Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Frapantno ~ Zarada dobra, a nema ko da radi ~ Od ovih poslova u Srbiji svi beže  (Pročitano 7741 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Mени је нејасно одакле уопште петље људима са интернет форума, посебно они који имају преко 10к порука, а који су по самој дефиницији потпуни блејачи и згубидани, да некога прозивају за нерад и да узимају себи за право да говоре о радној етици?

Или ликови који исмејавају устав и прописе који им се не допадају, нарочито око крупних питања државне територије и руковођења државом, али истовремено апелују на прописе, обавезе и јајаришу се око неких најситнијих и најбезначајнијих ствари и хистеришу на људе који покушавају да их изврдавају. Истовремено не обраћају пажњу на мега лоповлук и криминал, али их иритирају ситни прекршаји обичних грађана, којима би они да "заведу ред" у најбољем садистичком маниру

ima posla ...ali  nece olos da radi...procitaju "dvije knjige" i nekako skrpe 1 godinu nekog faLkuteta  Smile
i gotovo je... Smile od takvog olosa vise nikad nema niko koristi a najmanje on sam..
nece da radi..jbg..bolji je od bilo koga i sve zna...

ne bi ja njemu dao ni da jede... Smile

Него да те приупитам царе (у твом стилу):

А шта... Smile..ти то тако вредно радиш...кад стижеш да... Smile имаш преко 20к порука на... Буреку?  Smile

Smile

Мислим да се ради о оваквом типу "посла", као и код оних осталих којима сметају "нерадници" и "олош":

Него, нека лепо ови што спочитавају другима да треба да иду да раде као марва за минималац, нека лепо уступе своје послове, удобне канцеларије, фотеље, рачунаре и џезве за кафу незапосленима, а они лепо правац њива, пашњаци и старачки домови да бришу гузице старима. Тиме ће лепо пружити моралан пример "олошу", и показати да су вредни, доследни, морални стуб друштва и просвећени интелектуалци, забринути за будућност друштва, како се представљају.

П.С

Мада у овој држави апсурда, где системски бирократски паразити и страначки ботови жртве тог система називају олошем и нерадницима, не може да се буде ни чобан:

http://www.telegraf.rs/vesti/796471-necuveno-cobanin-ide-u-zatvor-jer-nije-imao-licnu-kartu-dok-je-cuvao-ovce

Citat
Zoran Miladinović (69) iz kuršumlijskog sela Sagonjevo provešće tri dana u zatvoru zbog prijave policije da nije imao kod sebe ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu!

Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 17:35:38 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Mени је нејасно одакле уопште петље људима са интернет форума, посебно они који имају преко 10к порука, а који су по самој дефиницији потпуни блејачи и згубидани, да некога прозивају за нерад и да узимају себи за право да говоре о радној етици?

Ma to im posao ...  Smile
I to dobro placen Smile Pa prduckaju malo.... Smile mojne se uzbudjavas Smile
Uglavnom impotentni,srednje informaticki obrazovani, u kasnim 30-tim... Smile
Nisu imuni na pare, rade kao dzuboks Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Ma to im posao ...  Smile
I to dobro placen Smile Pa prduckaju malo.... Smile mojne se uzbudjavas Smile
Uglavnom impotentni,srednje informaticki obrazovani, u kasnim 30-tim... Smile
Nisu imuni na pare, rade kao dzuboks Smile
Oni ne kukaju, vec rade! Jedna poruka na forumu, jedan pecat u zivo! Ekipa stigla!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Oni ne kukaju, vec rade! Jedna poruka na forumu, jedan pecat u zivo! Ekipa stigla!

A ko kuka ? Smile
Meni se cini da najvise ovde kukaju oni koji ne mogu da nadju neku nesrecnicu da mu babi menjaju pelene za 150 evra Smile
Cekam da se sad jave... Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

evo ja imam preko 10.000 poruka ovde ali isto tako imam preko 10 godina radnog staza kod privatnika i sta cemo sad  Smile
i normalno da cu da serem jer je iz godine u godinu sve gore i sve manja prava za radnika,a sve veca robovlasnicka ovlascenja poslodavcima moj ne bi bio sretan ni kad bih radio 24/7 i to dzabe mozda kad bi ja njemu placao da radim mozda bi tad bilo ok ovako kolko kog da nam smanjuju satnicu mi i dalje po njemu imamo preveliku platu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.