njih ) neinformiranog -Mesica - pa nadalje.
Sve price su jos uvek relativno sveze i dostaa vremen ace trebati da se ovakvi komentari ne pojavljuju.
Inace nacionalizam je njima stvorio drzavu i drzavnost na osnovu Titovog nakaradnog Ustava SFRJ iz 1974 a mi smo bili ovce koje nisu znale nista dobro za sebe iskoristiti i uzeti -jer su i ostale -AVNOJ-evske granice - radi lakseg izbacivanja i proterivanja Srba sa svojih vekovnih ognjista na osnovu nekuh granica koje crtase uglavnom Hrvati - svojevremeno.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Stami vjekovno protjerivanje srba od  95. a protjerivanje hrvata u RSK to se ne broji, jer to je opravdano....
To je најмања цену коју сте платили (т.ј. тек ћете платити) ...  и Немци су ратну одштету за геноцид платили протеривањем фолксдојчера са севера Србије.

п.с.Још једна потврда да је сваки Хрват усташа, где год да живи.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 19:52:33 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
MENI nije jasno koliko ste pristrasni i necete da priznate netrpeljivost prema drugim narodima narocito prema srbima i jevrejima.
Samo se setite Tompsonovog koncerta-kako je poceo-kojim pozdravom-kojim parolama i sl???
Pa to samo govori o hrvatima- nemojte reci to je deo koji nije bitan -jer se koncert odrzavao u Zagrebu - mesto dobro znate i znate dobro-bolje no mi ko je sve prosustvovao od velikasa iz politike.
To vise govori o situaciji u8 Hrvatskoj .
A navedite bar jedan primer bilo kakvog skandiranja protiv hrvata na nekom koncertu u Srbiji i sl.

Mnogo godina treb ada prodje da sev na svoje mesto dodje  ali sami sebi u *upe skacete postupcima koji govore vise no vasi neinformirani politcari.
Zato sste u velikim probl;emima oko ove tuzbe i svojim postupcima ce te sjebati sve i doprineti  da propadne.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Off obrisan

Ne ljutite se sto vas brisem, ali na ovakvoj temi vi mozete do u nedogled, a ja nemam dve glave i 14 ruku  Smile
Stami tvoj poslednji post nisam izmenila, ali nemoj ni ti u off, drzi se te dve poslednje recenice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
MENI nije jasno koliko ste pristrasni i necete da priznate netrpeljivost prema drugim narodima narocito prema srbima i jevrejima.
Samo se setite Tompsonovog koncerta-kako je poceo-kojim pozdravom-kojim parolama i sl???
Pa to samo govori o hrvatima- nemojte reci to je deo koji nije bitan -jer se koncert odrzavao u Zagrebu - mesto dobro znate i znate dobro-bolje no mi ko je sve prosustvovao od velikasa iz politike.
To vise govori o situaciji u8 Hrvatskoj .
A navedite bar jedan primer bilo kakvog skandiranja protiv hrvata na nekom koncertu u Srbiji i sl.

Mnogo godina treb ada prodje da sev na svoje mesto dodje  ali sami sebi u *upe skacete postupcima koji govore vise no vasi neinformirani politcari.
Zato sste u velikim probl;emima oko ove tuzbe i svojim postupcima ce te sjebati sve i doprineti  da propadne.

Sta mi moramo navesti koncerte kada 1,2 miliona Srba bira SRS, a oni jos uvijek zele granice kao prije... mi nemamo ni ti jednu stranku u Hrvatskoj koja zagovara bilo kakav progon Srba ili necega drugoga... dok Seselj vodja SRSa i dalje prica o velikoj Srbiji...

Takodje prije par mjeseci je gorila Hrvatska ambasada... a sta je tada Hrvatska uradila? Nista...eto cisto radi reda...

Stami pa svatko zna da od ove tuzbe nema nista...
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 19:05:32 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Stami pa svatko zna da od ove tuzbe nema nista...

naravno da nema jer je to tuzba za genocid, a to ce se tesko dokazati. ja ne sporim da su pojedinci imali genocidne namere, ali to nije dovoljno da bi se genocid dokazao.
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 16:49:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.