Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:15:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turska osvaja Tursku ~ Revolucija bre  (Pročitano 58166 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Ердоган оптужио Белгију да је центар за симпатизере ПКК

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган је оптужио Белгију да је важан центар за симпатизере Радничке партије Курдистана (ПКК) и свештеника Фетулаха Гулена, које званична Анкара криви за покушај војног пуча у јулу.

Пре него што је кренуо у посету Пакистану, Ердоган је новинарима у Анкари рекао да је немачким званичницима показао доказе да је једна организација у Немачкој скупљала новац за ПКК, пренео је Ројтерс.

Председник Турске је оптужио Немачку да није у потпуности посвећена борби против тероризма и да подржава ПКК.

Ердоган је навео и да су побуњеници које подржава Турску на два километра од града Елбаба на северу Сирије и да се очекује да брзо од Исламске државе преузму тај град.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Ердоган: Запад помаже Исламској држави

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је током званичне посете Пакистану да Запад помаже Исламској држави.

Ердоган је у обраћању посланицима пакистанског парламента рекао да Запад подржава "Даеш" (арапски назив за терористе) и додао да је оружје пронађено код екстремиста произведено у западним земљама.

Турска је чланица НАТО и коалиције окупљене око САД која се бори против ИД у Сирији и Ираку.

Како наводи агенција АП, ваздушни напади коалиције помогли су ирачким и сиријским снагама да протерају терористе из многих градова.

Екстремисти ИД запленили су велики део војних возила и оружја, које су САД донирале ирачким властима, у лето 2014. године када су се раширили у тој земљи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.99
mob
Qtek 小米

Турски туриста у Италији.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Истанбул, притвор за 103 универзитетска професора

Турско тужилаштво наложило је притвор за 103 професора универзитета у Истанбулу у оквиру истраге на чијој мети су присталице имама Фетулаха Гулена, јавила је телевизијска станица НТВ.

Анкара Гулена оптужује да је организовао неуспели војни пуч средином јула у Турској, што он демантује.

У питању су професори Технолошког факултета, преноси Ројтерс.

Турски лист Хуријет је на сајту објавио да је већ 70 професора приведено у истовременим рацијама широм града.

Рације спроводе припадници полиције за борбу против организованог криминала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
ja mogu iz svog iskustva da kazem da su turci eminencija gostoprimnosti za sve zapadne strane...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Ердоган укида премијерску функцију?

Министар шумарства и водопривреде Турске Вејсел Ероглу изјавио је да ће у тој земљи бити укинута функција премијера у оквиру историјских промена које доноси владин предлог за увођење новог, председничког система.

Ероглу је навео да ће у новом формату, о којем би наредне године требало да се одржи референдум, председник Турске Реџеп Тајип Ердоган имати једног или можда и два потпредседника.

"Неће бити премијера у новом систему. У суштини ту је председник и уз њега вероватно потпредседник, као у САД. Могли бисмо да имамо више од једног потпредседника", рекао је Ероглу државној агенцији Анадолу, а преноси АФП.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Ердоган: Зашто НАТО чланице дају азил турским пучистима?

Турски председник Реџеп Тајип Ероган апеловао је на земље-чланице НАТО да не дају политички азил његовим официрима које Анкара сумњичи за умијешаност у покушај државног преврата.

„Чланице НАТО морају имати у виду да им азил траже људи које ми оптужујемо за тероризам. Уосталом, не разумијем како официри-терористи, а то јесу они који су умијешани у пуч, могу да буду од користи НАТО?“, поручио је лидер Турске.

Претходних дана је неколико турских официра, који служе у познатој америчкој авио-бази Рамштајн у Њемачкој, затражило од Берлина политички азил, пишу Факти, додајући да је првих дана октобра азил у Њемачкој затражило и неколико турских дипломата, као и да је крајем септембра азил тражило неколико стотина присталица турског исламског проповједника Фетулаха Гулена.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Ердоган оштро критиковао оне који Трампа зову диктатором

Турски председник Реџеп Тајип Ердоган критиковао је људе у САД и Европи који називају новоизабраног америчког председника Доналда Трампа "диктатором" и позвао их да поштују демократију.

Реџеп Тајип Ердоган је рекао да они то раде јер Трамп није био њихов "омиљени кандидат".

Турски председник је оптужио западне земље и што деспотом називају лидере који "не служе њиховим интересима".

"Запад ће и даље да црвеним тепихом дочекује тиране који имају крв на рукама, а друге који их критикују етикетираће као диктаторе", рекао је Ердоган обраћајући се на састанку Организације за исламску сарадњу у Истанбулу.

Према његовим речима, када они неког називају диктатором то значи да је "та особа добра, јер је против њихових интереса", јавио је АП.

Ердоган је рекао и да се демонстрацијама против Трампа не поштује демократија, нити резултати америчких избора.

"У Америци су почели Трампа да називају диктатором. У више земаља у Европи изашли су на улице и почели да говоре 'диктатор'. Мислио сам да сте ви демократе? Зашто не поштујуте резултате гласања?", упитао је Ердоган.

Додао је да га не забрињавају Трампови коментари о исламу или муслиманима, наводећи да ће их "исправити" када ступи на дружност.

"Навикли смо на такве ствари у политици", додао је Ердоган.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
pisali smo o tome...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:15:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.