2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turnir Burekdzija u malom fudbalu  (Pročitano 109538 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Upravo tako. Što se mene tiče vratite mi broj postova na 0 i neka ostane tako.
Uopšte mi nije bitno.
Ali ako treba da dolazimo na svaku temu i da pazimo da li smo napisali ovo ili ono, onda nema ni S od slobodne diskusije.
Zatvarate teme zbog gluposti, polovina nas više ne dolazi na forum, kao što smo dolazili ranije.

Tu se misli da nema off-a do mile volje.

Ako ono sto radite nije glupost ja neznam sta je.

Ne znam se pise odvojeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
ajde to sam ja dzuxu napisao odavno,nebitan mi je broj poruka totalno.mogu i nulu da imam sve jedno je.bitnija mi je ova tema zbog nas samih da opstane ipak u njoj ima i slika i podsecanja neka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
A sta vi hocete, onda netreba nijednoj temi naslov neka idu untitled-1, untitled-2.... pa dskutirajte do mile volje.

Kad stoji naslov teme drzite se naslova, ovo je ipak sportski forum, i nemoze ovde da se prica o seksu, i ko je pametan ili ko je glup.

Ja bi vas zamolio ako nemate nista pametno da kazete u vezi teme idite ba blablaonicu i offtopic, i smajnjite nam posao  Smile

да, брате, али поента је да се овде ипак мало и зезамо, а ви нас у задње време потпуно ограничавате и то је кренуло озбиљно да смета, слажем се са овим момцима изнад мене, Ален, Џони и ПуС

Ako vam smeta idite gde je bolje, u roku od 15 minuta nalupate po 7-8 stranica i sve to bez veze i trazite od nas da budemo razumni

Ne znam se pise odvojeno.

I sad nemas nista pametnije od ovoga da kazes i lovis pecatne greske  Smile

ajde to sam ja dzuxu napisao odavno,nebitan mi je broj poruka totalno.mogu i nulu da imam sve jedno je.bitnija mi je ova tema zbog nas samih da opstane ipak u njoj ima i slika i podsecanja neka

Tebi je bitna, li drugim aocigledno da nije
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 01:24:26 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Ako vam smeta idite gde je bolje

Ovo je sutina svega, svaka cast majstore. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Citat
Ako vam smeta idite gde je bolje, u roku od 15 minuta nalupate po 7-8 stranica i sve to bez veze i trazite od nas da budemo razumni
Ako si već toliko privržen poslu onda treba da nam omogućiš da forum bude mesto na kom ćemo moći da se opustimo i zabavimo, a ne da nas teraš na bolje mesto, kao što to radiš i da forum pretvaraš u robotski sistem u kom ne sme ništa da se pogrešno uradi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Pa vi kazete da vam se ne svidja, to je nas princip posla.

I ovde stavljam tacku. Svaki posto posle ovoga, koji nema veze sa temom, ce biti obrisan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Постојала су две теме које су биле предвиђене за опуштање.
Блаблаоница и Спортски Кутак. Јесте ли некад погледали АутоМото Блаблаоницу? О чему се тамо пише...
О аутомобилима, моторима, деловима и осталим стварима везаним за то...
А Спортска блаблаоница је била све само не спортска кладионица...Постовале су се слике са Секс форума, причали вицеви итд. За то постоје форуму Вицотека и Секс ~ Еротика ~ Лепотице.
После тога је отворен Кутак за спортске приче али ни то није упалило и наставило се по старом.
Долазимо до закључка да неки људи долазе на овај део форума само да би се изпразнили, издували како год хоћете...Ипак је ово спортски форум и ту нема места другим стварима...
У неким случајевима толеришемо офтопик у некима не. Данас или јуче, више се ни ја не сећам, сам обрисао по две стране офа са теме Делије и Гробари...А о чему се причало кад се морало брисати? Причало се о нечијем црвено белом кур*у ...

Зашто претимо закључавањем тема?
Само зато што у том случају престајете да офтопикујете. Мислите да је нама до упозоравања 50 пута на дан? Верујте да нам није до тога...

Видећемо да се отвори поново тема слична Кутку за спортске приче...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Trstro, dobar si decko. Redak moderator koji je skroz na mestu. Ali koliko si ti puta stavljao slike onih golih klinki u Sportsku Blablaonicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Trstro, dobar si decko. Redak moderator koji je skroz na mestu. Ali koliko si ti puta stavljao slike onih golih klinki u Sportsku Blablaonicu?

Клинки нисам  Smile Да сам стављао, јесам. Али за то време то није било забрањено. То је почело отварањем Блаблаонице 2 ту су почела права срања, сложићеш се?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Možda to nije bio on, kao ni malo pre... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.