Pa druze nije to moje misljenje,vec cinjenica!!!!Za sad je jedino cinimi se brabus izbacio seriski brzu limuzinu od ovog,i to pre 2-3 god...Znaci nemoj da brkas,u pitanju je seriski auto ali limuzina,i to nekazem da je najjaci nego jednostavno nije imao seriski limitiranu brzinu na 250 kao vecina... Pricam cinjenice a ne iznosim moje misljenje
Pa druze nije to moje misljenje,vec cinjenica!!!!Za sad je jedino cinimi se brabus izbacio seriski brzu limuzinu od ovog,i to pre 2-3 god...Znaci nemoj da brkas,u pitanju je seriski auto ali limuzina,i to nekazem da je najjaci nego jednostavno nije imao seriski limitiranu brzinu na 250 kao vecina... Pricam cinjenice a ne iznosim moje misljenje
Lotus je bas zbog toga i povucen iz proizvodnje.Zbog prevelikog pritiska javnosti,posto su ljudi zloupotrebljavali taj auto u to vreme i pljackali banke,plan im je samo bio da se docepaju auto puta,ostalo je sve bilo reseno kad stignu do njega.Automobil je trebao daa se pravi u 1100primeraka prva tura,ali nisu cak ni nju uspeli da ispune,vec je u oko 950 napravljeno...
Dok se definitivno ne reši sudbina američkog Hummera (prodaja Kinezima jeste propala, ali navodno i dalje ima zainteresovanih), tjuneri nastavljaju da izbacuju nove kreacije.
Tako je nemački CFC kupcima ponudio novi Hummer H2 u "burning chrome" look-u, sa velikim TunerShop točkovima od 28 inča (Kumho gume 325/35 R28), LSD vratima, doteranim enterijerom (koža i alkantara, multimedia sistem, mini bar...), kamerama napred i pozadi (pomoć pri parkiranju), FOX performance izduvnim sistemom i motorom od 353kW/480KS.
Radi se o potpuno novom 5,5 litarskom V8 biturbo agregatu (tačnije, 5461 kubika), interne oznake M 157, koji razvija 400kW/544KS pri 5500 o/min. i 800 Nm obrtnog momenta, odnosno 420kW/571KS pri 5500 o/min. i 900 Nm sa AMG Performance Package-om (menjač je inače sedmostepeni AMG SPEEDSHIFT MCT).
Uprkos povećanju snagu u odnosu na aktuelni S 63 AMG, po navodima fabrike novi motor ima za 3,9 litara manju potrošnju goriva, dok je emisija CO2 (sada iznosi 246 grama po km) smanjena za 28,5 odsto.
Što se performansi tiče, novi S 63 AMG sa 544KS ubrzanje od 0-100 km/h postiže za 4,5 sekunde (maksimalna brzina ograničena na 250 km/h), dok sa AMG Performance Package-om sprint do stotke traje 4,4 sekunde a najveća brzina je ograničena na 300 km/h.
BMW M5,Mercedes E63,Audi RS6... tu si upravu,imaju limitator,ali to se moze ukloniti
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 17:59:53 od ooooooooooo »
BMW M5,Mercedes E63,Audi RS6... tu si upravu,imaju limitator,ali to se moze ukloniti
Da i onda fucking xenon sijalicu moras da placas po 200 eura jer gubis garanciju i servisiranje u ovlastenom servisu, a o vecim kvarovima i nezgodama da ne govorim
Da i onda fucking xenon sijalicu moras da placas po 200 eura jer gubis garanciju i servisiranje u ovlastenom servisu, a o vecim kvarovima i nezgodama da ne govorim
A kao trebao bi se sikirati za 200 eura a vozis recimo RS6...hm nebih rekao...