Adult, imao sam ja nekada davno jednog 944 i to je bio jedan od prvih Porschea u mom gradu, tako da si sada probudio sentimentalnost u meni. Necu dalje komentarisati to auto jer bi bilo mnogo subjektivnog komentara
Adult, imao sam ja nekada davno jednog 944 i to je bio jedan od prvih Porschea u mom gradu, tako da si sada probudio sentimentalnost u meni. Necu dalje komentarisati to auto jer bi bilo mnogo subjektivnog komentara
Imao sam ih ukupno 4 komada 944 (2 x Turbo sa 220KS i 2 x obicna sa 163 KS) i evo kako sam 1994 Godine prosao ovde sa Jednim od tih... poplava.. bio je parkiran tamo napred gde stoji onaj karavan (desno) nosilo ga citavih 30m...
Mercedes SL65 AMG Black Series je sa svojih 670 konja već u standardnom izdanju i više nego snažan i atraktivan auto, ali na zahtev jednog neimenovanog arapskog kupca nemački Brabus je kreirao njegovu još esktremniju verziju nazvanu Vanish.
O Vanishu u stvari i nema previše detalja; poznato je međutim da motor sada razvija 800KS (pre svega novi turbo punjači), novi su i menjač i hauba, jači kočioni sistem, a uz doterani enterijer (prošiven crvenim koncem) i mat crni eksterijer, to je u njakraćem to.
Nažalost, podataka o performansama nema, a nije poznato ni koliko je ovo zadovoljstvo koštalo novog vlasnika.
Imao sam ih ukupno 4 komada 944 (2 x Turbo sa 220KS i 2 x obicna sa 163 KS) i evo kako sam 1994 Godine prosao ovde sa Jednim od tih... poplava.. bio je parkiran tamo napred gde stoji onaj karavan (desno) nosilo ga citavih 30m...
Pa jesi dobio kakvu odstetu od osiguranja, drzave i sl.