Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tурска никада неће бити део Европе  (Pročitano 35093 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
HKj šta misliš da li je Srbija stabilnija država od Turske, kada tako podcenjivački gledaš na nju?
ne,u istim smo govnima.
samo sto mi bar shvatimo kad nas neko jebe.obicno ne radimo nista,il jer nas mrzi,il jer vlast boli uvo,il jer ni sami ne primetimo,il jer dobijemo nekog...jaceg "partnera",pa ne mozemo lako da ga skinemo.ali,bar shvatimo.
a ovi orangutani vec nekolko decenija sisu americki kurac do maksimuma,i i dalje ne mogu da utuve u glave da sve apsolutno zabole isti za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Turska ima svoj interes, za savezništvo sa Amerikom radi drugim narodima šta hoće. jedno je evidentno Tusrka država je za respekt i ne shvatam zašto toliko omalovažavanje. Treba nam ogledalo.

Nemerljivo su vece stete od koristi toj saveznistva . Turska je izgubila od Amerike i Engleske dve trecine svoje nekadasnje teritorije i svedena na danasnje granice . Sad moraju da gledaju kako im ,, saveznici ,, cerece bivse sunarodnik u Iraku . Moraju da podrzavaju izmisljeni rat protiv terorizma .... Pristali su da  slucaju nuklearnog rata budu zbrisani sa mape u prvom minutu sukoba ..... Saveznici ih blamiraju sprdajuci se sa njihovom zeljom da udju u EU .... ,, Saveznici ,, ih iznutra destabilizuju - organizovali su minimum 10 vojnih puceva ..... U Turskoj je vec 89 godina na vlasti vojska tj. vojna hunta .....

I na kraju , planovi ,, saveznijka ,, da se Turska podeli na tri drzave , ako ne bude ,, kooperativna ,, poznati su turskoj javnosti , ali niko ni da pisne .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel 
Ali oni su kooperativni, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ali oni su kooperativni, zar ne?
pa,jes,vala,neko(normalan) ne voli,niti moze da trpi kad mu drugi gura onu stvar otpozadi.
neko drugi,s druge strane(obicno oni koji su leceni u psihijatrijskim ustanovama),moze satima i satima u tome da uziva.

svasta imas na ovom svetu.prsotine(cepulje,oni sto vole da ga primaju,itd,id...) su jedna od onih sve brojnijih,nazalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
HKj šta misliš da li je Srbija stabilnija država od Turske, kada tako podcenjivački gledaš na nju?
ne,u istim smo govnima.
samo sto mi bar shvatimo kad nas neko jebe.obicno ne radimo nista,il jer nas mrzi,il jer vlast boli uvo,il jer ni sami ne primetimo,il jer dobijemo nekog...jaceg "partnera",pa ne mozemo lako da ga skinemo.ali,bar shvatimo.
a ovi orangutani vec nekolko decenija sisu americki kurac do maksimuma,i i dalje ne mogu da utuve u glave da sve apsolutno zabole isti za njih.
@ HJK ... Ovaj post ponavljam samo zato sto mi se izuzetno dopao .

@ Perudji , jos od Kubanske krize Turci su dobili ulogu topovskog mesa u eventualnom sukobu Amerike i Rusije .... Ako mislis da  je to pametna pozicija ....  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 12:17:01 od Topla2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel 
A koju mi ulogu imamo, smoraspadanja i rastakanju, zadovoljni što smo prepušteni truljenju.Da je naša pozicija bolja video bir razlog za samozadovoljstvo, ovako sve mi liči na perverziju tipa, oni žive loše , mi lošije, ali smo u prednosti , jer znate mi smo Srbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A koju mi ulogu imamo, smoraspadanja i rastakanju, zadovoljni što smo prepušteni truljenju.Da je naša pozicija bolja video bir razlog za samozadovoljstvo, ovako sve mi liči na perverziju tipa, oni žive loše , mi lošije, ali smo u prednosti , jer znate mi smo Srbi.
ne,ja vec rekoh u cemu je razlika.
nas jebu,ne regaujemo,al bar shvatimo da nas jebu.
njih jebu,a njima prosto ne dolazi iz dupeta u glavu.valjda od silnih...objekata koji su im prosli kroz isto.
a i kad im dodje,sumnjam da bi ista i uradili.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 12:23:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Ja sa vise optimizma gledam na situaciju u Srbiji . Staticki gledano u pravu si , dinamicki gledano nisi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
@ Perudji , jos od Kubanske krize Turci su dobili ulogu topovskog mesa u eventualnom sukobu Amerike i Rusije .... Ako mislis da  je to pametna pozicija ....  Smile

Изгледа да неко жели да и ми поделимо ту улогу са њима Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Alcatel 

Ja sa vise optimizma gledam na situaciju u Srbiji . Staticki gledano u pravu si , dinamicki gledano nisi .
Putin ti javio da će biti bolje? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.712 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.