Tuning kuća Kicherer predstavlja novi E 50 Coupe, odnosno doterani Mercedes E500 Coupe.
Ukratko, zahvaljujući reprogramiranoj elektronskoj kontrolnoj jednici motora i novom sportskom izduvnom sistemu, njegov 5,5 litarski V8 agregat sada raspolaže sa 316kW/430KS i 550 Nm obrtnog momenta, što je za 31kW/42KS i 20 Nm više od fabričkog modela. Što se performansi tiče, Kicherer samo navodi da E 50 Coupe može preko 250 km/h.
Jači motor prati i modifikovani stajling, što znači "Kicherer Performance Series" paket. Paket sadrži novi prednji spojler, agresivnije pragove, zadnji difuzor, nova kućišta retrovizora, opcioni novi Kicherer gril, ali i RS-1 točkove od 20 inča i performance kočioni sistem sa šestoklipnim kočionim kleštima.
Iako je i standardni Mercedes SLK 55 AMG dovoljno snažan i brz, to ne znači da nema mesta za unapređenja.
Tako su mislili i u tjuning kući Vath, posle čije prerade SLK 55 AMG raspolaže sa 565KS i 770 Nm obrtnog momenta, ali i sa novim imenom - Vath V58 (broj 58 u imenu označava povećanje zapremine V8 motora na 5,8 litara).
Vath u saopštenju ne navodi podatak o ubrzanjima, jedino se pominje da maksimalna brzina sada iznosi 310 km/h.
Sem pojačanja motora, Vath se pobrinuo i za niže ogibljenje, jače kočnice (šestoklipna kočiona klešta, prednji diskovi 378 mm), aerodinamiku (novi karbon fiber elementi poput prednjeg spojlera i zadnjeg difuzora), nove točkove od 19 inča (gume 235/35 i 275/30), sportski izduvni sistem i par novih detalja u unutrašnjosti (kao što je volan sa kožom, drvom ili karbonom).
Dok Salon automobila u Ženevi i dalje traje (a tamo AC Schnitzer izlaže modifikovani BMW X1 i BMW 5 GT), ova tjuning kuća je u Dubaiju predstavila i stajling paket za BMW X6 M.
U najkraćem, paket za X6 M se sastoji od doteranog prednjeg branika sa spojlerom, novih pragova i haube, proširenja blatobrana, modifikovanog zadnjeg branika sa difuzorom, zadnjeg spojlera, kompleta točkova od 22 i 23 inča, novih završetaka izduvnog sistema i par novih detalja u enterijeru (nove pedale, patosnice...).
Ima on formulu za računanje,broj max. obrtaja puta težina automobila,plus napon na akumulatoru i to podeli sa zapreminom rezervoara i dobije ubrzanje do 200.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."