Extra si nakupovao stvarcica.Samo da namontiras i odma kaci slike,mislim da ce lepo da mu stoji sve
Trenutno završavam 300 nekih stvari pa sam malo u stisci sa vremenom al` biće fotki sigurno. Jedino sam napravio previd u vezi volana. Ne ogovara mi moj airbeg sa četvorokrakog volana i ne mogu da ga prepakujem na novi trokraki pa sada čekam novi airbeg
biće, biće... Led dnevna svetla se automatski pale po davanju kontakta (paljenju motora) a gase se po paljenju farova jer su prejake za noć. Jačine su 10 Vati i mnogo manje "maltretiraju" alternator od stalno upaljenih farova.
A šta će ti ovi bočni štitnici za vetar,mislim,jeste korisna stvar,pogotovo kad pada mala kišica,da možeš da otvoriš bar malo prozor,ali je brate ružno.
S` obzirom da je ovaj autić predviđen za kuliranje zato sam se i odlučio za te štitnike koji su veoma korisni pogotovo što ja obožavam da vozim sa odškrinutim prozorom. Ne samo pri slaboj kiši, i pri pljuskovima mozeš komotno da odškrineš prozor i da se ne magliš, šum vetra pri otvorenom prozoru je mnogo manji na većim brzinama, ne duva ti po glavi... A da sam razmišljao o njima - jesam. Odlučio sam se jer su tonirani, lepo oblikovani i nisu toliko gadni kada se namontiraju.