Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:10:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tupac Amaru Shakur  (Pročitano 176003 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Biggie je kralj, ne znam kako likovi koji slusaju Paca mogu da mrze njega, kad je to isti zanr repa.
Njihov beef bi trebao da ostane njihov licni sukob koji nema veze sa muzikom, na kraju krajeva da nije bilo Biggie-ja, kad bi Pac napisao najborbeniju rep pesmu svih vremena "hit em up", a i sam mit o Pacu je stvoren zahvaljujuci sukobu sa njegovim kolegom, kao i obrnuto.

Veruj u sve teorije, ali da je ubijen zbog Biggie-ja, ne.

Ali brate Biggie jeste bio dobar reper i imao je neki svoj stil ali Pac je brate bio 100000× bolji,realniji,imao je bolje tekstove,imao je lik harizmu.Biggie je vise bio ono kao "gangsta" sa onim fegetom Pafijem u svojoj gajbi.Ako me razumes kao predstavljao je geto sa gajbe na Beverli Hilsu.svako ima pravo na svoje misljenje ali po meni Pac je legenda mnogo bolja od B.I.G.-a Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Kazem i ja, Pac na prvom mestu, na drugom Biggie pa mnogo praznih mesta ispod njih, samo sto cenim i Biggie-ja, jer je postigao jedan zavidan nivo sa svega tri albuma (jedan od njih je dupli).
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bring Bring Bla Bla

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
poz braco. pazite morate da razumete nesto. tupac sakur nesme da ti bude legenda niti idol niti da se lozis na njega. on mora da bude sa tobom kao i druga braca. nesmes da mu slusas pesme ako neko slusa pa aj kao sad i ti, ne to. moras prvo da razumes njegove reci, pa mi onda reci sta si razumeo. nemojte da slusate pesme koje su posle njegove "smrti" nastale- tipa changes i to. slusajte pesme iz njegovog kraja koje su teske za uvo. i ako ih na pravi nacin razumes znas onda i ti sam o cemu ti pricam. zato nemoj da ga dozivljavas kao idola ili da si njegov fan. moras da ga drzis uz sebe, kad si sam, kad dizes tegove, kada vozis, kada ides ulicom, kad se gubis. ali bitan je na koj nacin svatas pesme. verujte pomocice vam. ako udjes tamo gde trebas u repu onda si isto ko on samo treba da podjes, da se dignes, da puknes ali na pravi nacin i znacete. verujte mi braco. smatrajte ga kao ortaka i ne dizite ga mnogo i videcete o cemu vam pricam, a ovi majmuni tipa 50 centi, ovaj jaru i ti to su izmisljeni likovi i hoce slavu. zaobidjite njih nemaju smisla gube rep. znate ono doba zlatno 1990-1995 to je vreme smisla ovo sad je imitacija zivota. zao mi je sto sam bio klinac u tom vremenu jel sam ja 87 god a shakura slusam od 1996 sa 9 god sam poceo da ga slusam posle smrti njegove. i verujte mi ako ne od svih barem od pola vas sam dublje sa njim. zop braco thug life,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,/    pendula,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,/     ceni rime-ne slusaj ih. zop
IP sačuvana
social share
PENDULA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
evo ja imam ovaj koncert

2pac Live At The House Of Blues (July 4, 1996)

a preporucujem da pogledate

http://rapidshare.com/files/5886918/2PAC_IS_STILL_ALIVE__.rar.html

pass->g3twarez.com

cisti fake po meni ali ajde vecita enigma jeli ziv???

imam sve njegove filmove,plus masu pjesama

west side
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 02:50:19 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bring Bring Bla Bla

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
samo mi brate jedno nije jasno. slusam 2 paca a slusam i eminema, koja je tu logika? pa nemozes tako nije uredu nesto sa tobom. ako hocemo tako a pogledajte datum kada sam napisao ovo znaci 2.2.2007 u 2 i 34 trenutno a sta sa time? pa napisao sam datum da vam kazem ko je danas najblizi tupaku ali bukvalno danas mada ga ja ne gotivim, to je dmx ima barem nekog smisla. nije kao ovi sabani koje sam malo pre spomenuo. i bukvalno kad pricamo o crncima i oni gube smisao za rep to su nove generacije mladje od onih koji su bili u zlatnom vremenu kao i mi sto smo sad mladi ali zelimo da ostanemo uz onaj osecaj ako ga imate a verujem da neko od vas ima. crnci idu ka nekim baladicama vise za neku ljubav sta ja znam za devojku i ti ma znate i odaljavaju se od onog tvdrog repa jakog moralnog idu od toga e toga se plasim. ali ima i onih koji su jos u tome ali naravno oni ne zele slavu kao i ja, oni ne zele da budu vidjeni, to je ispravno. a sto se tice pesama kao sve uklopljeno i zika i reci i sve znaci prelazi i srce ma sve. navescuvam neku po mom izboru.              1-breathin feat outlawz            2-krazy             3-lil homies     4-so many tears     5-hail mary    6-dear mama-jos jedan razlog za njega(keva me je napustila u 17god bila je 1970 godiste umrla kad me je rodila 28.8.1987.            7-starin'throught my rear viev           8-street fame           9-what'cha gonna do       10- better dayz              11-they don't give a fuck about us                 12- can u get away        13- me against the world      14- only god can judge me-(naravno brate)             15-blasphemy               16-to live and die in l.a.(lepo lepo)   17- 2 amerikaz most wanted(sa psom i on je izgubio smisao u poslednje vreme udarila ga picka po glavi)        18- ghetto star.    i naravno life goez on......................./       i za kraj posto neverujem da cu vas posecivati vise recicu vam. zovem se pendula ako budete nekad culi za mene ili vam neko rekao za mene ali pravi pendula ne neki laznak ili nadimak verujte bicu mrtav. zop svima braco budite povezani a mozemo i da se vidimo ako hocete ali morate biti u repu najmanje glavom i zivotom nista manje.  vidimo se u nasem vremenu pendula,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,/
IP sačuvana
social share
PENDULA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;/
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
ja samo 2paca i dmx slusam od te vrste muzike paca vec gotovo 10 godina a dmx od samog njegovog pocetka Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson k700i
Sub-Zero, ne verujem da imas sve filmove...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
sve pacove da! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
alternative-dread jel ikako moguce da ja nabavim taj njegov nastup uzivo???Ili barem lokaciju ako je moguce skidanje???
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 18:10:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.