Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:04:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci okreću leđa EU  (Pročitano 46470 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Mogu samo da ti kažem da si izuzetno primitivan , ali izuzetno, dakle ja bi sada trebalo da prikažem neku bradatu pijanu spodobu iz kuršumlije kako se gega ulicom upišana i usrana zbog prevelike količine alkohola , slikom u velikom formatu aludirajući time na srpski narod , ja po naravno neću učiniti iz razloga što nisam primitivan i pokvaren , jer je srbin bio i Nikola Tesla koji je bio i obrijan, i antialkos i.... svi znamo šta je bio u ostalom  , mada ova slika koju si naveo nije bog zna kako negativna , vervatno je tako izgleda u tvom ispranom praznom umu .

Ja naprotiv govorim o novoj generaciji Srba , Bošnjaka , Turaka , Bugara... oslobođenih ovakvih prizemnih , primitivnih srednjevekovnih streotipa koji će stvoriti novi Balkan u kome će život biti privilegija a ne prokletstvo, upravo u ovom kontekstu gledam stvaranje novih Srpsko-Turskih odnosa  , a presednika Tadića kao hrabrog i mudrog državnika na tom putu.
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mogu samo da ti kažem da si izuzetno primitivan , ali izuzetno, dakle ja bi sada trebalo da prikažem neku bradatu pijanu spodobu iz kuršumlije kako se gega ulicom upišana i usrana zbog prevelike količine alkohola , slikom u velikom formatu aludirajući time na srpski narod , ja po naravno neću učiniti iz razloga što nisam primitivan i pokvaren , jer je srbin bio i Nikola Tesla koji je bio i obrijan, i antialkos i.... svi znamo šta je bio u ostalom  , mada ova slika koju si naveo nije bog zna kako negativna , vervatno je tako izgleda u tvom ispranom praznom umu .

Ja naprotiv govorim o novoj generaciji Srba , Bošnjaka , Turaka , Bugara... oslobođenih ovakvih prizemnih , primitivnih srednjevekovnih streotipa koji će stvoriti novi Balkan u kome će život biti privilegija a ne prokletstvo, upravo u ovom kontekstu gledam stvaranje novih Srpsko-Turskih odnosa  , a presednika Tadića kao hrabrog i mudrog državnika na tom putu.

ти си показао своју примитивност поспрдно говорећи о филипу вишњићу...мораш схватити да моји коментари нису ништа друго него одговор на то твоје спрдање Smile

и да...са том сликом жене много тога није у реду Smile  слободна и еманципована жена овако скаче у базен Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Razlog tvoje uvređenosti nije moja sprdnja sa Višnjićem već tvoja nepismenost , jer bi trebao da znaš da svojim sprdanjem sa Višnjićem ja se nisam sprdao sa Srbima već sa Austrougarima  , dočim je siroti Višnjić za nekoliko austrijskih dukata spevao pjesme po tadašnjim austrijskim geopolitičkim potrebama ( preko ala Vuka , austriskog hmmmmm kako se ono kaže  " promotera" ), te je tako austrija srbima koji tada nisu bili previše pismeni nametnula " svoj  pogled " na stvar , zašto pokazalo se u Prvom svetskom ratu.

A što se tiče slika , opet vidim da si fanatik , što tebe briga kako se neko kupa , i meni se više sviđa bikini , ali za razliku od tebe ja nisam fanatik koji insistira da svako mora da se oblači ili misli kao ja . Svako neka se kupa kako mu se sviđa , ima li šta loše u tome ?

Inače da si malo hodao svijetom kao što vidim nisi , znao bi da u Nemačkoj recimo postoji vrlo velika crkvena zajednica čije se pripadnice lepšeg pola takođe potpuno pokrivaju svoje tijelo ( osim kose) i takođe se ne kupaju u bikiniju pa im to nesmeta da budu full zapadnjaci , pa i najplemenitiji deo tvoje pravoslavne zajednice ( časne setre) se takođe ovako odevaju , sprdaš li se i sa njima  ?

Smile Smile Smile Smile Smile 

Obrazuj se malo mladiću , neće ti smjetati !
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 23:23:01 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
pa i najplemenitiji deo tvoje pravoslavne zajednice

одакле ти идеја да ја припадам православној заједници? Smile
а то где сам путовао...шта знам...да ти скенирам пасош и да ти пошаљем слику? Smile

није проблем како ће се ко купати већ је проблем што је тим женама то наметнуто од таквих као што си ти Smile

него...можда ти смета ћирилица па си нервозан Smile  ...да пребацим на латиницу?
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Marfi je u pravo definitivno , pobojao sam se da ćeš ti da se uključiš u dijalog i to se dogodilo , znaš zašto , zato što unapred znam tvoj odgovor na bilo šta vezano za muslimane ili islam , aj molim te otvori jedno 254343 tema gde ćeš da vređaš muslimane koliko te ti je volja , uopšte me ne interesuje , ali ovde ostavi da neko normalan kaže nešto bez trolanaj , svima je poznat tvoj stav , koji je vrlo jasan , može se iskazati u par prostih i jednoj prosto proširenoj rečeneici . 

Aha čak i ako hoćeš da provociraš potrebno je minimalno poznavanje engleskog jezika , koje očigledno nemaš , apsolutno nigde se netvrdi to što tvrdiš , već suprotno od toga.

" “Neither me, nor the president or the prime minister have ever talked about an Ottoman Commonwealth,"

a onda kaže :

"We do not want to dominate. We want to integrate with our region by making our borders more flexible.”
Možeš da se bojiš koliko god voliš i da u svom lažljivom licemerju navodne žrtve vređaš izokola. Možeš da pričaš kako su u 11. veku neki tamo Turci koji su došli u Vizantiju prevodili Aristotela, Platona, Asklepija i Ptolomeja. Naravno mora da su ih prevodili sa Kineskog, nikako sa jezika država koje su popalili i uništili varvari. Možeš da pokušavaš da prodaš muda za bubrege nekom ko pojma nema šta je dobrojutro čaršijo nasvečetir straane. Ne bi ovo ture pominjalo komonvelt da mu nije stalo do toga da se utrapi . Ne bi na izokolni način nudio Americi da zameni njihove okupacione trupe na Balkanu i u Iraku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
 mrgec  , Opet dokazuješ da si fanatik sa ispranim mozgom , jesam li u predhodnom postu naveo da se i MENI više sviđa bikini , ali ja za razliku od tebe nisam fanatik i dopuštam ljudima da žive kako hoće , ti dakle smatraš da si ti popio svu pamet sjveta  , i ova žena je apriori glupa i neko joj je nešto nametnuo , ti  dakle znaš šta je ispravno a ona nezna i ona je glupa  ?

Ja kažem da ja imam svoj stav i svoj život , i svako ko svojim načinom života ne ugrožava moj  , meni ne smeta , iako se moja devojka kupa u bikiniju  , ova žena ničim ne ugrožava moja prava i ona mi nesmeta.

Vidiš stav neke osobe da je ona apsolutno u svemu u pravu i da treba svoj stav da nametne svakome ko nije isti kao ona sama je preporučuje ljudima čije profesije počinju sa psiho......

Marfi je u pravo definitivno , pobojao sam se da ćeš ti da se uključiš u dijalog i to se dogodilo , znaš zašto , zato što unapred znam tvoj odgovor na bilo šta vezano za muslimane ili islam , aj molim te otvori jedno 254343 tema gde ćeš da vređaš muslimane koliko te ti je volja , uopšte me ne interesuje , ali ovde ostavi da neko normalan kaže nešto bez trolanaj , svima je poznat tvoj stav , koji je vrlo jasan , može se iskazati u par prostih i jednoj prosto proširenoj rečeneici . 

Aha čak i ako hoćeš da provociraš potrebno je minimalno poznavanje engleskog jezika , koje očigledno nemaš , apsolutno nigde se netvrdi to što tvrdiš , već suprotno od toga.

" “Neither me, nor the president or the prime minister have ever talked about an Ottoman Commonwealth,"

a onda kaže :

"We do not want to dominate. We want to integrate with our region by making our borders more flexible.”
Možeš da se bojiš koliko god voliš i da u svom lažljivom licemerju navodne žrtve vređaš izokola. Možeš da pričaš kako su u 11. veku neki tamo Turci koji su došli u Vizantiju prevodili Aristotela, Platona, Asklepija i Ptolomeja. Naravno mora da su ih prevodili sa Kineskog, nikako sa jezika država koje su popalili i uništili varvari. Možeš da pokušavaš da prodaš muda za bubrege nekom ko pojma nema šta je dobrojutro čaršijo nasvečetir straane. Ne bi ovo ture pominjalo komonvelt da mu nije stalo do toga da se utrapi . Ne bi na izokolni način nudio Americi da zameni njihove okupacione trupe na Balkanu i u Iraku.

Doista neznam šta da kažem , ovo je jedan takav koktel , neznanja , fanatizma , mržnje , zamene teza , očiglednog i namjernog laganja , a ovo kako ga ti nazivaš "ture" ima više škole nego čitava tvoja uža i šira familija iz tvog i okolnih sela .
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 23:44:22 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mrgec  , Opet dokazuješ da si fanatik sa ispranim mozgom , jesam li u predhodnom postu naveo da se i MENI više sviđa bikini , ali ja za razliku od tebe nisam fanatik i dopuštam ljudima da žive kako hoće , ti dakle smatraš da si ti popio svu pamet sjveta  , i ova žena je apriori glupa i neko joj je nešto nametnuo , ti  dakle znaš šta je ispravno a ona nezna i ona je glupa  ?

Ja kažem da ja imam svoj stav i svoj život , i svako ko svojim načinom života ne ugrožava moj  , meni ne smeta , iako se moja devojka kupa u bikiniju  , ova žena ničim ne ugrožava moja prava i ona mi nesmeta.

Vidiš stav neke osobe da je ona apsolutno u svemu u pravu i da treba svoj stav da nametne svakome ko nije isti kao ona sama je preporučuje ljudima čije profesije počinju sa psiho......

а ја рече ово:

Citat
није проблем како ће се ко купати

није та несрећна жена глупа него ју је страх да јој се рецимо ово не деси:

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Neznam samo kakve veze ima ovo sa Turskom koja je u pregovorima za ulazak u EU i koja trenutno ubrzano radi na reformi svog zakonodavstva prema EU standardima ?

Ponavljam , postavljanje ovakvih slika je dokaz niskosti onoga ko ih postavlja , da postavimo neku iz Abu Graiba , sve se u njemu radilo u skladu sa " zakonom" najveće demokracije  , ili iz Bosne 1992 -1995  , Vukovar , Škorpioni , normalno je da i među 1.300.000.000 muslimana  ima degenerika , zločinaca , manijaka ....

Koliko je ono kamenovano žena za vreme vlasti Turaka u Srbiji i Bosni ?

Piše li išta o tome u narodnim pjesmama  , jedina stvar koja liči tome je ona jadnica živa sazidana u onom skadru  , ako je i to istina a nije izmišlotina ? A nisu je muslimani sazidali .

Evo najsvežiji primer žuta kuća ,  Albansko-Židovsko-Turska saradnja ?

Šta bi po tebi sad to dokazivalo , da svi Albanci, Židovi i Turci hoće Srbima da vade bubrege ?
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 00:00:38 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
među 1.300.000.000 muslimana  ima degenerika , zločinaca , manijaka ....

не друже мој...ово ти је по закону...нису то никакви дегенерици који су ово одрадили по свом нахођењу већ пресуда суда међународно признате државе...погоди које Smile

не прави се невешт Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Турци су на несрећу били део Европе, али само као освајачи из Анадолије (мале Азије)... Полудивље мусаво племе које је у многоме уназадило и девастирало цивилизацијски и културни ниво који је већ био изграђен на овим просторима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:04:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.