Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:19:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuning and Styling  (Pročitano 464723 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Provali osi me,vectru vozim a kadeta drzim pod staklenim zvonom...

Kofa ti na glavi  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Provali osi me,vectru vozim a kadeta drzim pod staklenim zvonom...

Kofa ti na glavi  Smile  Smile  Smile
Ma i sa vektrom si se usrećio. Smile Smile Smile

German style,a američka firma hehehheheee Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 00:07:10 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Ameri naprave,ali nemci lepse sredjuju...  Smile

Usrecio sam se ja sto nedajem sam sebi nadimak diletant  Smile  Smile  Smile

edit:Inace germanstyle je stil sredjivanja kola,nije bitno koja je marka i odakle je proizvodjac istog.Koliko samo yugica vidim kao old school (german style) ili ima dosta puntica i nekih fordova...Znaci to je stil sredjivanja kola,neke old school felnice i patos,nebitno da li je auto nemac,italijan,francuz...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 00:17:14 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Ameri naprave,ali nemci lepse sredjuju...  Smile

Usrecio sam se ja sto nedajem sam sebi nadimak diletant  Smile  Smile  Smile
Pa nick je do jaja,fora je da izabereš neki upečatljiv i jednostavan nick.Vidiš,dve poruke i nisi spomenuo kadeta,i ovo je deo terapije hehehehheeee

Sutra prelazimo na lekciju dva,znači,svaki tvoj post gde spomeneš kadeta,ili postaviš sliku te odvratne matore kofe,biće prikladno prokomentarisan.

Koliko ste vi opsednuti da ste na sajmu automobila izložili leševe,verujem da je 2 ljudi došlo da vidi,verujem da  se narod posle 20 godina zajebancija na sajmu uželeo da vidi kadeta suzu,onu istu koje se jedva otarasio kad je skupio za kredit da kupi noviji auto. Smile
Jesu vam se smejali kad su videli makine iz prošlosti,jel bilo baka i deka da se prisete mladosti hehehhehe
Vašim štandom vocirali ste uspomene na osamdesete,jeste li puštali muziku sa gramofona na štandu hehehehehe
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Samo cu te pitati gde je bio wv klub srbija,ako uopste i dalje postoji,posto mislim da se od skora raspao...
I neznam da je wv ikada imao neki auto a kamoli les da je nosio titulu najbrze limuzine sveta!!!Ma mozes da se sagnes i evo500 i lotusu,automobili su rariteti teski i imaju neku pricu iza sebe,zato su i izlozeni bili,kadet je tu bio vise kao proekat jer nije sa fabrickim motorom...I za tvoju informaciju lotus omega je i dalje u fabrickom stanju u prvoj boji,kupljena je 1991god i idalje je isti vlasnik,znaci prvi vlasnik je i dalje i platio je blizu 300 000maraka...Ti u zivotu neces kupiti auto koji toliko kosta,naravno ni ja ni vecina nas,ali to je za postovanje.Ovo je 741 primerak lotus oege koji je napravljen,ima svoju oznaku,i za svako postovanje je zbog njene istorije a ne zbog toga sto je to omega...Nemas argumente na osnovu kojih mozes ubediti ljude da je los potez bio sto smo izlozili lotusa i evo500. Ako te bas zanima imamo mi i nove opele u klubu,gazda lotusa je dosao na sajam sa insignijom opc ako te bas zanima,a imamo clanove i sa astrom h opc i mnogo drugih novih opela...

diletant,znas li sta znaci uopste ta rec?Ako znas onda nema potrebe da ti govorim da nemas pojma!!!!!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Citat: diletant
Koliko ste vi opsednuti da ste na sajmu automobila izložili leševe,verujem da je 2 ljudi došlo da vidi,verujem da  se narod posle 20 godina zajebancija na sajmu uželeo da vidi kadeta suzu,onu istu koje se jedva otarasio kad je skupio za kredit da kupi noviji auto. Smile
Jesu vam se smejali kad su videli makine iz prošlosti,jel bilo baka i deka da se prisete mladosti hehehhehe
Vašim štandom vocirali ste uspomene na osamdesete,jeste li puštali muziku sa gramofona na štandu hehehehehe
jel pricamo o ovom "lesu" ?? http://www.youtube.com/watch?v=-v3UVwNg6bc e moj diletante,steta sto ne mogu da okacim klipove sa lotusom...
da si barem 2 minuta stajao blizu standa,video bi kolika je bila posecenost nasem standu... Smile

a i matori,mnogo kenjas,preterujes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Samo cu te pitati gde je bio wv klub srbija,ako uopste i dalje postoji,posto mislim da se od skora raspao...
I neznam da je wv ikada imao neki auto a kamoli les da je nosio titulu najbrze limuzine sveta!!!Ma mozes da se sagnes i evo500 i lotusu,automobili su rariteti teski i imaju neku pricu iza sebe,zato su i izlozeni bili,kadet je tu bio vise kao proekat jer nije sa fabrickim motorom...I za tvoju informaciju lotus omega je i dalje u fabrickom stanju u prvoj boji,kupljena je 1991god i idalje je isti vlasnik,znaci prvi vlasnik je i dalje i platio je blizu 300 000maraka...Ti u zivotu neces kupiti auto koji toliko kosta,naravno ni ja ni vecina nas,ali to je za postovanje.Ovo je 741 primerak lotus oege koji je napravljen,ima svoju oznaku,i za svako postovanje je zbog njene istorije a ne zbog toga sto je to omega...Nemas argumente na osnovu kojih mozes ubediti ljude da je los potez bio sto smo izlozili lotusa i evo500. Ako te bas zanima imamo mi i nove opele u klubu,gazda lotusa je dosao na sajam sa insignijom opc ako te bas zanima,a imamo clanove i sa astrom h opc i mnogo drugih novih opela...

diletant,znas li sta znaci uopste ta rec?Ako znas onda nema potrebe da ti govorim da nemas pojma!!!!!  Smile  Smile  Smile
Koliko si ti smešan,ovom porukom si objasnio kakav si bolesnik,ali bukvalno do detalja,mene si našao da prozivaš za vw klub,znaš koliko to mene zanima,i da postoji zabole me,nikada se ne bih učlanio,ja bre nisam bolid,ja volim da uživam u vožnji i automobilu,a ne da budem rob automobila,i vw vozim jer nemam pare za dobar audi ili dobar mescedes,da imam pare,ne bih više vozio vw,ja se mentolu ne ložim na automobile kao i ti,ja volim da mi je auto čist i potpuno ispravan,a za ostalo me zabole qrac,imam mnogo stvari u životu da bi se ja patio oko nekog automobila koji i realno nije ništa posebno. Smile

Jesmo se razumeli sada,zato si ti mnogo smešan,prazan lik,i neverovatno dosadan,ti po 100 put spominješ neke cifre od 300.000 maraka iz 1990 godine i kao ponosiš se time,ti ne kapiraš koliko je to smešno,e,zato si bolid,o tome govorim.

A da ,pa ti skupljaš i sličice hehehheheeee Smile Smile Smile Smile Smile

Citat: diletant
jel pricamo o ovom "lesu" ?? http://www.youtube.com/watch?v=-v3UVwNg6bc e moj diletante,steta sto ne mogu da okacim klipove sa lotusom...
da si barem 2 minuta stajao blizu standa,video bi kolika je bila posecenost nasem standu... Smile

a i matori,mnogo kenjas,preterujes!
Šta bre ti koji sad qrac hoćeš,ko je tebe spomenuo. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 01:13:21 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Opusteno usb,on ce sad reci dzaba kad je to les,kanturina itd itd...

Ali nezna da je ta EVO500 jedina u Srbiji ako ne i sire,i da je unikatan primerak na nasim prostorima,da nepricam da su proizvedene samo u 320 primeraka,i da niko nezna koliko ih je jos ostalo na svetu...Dzaba,kad nekoga nezanima to dzaba mu pricas...I dzaba mu pricas da je 90tih godina lotusu jedini auto koji je mogao da prismrdi bio lambordzini dijablo,one sklopocije od ferarija testarose i porsea je preskakao kako oce...da nepominjem vagena koj nije imao ni sa cim da uporedi ovaj auto...

edit:hahaha pa ti umes i da vredjas a?hahaha smesan si!!!Nego ako te ne zanimaju automobili kao nas ljubitelje automobila i ako ti je auto naprava da se prevezes od tacke A do tacke B,onda nemoj da pricas kako je lotus i evo500 lesevi!!!Smesan si ako nekome ko se malo bolje razume u kola kazes da je lotus les i da je smesno sto smo ga izlozili na sajmu!!!Brdo ljudi je prokomentarisalo za lotusa da je najbolji auto na sajmu i odusevili se,i bilo je od 15god do 70god,znaci svih uzrasta ljudi su komentarisali lotusa,iskreno za evo500 je malo ljudi culo...
Nego pomeni nekom ljubitelju kola,ne opelovih nego uopste kola,pomeni mu da ti malo isprica sta je lotus omega...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 01:18:51 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
pa sta onda trazis na auto moto delu foruma kad te boli kurac za kola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ajmo sad jedno kolektivno ponasanje...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 247
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:19:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.