da li ima neka onlajn prodavnica tih zajebancija za auto konkretno mi trebaju kapice za ventile i navlake (jebacu im mame cim ih navatam budem li video kapice i navlake na njihovim biciklovima )
Ovo je nekad bila tema gdje su se postavljali modeli i prerade elitnih svjetskih tunerskih kuca Pretvorila se u "homemade selotejp tuning- i ja mogu to i ja mogu to"
Mansory (specijalista za obradu supersportskih modela i luksuznih limuzina) je predstavio još jedno modifikovano izdanje ionako ekskluzivnog Bugattija Veyron.
Nakon prošlogodišnjeg Mansory Veyrona Linera Vincero, ova poslednja kreacija je nazvana Veyron Linea Vincero d´Oro, ali i ona je naravno namenjena individualcima koji teže perfekciji i koji uz to imaju višak para da svoje želje pretvore u stvarnost. Dakle, luksuzna unutrašnjost u crno-zlatnoj kombinaciji, set Mansory točkova u zlatnoj boji, mnoštvo delova od karbon fibera (pragovi, zadnji difuzor...) i detalji zlatne boje i na eksterijeru (izmenjeni prednji gril, retrovizori...) će sigurno privući pomenute individualce da si priušte ovakvu igračku.