Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turska, Srbija ... prošlost ili budućnost ?  (Pročitano 12285 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ovde se opet gusla u najveće , ( guslanje nije samo srpski specijalitet ,da budem jasan) , Turska jeste sa Srbiju veličina ali je za Izrael vojni i politički patuljak

Odvali covek,a ne da nijedan konkretan argument ili podatak.al bitno je da on lepo isproziva sve ovde da guslaju,samo zato sto ne misle ko on.  Smile

Danilova skola na delu.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Citat
Izrael je trenutno najmoćnija država na svetu i tačka
To je smejurija. Najjaca drzava na svetu a ne mogu da se izbore sa par miliona palestinaca.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Mojne da guslas,bre.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
Citat
To je smejurija. Najjaca drzava na svetu a ne mogu da se izbore sa par miliona palestinaca.

Ne mogu ili ne žele  , Arapsko-Izraelski rat 1973 , Israel pred porazom , upada Amerika  i gotova stvar  , nijedna država na svijetu nema toliko saveznika koji će u svakom trenutku ratovati za nju , nijedna.

Što se mene tiče ja bi ima dao taj Jerusalim i tih par sele , pametniji poušta  , ali mene niko nepita  , Palestince smestiti u Jordan - Siriju , napraviti neku državu , Arapima makar teritorije ne hvale , ali očigledno da nekom vrlo moćnom ne odgovara da se taj problem reši , stvari , pogotovo u politici vrlo često nisu onakve kavim se čine.
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
A jel ti kapiras da to ovaj put nije tako crno-belo,jer bi ovaj put od Amera bilo zatrazeno da ratuju protiv NATOa,saveza koji su oni licno stvorili i koji oni licno gaje?

Takodje,da ne drze svi Ameri toliko do Izraela,govori i cinjenica da su 90ih preko crnog trzista ladno prodali Egiptu 1000 svojih ljubljenih Abramsa i jos mu dali da sam napravi jos pod licencom.Ej... Abramse... Egiptu.Jedine nacije koje imaju tako nesto(realno,tenk nije nista posebno,ali za Amere je svetinja) su samo jos Kuvajt,Saudi Arabija i Australija.

Shvati - ovaj put nije sve crno belo i veliko je pitanje sta bi bilo ako bi doslo do nekog sranja.Tesko da ce doci,ali kad bi doslo,bilo bi veselo.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 18:27:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Citat

Ne mogu ili ne žele  , Arapsko-Izraelski rat 1973 , Israel pred porazom , upada Amerika  i gotova stvar  , nijedna država na svijetu nema toliko saveznika koji će u svakom trenutku ratovati za nju , nijedna.

Što se mene tiče ja bi ima dao taj Jerusalim i tih par sele , pametniji poušta  , ali mene niko nepita  , Palestince smestiti u Jordan - Siriju , napraviti neku državu , Arapima makar teritorije ne hvale , ali očigledno da nekom vrlo moćnom ne odgovara da se taj problem reši , stvari , pogotovo u politici vrlo često nisu onakve kavim se čine.
Upravu si imaju mocne saveznike i imaju mocnu dijasporu. Ali nisu najmocnija drzava na svetu ni izdaleka. Oni imaju teritorijalni problem gori nego mi sa Kosmetom. Oni na mnogo losem geografskom polozaju i konsantno su ugrozeni od suseda i 'suseda'
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
Apsolutno se slažem da govorimo hipotetički , ali Turska je američki saveznihk iz interesa  , ranije zbog SSSR , danas Rusije , Kine , kontrole bliskom istoka , dočim su Židovi najosnovnije gradvno tkivo koje je formiralo USA , dakle postoji saveznik i  "saveznik"   , USA bi se odrekal stotinu Turski zbog jednog Izraela , mada ponavljam sukoba neće biti , ista je to sila , neće oni sami sebe . Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Tu se slazemo.Pametna su NATO gamad,i nece dozvoliti da (opet) nastane raskol samo zbog par nesuglasica.Nazalost...  Smile  Kako bi bilo lepo da se podele i pokolju medju sobom. 

Elem... Cisto radi poredjenja...

http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=Turkey

http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=Israel

EDIT - popravljeni linkovi.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2011, 18:36:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
Što se nas tiče najbolje bi bilo zlatni uzdražani , ona stoka u bosni umjesto da se međusobno kolje , jedni bi trebalo sa Izraelom a drugi sa Arapima , uvjek ko fol uzdržani i uvjek koristiti sve što ti život pruža , ali mislim da je u Bosni obrnuto ovi sa strane ih ko kerove pujdaju jedne na druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Pa koliko ja vidim Dodik je opasno lize sa jevrejima Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.