Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tурска никада неће бити део Европе  (Pročitano 35414 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Зар има већих ругоба од твојих сународњака вехабија и муџоса са својим забрађеним ханумама. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
The Times
Erdogan mora pobijediti

Turska je na prekretnici, a sukob između vlade i vojske mogao bi imati katastrofalan ishod, tvrdi u ponedjeljak autor uredničkog komentara u londonskome The Timesu.

Foto: Reuters
Ta zemlja, koja je stup NATO-a, potencijalna članica Evropske unije i strateški partner Zapada na Bliskom istoku, našla se na rubu katastrofe.

Ako aktualni sukob između umjerene islamističke vlade Recepa Tayyipa Erdogana i vojnog establišmenta završi vojnim udarom ili pak izazove politički ili vjerski motivirano nasilje, Zapadu i regionalnoj stabilnosti bit će nanesena neprocjenjiva šteta.

Premijer Erdogan iz ovog sukoba mora izaći kao pobjednik, navodi se u komentaru lista.

Neprihvatljivo je da u jednoj zemlji koja želi postati član evropske obitelji vojni dužnosnici budu imuni od civilnih sudova, da imaju veto na političke odluke, da blokiraju rješenje na Kipru i da mogu plašiti vladu.

Premijer, međutim, mora biti vrlo taktičan, strpljiv ali i odlučan kako bi izbjegao da bijesni vojni establišment zemlju gurne u stanje rasula, što je upravo ono što su sudionici urote otprije sedam godina navodno i željeli postići, ističe uvodničar Timesa.
(FENA)

http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100301023
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ajde ....

Sad su se dosetili - posle 80 godina vladavine vojne hunte ..... i 50 vojnih  udara ....  Smile

Cim ga Englezi podrzavaju - to se sigurno u korist turkesijskih interesa ..    Smile

Problem je naravno u necem drugom , pravi islamisti i Turski nacionalisti  su sve organizovniji i ne zele da dozvole realizaciju Amerikog projkta podele Turske na tri drzave - zato se sad u zapadnim medijima forsira satro nacionalista Erdogan .  Smile .. Ali bice to racun bez krcmara .....  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 12:19:58 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ajde ....

Sad su se dosetili - posle 80 godina vladavine vojne hunte ..... i 50 vojnih  udara ....  Smile

Cim ga Englezi podrzavaju - to se sigurno u korist turkesijskih interesa ..    Smile

Problem je naravno u necem drugom , pravi islamisti i Turski nacionalisti  su sve organizovniji i ne zele da dozvole realizaciju Amerikog projkta podele Turske na tri drzave - zato se sad u zapadnim medijima forsira satro nacionalista Erdogan .  Smile .. Ali bice to racun bez krcmara .....  Smile

daj ziv bio reci mi koja se tvoja eopoliticka pronoza i ostvarila? daj da procitam nedje neku autorsku temu i rad po ovom pitanju...mislim tako si siuran u sebe da pretpostavljam da ti je to opis i radno mjesta, kakva crna turska iz tri dijela, ovo sam mou ovdje da procitam...mislim da tursku iz tri dijela ne vide ni jedna opcija koja je na vlasti u republici turskoj, bili oni islamisti, bili nacionalisti...
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa sad mnogo trazis .. a mnogo i gledas CNN i BBC .. i premnogo , bre , citas taj ,,Tajmsic ,, ....

Tajni dokumenti Pentagona su nekom dostupni - pogodi kome .....  Smile ..  Smile

Evo , da ti pomognem - cak su bili i onako iz ,, efea ,, i publikovani ... na kratko - tako nalaze dobro vaspitanje ... tek da se vidi da su procurili ...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 12:33:46 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Pa sad mnogo trazis .. a mnogo i gledas CNN i BBC .. i premnogo , bre , citas taj ,,Tajmsic ,, ....

Tajni dokumenti Pentagona su nekom dostupni - pogodi kome .....  Smile ..  Smile

Evo , da ti pomognem - cak su bili i onako iz ,, efea ,, i publikovani ... na kratko - tako nalaze dobro vaspitanje ... tek da se vidi da su procurili ...  Smile

А он сања (Инцко) о рестаурацији Отоманске империје Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Meni je ipak onaj americki plan  nekako  realniji .  Smile .. ne znam zasto ....
« Poslednja izmena: 01. Mar 2010, 13:01:11 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3510
Meni je ipak onaj americki plan  nekako  realniji .  Smile .. ne znam zasto ....

Можда зато што Инцко тако жели, а неће да призна Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

pa sta mislis ko je turke pritisnuo da se malo vise anazuju na balkanu??? pa ameri, ameri i zele da se restaurira ta otomanska imperija preko cea bi kontrolisali i iran i sta ja znam sta vec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

pa sta mislis ko je turke pritisnuo da se malo vise anazuju na balkanu??? pa ameri, ameri i zele da se restaurira ta otomanska imperija preko cea bi kontrolisali i iran i sta ja znam sta vec
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
САД ће у току ове године напасти Иран уколико не успију да "поставе" своју власт и збришу муле
са "политичке" сцене.По паре да се кладимо:Нису они пријатељи никоме,а поготово муслиманима
који им с времена на вријеме служе као параван да није у питању вјерски рат тако да можеш
видјети "помоћ" само онима маргинализованим исламским земљама док оне које имају своју власт
амери газе и газиће.Турска није исламска земља ни политички ни војно,а свака радикализација
према постављању Турске као исламске земље амери ће сломити преко својих генерала који држе
власт у Турској.Турска је хемороид у Џоновом анусу,а крема којом је Џон маже спрјечава пуцање
хемороида.Чим Џон престане са трљањем по ректуму прокрвариће и болити само турке,а не амере
који већ имају својих унутрашњих проблема тако да је питање времена колико ће још моћи
контролисати владе које је поставила широм свијета.Међу њима и Турску.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.